Şimdi Ara

intel q8300 islemciye ekran karti ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel q8300 işlemci 2.5 ghz . oc yok yani yapamadım uğraştım ama biosta ayarları flan bulamadım . bilgisayarda atı 4650(712mhz daha fazla artırılmiyo :D yada ben artıramiyorum ) takılı . ekran çözünürlüğü 1600x900 en fazla 200-250tlye kdar ekran kartı arıyorum . bu çözünürlükte oyunlari medium high arasi oynayabilecegim ikinci el olması farketmez tavsiye verebilirseniz cok memnun kalırım . simdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ati tarafından 5850 nvidia ise gtx 285 biraz daha verirsen gtx 460 alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 16 Şubat 2013; 12:46:21 >
  • cok darbogaz yaşarmiyim peki

• yasarsin tabi arkadas nerede 2-3 sene oncesinden kalma kart varsa yazmis.guc kaynagin nedir?7770 alabilirsin guncel bir karttir isini gorur.
  • 300 watt . Hp marka hazir bilgisayar . Psu kalitelimi bilmiyorum

• 7770 veya 7750 hangisini önerirsiniz . veya Nvidia tarafında bir öneriniz varmidir

• peki cok teşekkür ederim . bi sorum daha olucak. 7750 octa sizce psu sorun cikartirmi

• cikarir tabi oc filan yapma.normal hali yeter zaten o cozunurluge.
  • tekrar cok tesekkur ederim

• Hocam bende Q8200 var ekran kartı ise GTX460... Q8200'ün 2.33Ghz'i bazen yetersiz kalıyor bende 2.6Ghz'e çekiyorum daha performanslı oluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.