Şimdi Ara

İntel Pentium Dual-Core E5300 Doğal Çekirdek Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu forumda dolaştim İntel Pentium Dual-Core E5300 e bağzilari sanal bağzilari doğal çekirdekdir diyorlar Bide size Sorayim Dedim =(

• ne sanalı ya..
    bildiğin core2duo mimamrisine sahip işlemcidir..
    önbelleği az olduğu için ismi dual core dır..
    yani sapına kadar gerçek 2 çekirdek rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

ne sanalı ya..
    Ya ben aslında bu işlemciyi dün aldim Biraz merak ediyorm eski bişi mi aldim yeni bişi mi ben ilk defa intel kllaniyorum AMD kullaniiyordum eskiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanMahone

Ya ben aslında bu işlemciyi dün aldim Biraz merak ediyorm eski bişi mi aldim yeni bişi mi ben ilk defa intel kllaniyorum AMD kullaniiyordum eskiden

Alıntıları Göster
    normal 2 çekirdekli bi işlemci ve hiç ısınma sorunu yaşamıyacağın bi cpu oc yapmadığın sürece ısı hep 37 ile 39 arası gidip gelir boştayken
  • quote:

ne sanalı ya..

aynı işlemciyi kullanıyorum sapına kadar çift çekirdek olduğunu hissettiriyor.çift çekirdek olduğuna inanmayanlar bana inanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 31 Ağustos 2010; 23:19:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

ne sanalı ya..

aynı işlemciyi kullanıyorum sapına kadar çift çekirdek olduğunu hissettiriyor.çift çekirdek olduğuna inanmayanlar bana inanın

evet ya mükemmel bi işlemci ben böle olcağını düşünmüyodum ama hem intel hemde dual core cok iyi eskiden amd kullanıyodum 3gün önce intele döndüm OHHH dedim Resmen ^^

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

ne sanalı ya..

evet ya mükemmel bi işlemci ben böle olcağını düşünmüyodum ama hem intel hemde dual core cok iyi eskiden amd kullanıyodum 3gün önce intele döndüm OHHH dedim Resmen ^^

Alıntıları Göster
    hocam çok memnun kalacaksın bak sana 2 oyun açıkken ısı dğerlerini koydum daha ne olsun dimi hemde normal fan var üzerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

hocam çok memnun kalacaksın bak sana 2 oyun açıkken ısı dğerlerini koydum daha ne olsun dimi hemde normal fan var üzerinde

Alıntıları Göster
    4 senelik işlemciyi öve öve bitirememişsiniz...

düzeltme:

2 senelikmiş...

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 1 Eylül 2010; 13:26:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

4 senelik işlemciyi öve öve bitirememişsiniz...

düzeltme:

2 senelikmiş...

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35300

Alıntıları Göster
    önemli olan memnuniyettir q6600 daha eski bi işlemci memnun kalmış kişiler q8300 yeni cpu olduğu halde överler herkez kendi memnuniyetine göre yorum yapabilir 70 ş lik bi işlemci olarak gayet güzel bi cpu en azından ısınma problemi olmayan bi cpu

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

önemli olan memnuniyettir q6600 daha eski bi işlemci memnun kalmış kişiler q8300 yeni cpu olduğu halde överler herkez kendi memnuniyetine göre yorum yapabilir 70 ş lik bi işlemci olarak gayet güzel bi cpu en azından ısınma problemi olmayan bi cpu

Çok doğru bencede
  • quote:

quote:

Çok doğru bencede

Alıntıları Göster
    memnunmusunuz cpu nuzdan ısı durumları nedir oyunlardayken yada boşta resmini çekip koyabilrimisiniz

• quote:

memnunmusunuz cpu nuzdan ısı durumları nedir oyunlardayken yada boşta resmini çekip koyabilrimisiniz

Cpudan Çok memnunum resident evil 5 de x8 aa acik oynuyorum zaten 1. çekirdek 55 dereceden aşşağa inmiyor ona sinir olmuştum ama bu sefer sensör hatasi olduğunu anladim cünkü resident evil 5 oynarken aşırı derece yük olmadiği sürece 1.çekirdek 55 dereceden oynamiyor 2.çekirdek 43e cikiyor resident evil 5 de gttim 30 liralik platoonun büyük fanından taktirdim ve macun sürdürdüm gayet normal herşey sensör yanılması olmasa mükemmel bi cpu çok memnunum en ksa zamanda foto ceker koyarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

Alıntıları Göster
    İyi Bir İşlemci Benim Q6600'de Eski Ama İyi İşlemcilerden Efsane ,Sapına Kadar 4 Çekirdek Buda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

İyi Bir İşlemci Benim Q6600'de Eski Ama İyi İşlemcilerden Efsane ,Sapına Kadar 4 Çekirdek Buda

Alıntıları Göster
    ^^
  • quote:

^^

Alıntıları Göster
    Q6600 bu işlemciye laf yok gerçektende mükemmel ötesi bişi intelin en meşhur ve çok tututalan cpu larından birisi 4 ay kadar kuulandım gerçi benimki b3 revizyondu fazla oc yapamıyordum eniştemdeki go revizyonu vardı 3.6 ghz ye kadar asus anakartla çıkarıp kullanıyordu efsane bi cpu
  • quote:

Q6600 bu işlemciye laf yok gerçektende mükemmel ötesi bişi intelin en meşhur ve çok tututalan cpu larından birisi 4 ay kadar kuulandım gerçi benimki b3 revizyondu fazla oc yapamıyordum eniştemdeki go revizyonu vardı 3.6 ghz ye kadar asus anakartla çıkarıp kullanıyordu efsane bi cpu

aslında düşünüyorum bende 2.6dan 3 e çıkarsam mi diye cpu fanıda çok uygun aslında ama çok iyi bilmiyorum işi işte
  • quote:

quote:

aslında düşünüyorum bende 2.6dan 3 e çıkarsam mi diye cpu fanıda çok uygun aslında ama çok iyi bilmiyorum işi işte

Alıntıları Göster
    boş ver o zaman yanlış bişi yapıp sistemine zarar verme gerçi oc yapınca sıcaklık eskisi gibi olmuyor hemen ısınıyor cpu onun için oc yapacaksab özel soğutucu alman gerekir aradaki sıcaklık farkını kapatması için

• quote:

boş ver o zaman yanlış bişi yapıp sistemine zarar verme gerçi oc yapınca sıcaklık eskisi gibi olmuyor hemen ısınıyor cpu onun için oc yapacaksab özel soğutucu alman gerekir aradaki sıcaklık farkını kapatması için

özel soğutucu war ztn platoonun
  • quote:

quote:

özel soğutucu war ztn platoonun

Alıntıları Göster
    o zaman durma bas oc yi biosu biraz kurcala yada kullandığın anakartı bilen bi arkadaştan yardım iste en az 3.0 ghz ile 3.5 ghz arası yap derim eğer izin verirse cpu ve ramaların

• quote:

o zaman durma bas oc yi biosu biraz kurcala yada kullandığın anakartı bilen bi arkadaştan yardım iste en az 3.0 ghz ile 3.5 ghz arası yap derim eğer izin verirse cpu ve ramaların

işlemciyi yeni aldim :D yoksa hemen basardim tırsıyorum biraz daha zaman geçsin araştirayim veya sen bana bilgi ver biraz sonra basayim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.