Şimdi Ara

Intel Pentium E2140 75 TL Eder Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim anlatmak istediğim ortada bir emek var, karın tokluğuna iş yapsın istiyorsunuz siz. Pc esnafının genelde düzenbaz olduğunu herkes biliyor, ama buradaki meblağ bana kalırsa normal bir seviyede. Siz yaptığınız işe para almazsınız, ama bir başkası da sizin yaptığınız şeyi yapmak zorunda değil sonuçta bu işten ekmeğini kazanıyorlar. Ha sana güzel işlemci taktım diyip 120 150 lira istese kınardım. Ama şahsen ben pc ci olucam, dükkanıma arızalı bir kasa gelecek, açıp bakıcam test edicem, zaman harcıyacağım gidip de işlemci maliyetini almam. Sonuçra işçilik denen bir meblağ her zaman her işte vardır. Para kazanmayacaksa bu işi niye yapsın ki hayır kurumu mu adamlar.

Bu mantıkla bakarsan amd sadece üretim ve işçilik maliyetlerini parçaya yansıtsın, kimse kazanmasın demeye geliyor.
  • Kusra bakma ama kazığa oturmuşsun.
    Bana forumdan biri satsa 10 lira vereyim kargo senden derim.

Ama bilgisayarcı sonuçta montaj parası falan da eklemiştir. Dükkan döndürüyor sonuçta saygı duymak lazım ama 75 yine fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 16 Ağustos 2015; 17:36:33 >
  • Profpc- P kullanıcısına yanıt
    Eski islemcin neydi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıza tespit ve parça harici maliyet genelde tamircilerde 50 TL dir.

işlemci içinde 25 lira almış normal bir fiyat.
  • Sadece işlemci almaya gidip 75 lira verseydin sağlam kazık yemiş olurdun ama sen sorunun nerde olduğunu bilmiyordun. O adam bütün parçaları test etmiştir sorunu bulmak için. 75 lira gayet normal.
  • İntel işlemci yanmaz kolay kolay hatta istesende yakamazsın Belki de sendekini söküp hacılamıştır adam yerine dandik bir tane koymuştur ..
    eski işlemcin neydi aynı modelmiydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 17 Ağustos 2015; 12:14:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

İntel işlemci yanmaz kolay kolay hatta istesende yakamazsın Belki de sendekini söküp hacılamıştır adam yerine dandik bir tane koymuştur ..
    eski işlemcin neydi aynı modelmiydi ?

Aslında bu konuya ilk gördüğümde aklıma geldi ama günah almayalım diye yazmadım madem bu kadar kavga çıktı bunuda bir kenara bırakalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.