Şimdi Ara

[INTEL - Q6600] VS [INTEL - E8400 C2D]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğum günüm 13 temmuz anneme bilgisayar ile ilgili parçalar istedim yanlız takıldığım bir nokta alıcağım sistem

Anakart:
    GIGABYTE - EP35-DS3P

Ekran kart:
    GECUBE - HD4850

Ram:
    KINGSTON HYPERX - 2 GB DUAL DDR2 800

Power Supply:
    500 Watt OCZ

bir testi buldum baktım ama çok anlamadım açıklayarak anlatır mısınız

birde ikisi ilede crysis gibi oyunları çok rahat en son ayarlarda hangisi kaldrır ?

• Bugün inventus'tan Q6600 siparişi vermiş bir Q6600 kullanıcısı olarak (daha olmadım) ohh bee en sonunda ben de " çok yazıldı çok çizildi ,OC yapılmış bir Q6600 rakipsizdir." diyorum.
    Pek beceremedim ; ama olsun .

Bu arada şimdiden iyi ki doğdun . Kaça girdin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 9 Temmuz 2008; 23:02:56 >
  • 15 e giricem ama şimdi oc dediğin over clock değil mi q6600tek başına nasıl yni bildiğim kadarıyla photoshop ta daha üstün programlarda ileriye dönerek almak istiyorum çok kısıtlı param
  • tek başına e8400 daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

tek başına e8400 daha iyi

Hangi yerlerde?Oyun diyosan doğru 3-5 fps daha üstündür q6600 den ama q6600 diğer işlemlerde e8400 den üstündür(çoklu işlemler vs..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiCKy_tr

Doğum günüm 13 temmuz anneme bilgisayar ile ilgili parçalar istedim yanlız takıldığım bir nokta alıcağım sistem

vay be insanlar doğum günlerinde ne güzel hediyeler alıyorlar 23 yaşındayım bu güne kadar aldığım tek doğum günü hediyesi ablamın çalıştığı yerin sahibinden aldığım oyuncak bir arabaydı şimdiki nesile ise PC,Xbox360,PS3,PSP gibi şeyler hediye ediliyor kıskandım valla ne yalan söylüyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 13 Temmuz 2008; 11:11:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    İntel Core2 Duo E7400 İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam şimdi biker yukarıda yazım yanlısı var annene mi istedin annenden sana almasını mı istedin ?
    oc yapacakmısın ?
    pc de encok nelerle ugrasıyorsun ?
    vs ...

söyle de daha yardımcı olunsun.ayrıca baştan sistem tavsiyesi istesen daha iyi olur bence
  • Q6600 gayet kullanışlı oc içinde çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.