Şimdi Ara

Intel Pentium E2140 75 TL Eder Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarım evdeyken sürekli kapanıyordu, daha sonra hiç açılmadı. Bir tamirciye götürdüm ve yandığını söyledi, daha sonra 75 TL'ye bu işlemciyi taktı. Sizce o paraya göre uygun bir işlemci mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profpc- -- 15 Ağustos 2015; 10:52:35 >

• Profpc- P kullanıcısına yanıt
    Eğer anakartın destekliyorsa o fiyata e8400 takılır bu işlemcileri satan kaldımı bilmiyorumda 30 Tl falandır heralde
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam ya, emin misin?

Bu da anakart:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profpc- -- 15 Ağustos 2015; 11:23:11 >
  • islemci 25 lira eder ama sen cozemedigin bir sorun icin bilgisayarciya gitmissin. adam sorunu tespit etmis ve cozmus. ne egitim aldigini bilmem ama en azindan tekniker oldugunu varsayarak egitim ve tecrubesini kullanmis. mesai harcamis. bunun da bedeli var. kimse maliyetine is yapmak zorunda degil.

ha pc donanimi tuketicinin fazla zorlanmadadan mudahale edebilecegi sekilde tasarlanmis. forumlardan, pc dergilerinden vs bilgi edinip biraz zaman ayirip arkadasindan falan islemci temin ederek deneme yanilma yontemiyle yapabilirdin ama iste bu bile zaman ve para demek ki haftanin 6 gunu calisip iyi para kazanan biri pazar gununu 50 tl icin car cur etmek istemeyebilir.
  • O işlemci 15tl eder 75tl'ye aliexpress'den q6600 alınır ama bilgisayarcı sorunu bulmuş, çözmüş, tüm bunlar için 75tl aldıysa ona kimse bir şey diyemez
  • E2140 en fazla 25-30TL eder. Oyunlar için yetersizdir ama ofis işleri internet film için idealdir Biraz da overclock yaparsanız düşük seviye ekran kartlarını rahatça kaldırır
  • işlemci fiyatı = 30 tl
    fakat adam sorunu bulmaya çalısırken verdiği uğraştan dolayı 75 tl almıs olabilir
    sonucta oda ekmeğinin peşinde adamada hak vermek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • azrailkere kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 20:20:34 >
  • çöp
  • Geçmiş olsun be hocam. Ülkemizde iş ahlakı bu işte.
  • 2 ay once e8500 aldiydim 60 tl ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riyakarlığa bak hele.

İş ahlakıymış, sen evine vida sıkmaya usta çağır bak bakalım 50 liraya geliyor mu eve?

Aynı satıcı sen olsan fazlasını alır eksik bırakmazsın, bunu da çok net söylüyorum. Adam sorunu bulmuş, uğraşmış ve üstelik işlemciyi değiştirmiş ve aldığı para 75 lira.

Aynısını sen kaça yapardın 60 mı 70 mi?
  • Size katılıyorum, işlemci bedeli 25-30 TL olduğunu varsaysak bile işçilik bedeli, zaman, emek. vs. gib hususları göz ardı etmemek lazım.
    ben e2140 msi ms7255 anakart 200 wat everes guc kaynağı 1gb ddr2 667 mhz ram adam hepsine 20 tl ye sattım
    O işlemciyide kullandım adam kesın 2. el takmıstır cunku uretımı bıttı dıye bılıyorum cok wasat bır ışlemci senı kazıklamıs adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Riyakarlığa bak hele.

İş ahlakıymış, sen evine vida sıkmaya usta çağır bak bakalım 50 liraya geliyor mu eve?

Aynı satıcı sen olsan fazlasını alır eksik bırakmazsın, bunu da çok net söylüyorum. Adam sorunu bulmuş, uğraşmış ve üstelik işlemciyi değiştirmiş ve aldığı para 75 lira.

Aynısını sen kaça yapardın 60 mı 70 mi?

Hayırdır sen de mi bilgisayarcısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haha.

İkiyüzlü olmadığım kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Haha.

İkiyüzlü olmadığım kesin.

Ne gibi bir ikiyüzlülüğümü gördünüz? Ülkemizdeki esnafların çoğunun iş ahlakı zayıf dedim diye mi dediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda sana katılmıyorum dostum. 15-20 liralık cpu takıp 75 lira almak yani maliyetin 2 katından fazla para almak hiçte normal değil ki belkide o işlemci adamın hurdlığında mevcuttu ki bir işlemci takmak kişinin en fazla 15 dakikasını alır. Ben hayrına çok dizüstü söküp taktım kimileri ile saatlerce uğraştım. Karşı taraftan para istemedim ama arada 1 paket sigara alanlarıda geri çevirmedim. Bundan 12 yıl falan öncesinde bende yeni pcmi çökertmiştim bir bilgisayarcı vardı semtimizde götürdüm herif kasayı açıp bakmadan 30 dolar standart ücret dedi format atacakmış xp bile en fazla 45 dakikada yükleniyordu o zamanlar ki her pcnin driver cdleride mevcuttu. Uzun lafın kısası devir kim kimi öperse devri bunu savunmanında sövmeninde faydası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 16 Ağustos 2015; 15:18:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.