Beyler işlemcime overlock çektim yanlız 2.40 olan işlemcimi 2.60 olarak yaptım daha fazla gidicem yanlız güç kaynağım yeterinden çok düşük artık fazla zorlamıyorum 2.60 dursun diyorum yoksa gidiyimmi ?
sistemim: intel quad Q6600 2.40 (2.60)oldu 2x2 ram dual kingston 800 mhz nvidia 9800 Gt 256 bit ekran kartı İşte psu 250 watt :S sıcaklıklar tamamen normal işlemcinin 2.40dan 2.60 yapmama ragmen 25 ile 30 arasında bütün çekirdekler ne dersiniz ?
bu aradaa Anakart Adı MSI G31M3-F (MS-7528)
En kısa zamanda FSP marka güç kaynağı almanı öneririm. Markalıların en ucuzudur fikrimce. En azından 450 wattlık birşey alsan istediğin kadar yüklenebilirsin.
Anakart o.c'ye pek elverişli bir anakart değil zaten. Psu gerçekten yetersiz ama alsanız bile anakarttan dolayı fazla gidemezsiniz.
Bence hiç masrafa girmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: yagmurteam
Anakart o.c'ye pek elverişli bir anakart değil zaten. Psu gerçekten yetersiz ama alsanız bile anakarttan dolayı fazla gidemezsiniz.
PSU'yu yine de alsın bence.. Çünkü ileride kuracağı sistemde de kullanabilir. Elinde kalmaz yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Ironpumper
quote:
Orijinalden alıntı: yagmurteam
PSU'yu yine de alsın bence.. Çünkü ileride kuracağı sistemde de kullanabilir. Elinde kalmaz yani.
Şimdi 450w alması mantıksız hocam. İlerde bütçesi olunca 500-600w kaliteli bir psu alır, kafası rahat eder
Peki :)
valla psu düşünüyorum zaten bi bakıyım da o zaman ben 2.40 ı 2.60 çektim aynen böyle devam ediyorum bi sıkıntı gözükmüyor herhangi bir problemde yok zaten