Şimdi Ara

Laptop Ekran Karti Nvidia Fakat Intel Gorunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
51.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kisa bir sure laptop lazim olacagindan laptop aldim hic karsilasmadigim icin bilmiyorum, Acer Aspire V3-571G uzerinde Nvidia GT 630M var fakat Intel HD 4000'de var fakat Device Manager'de Display Graphic haric hic bir yerde Nvidia yok Cpuz da falan dxdiag da hep Intel HD 4000 gosteriyor bu bir yerden Nvidia'ya geciyor mu yoksa oyunda falan otomatik mi devreye giriyor.

Birde Nvidia Settings'de PhysX Auto Recommend Intel HD 4000 olarak ok gosteriyor, bu sekilde kalsin mi yoksa onu Nvidia'ya alayim mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 29 Eylül 2012; 11:50:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

Merhaba arkadaslar kisa bir sure laptop lazim olacagindan laptop aldim hic karsilasmadigim icin bilmiyorum, Acer Aspire V3-571G uzerinde Nvidia GT 630M var fakat Intel HD 4000'de var fakat Device Manager'de Display Graphic haric hic bir yerde Nvidia yok Cpuz da falan dxdiag da hep Intel HD 4000 gosteriyor bu bir yerden Nvidia'ya geciyor mu yoksa oyunda falan otomatik mi devreye giriyor.

Birde Nvidia Settings'de PhysX Auto Recommend Intel HD 4000 olarak ok gosteriyor, bu sekilde kalsin mi yoksa onu Nvidia'ya alayim mi.

Bence Nvidia'ya al.
  • aygıt yöneticisinde gözüküyormu ona bak.eğer gözüküyorsa sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

aygıt yöneticisinde gözüküyormu ona bak.eğer gözüküyorsa sıkıntı yok.

Aygit yoneticisinde gozuktugunu zaten soyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Merhaba arkadaslar kisa bir sure laptop lazim olacagindan laptop aldim hic karsilasmadigim icin bilmiyorum, Acer Aspire V3-571G uzerinde Nvidia GT 630M var fakat Intel HD 4000'de var fakat Device Manager'de Display Graphic haric hic bir yerde Nvidia yok Cpuz da falan dxdiag da hep Intel HD 4000 gosteriyor bu bir yerden Nvidia'ya geciyor mu yoksa oyunda falan otomatik mi devreye giriyor.

Bence Nvidia'ya al.

Oyle yapmistim zaten oyle kalsin o zaman.
  • Tam takılı değildir AID64 extreme edition ile bak görünüyorsa takılı değildir anakart yada ekrankartında sorun vardır.
  • quote:

Oyunu Nvdia ile açacaksınız.

Programlarla falan gözükmez.. Bakmak için AIDA64 Extreme Edition programını kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran karti takili arkadaslar aygit yoneticisinde goruluyor soyledigim gibi veya nvidia panelinde sadece oyunlarda falan hangisini kullaniyor ek birsey yapmam gerekiyor mu bunu soruyorum.
  • quote:

Ekran karti takili arkadaslar aygit yoneticisinde goruluyor soyledigim gibi veya nvidia panelinde sadece oyunlarda falan hangisini kullaniyor ek birsey yapmam gerekiyor mu bunu soruyorum.

En basit test: Oyunlarda kasma varmı. Yoksa sıkıntı da yok.
  • aynı sorun bende de var ya oyunlara nvidia ile girsem bile aşırı derecede kasıyor pc
  • quote:

quote:

Ekran karti takili arkadaslar aygit yoneticisinde goruluyor soyledigim gibi veya nvidia panelinde sadece oyunlarda falan hangisini kullaniyor ek birsey yapmam gerekiyor mu bunu soruyorum.

Intel HD 4000' de saglam bir kart nasil ayirmayi planliyorsun hangi oyunda ne kadar kasacak 630M'in hangi oyunu ne derecede ne kadar hizli oynatacaginida bilmiyorsun.

Yardimlariniz icin tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtbbc

aynı sorun bende de var ya oyunlara nvidia ile girsem bile aşırı derecede kasıyor pc

Arkadasa verdigim ornek gibi 630M butun oyunlari skntisiz acacak diye bir kural yok. Sizdeki hangi kart?
  • nvidia gt 540m
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtbbc

nvidia gt 540m

540 artik eski kaldi dogal olabilir hangi oyunlarda ne ayarlarda donuyor ? Sonucta bunlar laptop masaustu pc gibi guc veremez. Rogun 6 bin liralik laptoplari var o ayri, gerci yine PC nin yerini tutamaz ama neyse. Ayrica islemcin falanda onemli ramlerin sadce ekran kartina bagli kalma.
  • quote:

quote:

quote:

Intel HD 4000' de saglam bir kart nasil ayirmayi planliyorsun hangi oyunda ne kadar kasacak 630M'in hangi oyunu ne derecede ne kadar hizli oynatacaginida bilmiyorsun.

Yardimlariniz icin tesekkurler.

Forumda daha önce benzer konu açılmış, ona göre oyunlarda 630m çalışıyormuş, masaüstünde hd 4000.
    İşte link: http://forum.donanimhaber.com/m_65296722/tm.htm

• Tahmin ettigim gibi tamam simdi icim rahat tesekkurler herkese.
  • quote:

Sana Nvidia Diye İntel Satmışlar... Geçmiş Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik

quote:

Sana Nvidia Diye İntel Satmışlar... Geçmiş Olsun

Arkadasim bir sey bilmiyorsan yorum yapma benim sinirlerimi bozma bak isine ya sacma sapan konusup sinirlerimi bozma benim. Ya adam gibi konuyu oku da cevap ver ya da bir sey yazma.

• aynı sorun bendede var oyunlarda kasmada oluyor ama benim intel 3500 var gt 630m i görmüyor aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erto07

aynı sorun bendede var oyunlarda kasmada oluyor ama benim intel 3500 var gt 630m i görmüyor aynı sorun

Benimki sorun degil arkadaslar. Sizinkida degil kullandiginiz islemcide ekrn karti yongasi da var onun haricinde daha iyi olan Nvidia da ek olarak var Nvidia denetim masasindan Physx Nvidia olarak secin 3D ayarlarininda Nvidia yapin oyunlari Nvidia karti uzerinden oynarsiniz. Donmayacak diye bir kuralda yok sonucta bu 680 degil full ayarlarda oynatmaya calisirsaniz oyun donacaktir elbete ekran kartinin oynatabilecegi seviye bellidir bunun yaninda islemci ram vs de etkili bunlarida goz onunde bulundurun sonucta bu laptop.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.