Şimdi Ara

Laptop Ekran Karti Nvidia Fakat Intel Gorunuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
51.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabiki haklısın ama bu bilgisayar ben fifa 2008 yükledim sadece denemek için fifa 2008 de kastı ve ayarlarını en sona almadığım halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: erto07

tabiki haklısın ama bu bilgisayar ben fifa 2008 yükledim sadece denemek için fifa 2008 de kastı ve ayarlarını en sona almadığım halde

Dedigimi denedin mi peki ayarlardan Nvidia sectin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

quote:

tabiki haklısın ama bu bilgisayar ben fifa 2008 yükledim sadece denemek için fifa 2008 de kastı ve ayarlarını en sona almadığım halde

evet bütün herşey yüksek performans nvidia seçili
  • quote:

quote:

quote:

Makinen yenimi ozellikleri nedir tam olarak?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik

quote:

Merhaba arkadaslar kisa bir sure laptop lazim olacagindan laptop aldim hic karsilasmadigim icin bilmiyorum, Acer Aspire V3-571G uzerinde Nvidia GT 630M var fakat Intel HD 4000'de var fakat Device Manager'de Display Graphic haric hic bir yerde Nvidia yok Cpuz da falan dxdiag da hep Intel HD 4000 gosteriyor bu bir yerden Nvidia'ya geciyor mu yoksa oyunda falan otomatik mi devreye giriyor.

Birde Nvidia Settings'de PhysX Auto Recommend Intel HD 4000 olarak ok gosteriyor, bu sekilde kalsin mi yoksa onu Nvidia'ya alayim mi.

Sana Nvidia Diye İntel Satmışlar... Geçmiş Olsun

Arkadasim bir sey bilmiyorsan yorum yapma benim sinirlerimi bozma bak isine ya sacma sapan konusup sinirlerimi bozma benim. Ya adam gibi konuyu oku da cevap ver ya da bir sey yazma.

Tamam Kardeş Sakin Ol Bi Şaka Yapalım Dedik PARDON

Ama Yardımcı Olmaya Çalışayım Biraz...

Bence PC'nin Herşeyini Bi Sök Tak (Kablolar, Ekran Kartı, RAMlar vs.)

• yeni nvidia ekran kartları optimusla otomatik olarak oyunda devreye girer . ( sürücüsünü kurduysan )

nvidia denetim masasında mevcuttur nasıl yapacağını anlarsın zaten girince
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar kisa bir sure laptop lazim olacagindan laptop aldim hic karsilasmadigim icin bilmiyorum, Acer Aspire V3-571G uzerinde Nvidia GT 630M var fakat Intel HD 4000'de var fakat Device Manager'de Display Graphic haric hic bir yerde Nvidia yok Cpuz da falan dxdiag da hep Intel HD 4000 gosteriyor bu bir yerden Nvidia'ya geciyor mu yoksa oyunda falan otomatik mi devreye giriyor.

Birde Nvidia Settings'de PhysX Auto Recommend Intel HD 4000 olarak ok gosteriyor, bu sekilde kalsin mi yoksa onu Nvidia'ya alayim mi.

Arkadasim bir sey bilmiyorsan yorum yapma benim sinirlerimi bozma bak isine ya sacma sapan konusup sinirlerimi bozma benim. Ya adam gibi konuyu oku da cevap ver ya da bir sey yazma.

Neyin kafasını yaşıyorsun :D Özür dilemişsin bari tekrar yapma bunu. Tövbe tövbe ne insanlar var Allah'ım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeki Arslan

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyin kafasını yaşıyorsun :D Özür dilemişsin bari tekrar yapma bunu. Tövbe tövbe ne insanlar var Allah'ım..

Sana BAN Asıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeki Arslan

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasim var ya tam yorum yazacaktim tekrar ayni seyi yapiyor yorumunu gordum yazmayi biraktim bu kadar olmaz yemin ediyorum ya. Agzina saglik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 1 Ekim 2012; 19:06:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kusura bakma konudan uzak kaldım internetle ilgili sorunlar yaşadım.
    makine yeni aldım daha 1 ay olmadı 2-3 hafta anca
    core i5 işlemci 2.5 ghz turbo boost la 3.1
    2 ekran kartı nvidia geforce 128 bit
    4 ram
    750 hdd

bu yani ama anlamadım gitti anlayanda çıkmadı intel 3000 i ekran kartı driver ı olarak görüyor ve değişmiyor yani

• Arkadaşımdada intel hd olarak görünüyor bende format attığımda sürücüsünü yükledikten sonra tanıyor. ekran kartının sürücüsünü yükle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kusura bakma konudan uzak kaldım internetle ilgili sorunlar yaşadım.
    makine yeni aldım daha 1 ay olmadı 2-3 hafta anca
    core i5 işlemci 2.5 ghz turbo boost la 3.1
    2 ekran kartı nvidia geforce 128 bit
    4 ram
    750 hdd

bu yani ama anlamadım gitti anlayanda çıkmadı intel 3000 i ekran kartı driver ı olarak görüyor ve değişmiyor yani

Gorsun o onemli degil nvidia ayarlarindan gpuyu nvidia olarak sec yeterli ikisinide goruyor makine rahat ol.

• bende de aynı ekran kartı mevcut kardeş durum çok basit, sana şöyle anlatayım normalde fazla devir yaptırmayacak işlerde pc kendlgnden intel ekran kartını kullanır nvidia kullanıp da pc nin nvidia sını boşuna çalştrmaz, sen bunun aynısın bazı oyunlarda da göreblrsn mesela ben counter oynyrm hala nvidia ya geçmiyo optimus teknolojisi neden?çünkü intelin counter için hala yeterli olması ki benm de intel hd 3000 ekran kartım, sen şayet istersen masaüstnde bile nvidia kullanablrsn bunn da yolu NVİDİA İNSPECTOR kullanmaktır. şayet istersen programın da kullanımını acıklarım da ayriyetten. fakat dedğim gibi mesela bir son nesil oyun oyna nivida ya pcNİN kendliğinden geçmek zorunda kalacagnı göreceksin bunu da anlamann yolu GPU etkinlğini acarak göreblrsn. GPU etknliği nvidia denetim masasını acınca üst tarafta masaüstü sekmesine tıklaynca son özellik tik işareti ile acarsın
    edit: eğer pc ni COMBOFİX virüs programı ile taradıysan da optimus teknolojisi devre dışı kalır onu da belirteym istesen de geri getiremezsn format atmak zorunda kalırsn! Belki bi ihtimal yapmışsndr diye ekleyeyim dedm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 18 Ekim 2012; 22:54:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

bende de aynı ekran kartı mevcut kardeş durum çok basit, sana şöyle anlatayım normalde fazla devir yaptırmayacak işlerde pc kendlgnden intel ekran kartını kullanır nvidia kullanıp da pc nin nvidia sını boşuna çalştrmaz, sen bunun aynısın bazı oyunlarda da göreblrsn mesela ben counter oynyrm hala nvidia ya geçmiyo optimus teknolojisi neden?çünkü intelin counter için hala yeterli olması ki benm de intel hd 3000 ekran kartım, sen şayet istersen masaüstnde bile nvidia kullanablrsn bunn da yolu NVİDİA İNSPECTOR kullanmaktır. şayet istersen programın da kullanımını acıklarım da ayriyetten. fakat dedğim gibi mesela bir son nesil oyun oyna nivida ya pcNİN kendliğinden geçmek zorunda kalacagnı göreceksin bunu da anlamann yolu GPU etkinlğini acarak göreblrsn. GPU etknliği nvidia denetim masasını acınca üst tarafta masaüstü sekmesine tıklaynca son özellik tik işareti ile acarsın
    edit: eğer pc ni COMBOFİX virüs programı ile taradıysan da optimus teknolojisi devre dışı kalır onu da belirteym istesen de geri getiremezsn format atmak zorunda kalırsn! Belki bi ihtimal yapmışsndr diye ekleyeyim dedm.

öncelikle bilgin için teşekkür ederim . valla dediğin gibi cod mw3 pes 13 falan kurdum sıkıntı yok ama bende 7-8 senedir counter strike oynuyorum yani onun için sorun oluyo az önce girdim cs ye 60 fps yle oyun oynuyordum yani ben dediğin programı deniyim sürekli nvidia kullansın önceden ati kullandığım için hep pek bi bilgim yok nvidia hakkında bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :) combofix kullanmadım ama advanced system care adlı bi program kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erto07 -- 19 Ekim 2012; 23:19:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

bende de aynı ekran kartı mevcut kardeş durum çok basit, sana şöyle anlatayım normalde fazla devir yaptırmayacak işlerde pc kendlgnden intel ekran kartını kullanır nvidia kullanıp da pc nin nvidia sını boşuna çalştrmaz, sen bunun aynısın bazı oyunlarda da göreblrsn mesela ben counter oynyrm hala nvidia ya geçmiyo optimus teknolojisi neden?çünkü intelin counter için hala yeterli olması ki benm de intel hd 3000 ekran kartım, sen şayet istersen masaüstnde bile nvidia kullanablrsn bunn da yolu NVİDİA İNSPECTOR kullanmaktır. şayet istersen programın da kullanımını acıklarım da ayriyetten. fakat dedğim gibi mesela bir son nesil oyun oyna nivida ya pcNİN kendliğinden geçmek zorunda kalacagnı göreceksin bunu da anlamann yolu GPU etkinlğini acarak göreblrsn. GPU etknliği nvidia denetim masasını acınca üst tarafta masaüstü sekmesine tıklaynca son özellik tik işareti ile acarsın

öncelikle bilgin için teşekkür ederim . valla dediğin gibi cod mw3 pes 13 falan kurdum sıkıntı yok ama bende 7-8 senedir counter strike oynuyorum yani onun için sorun oluyo az önce girdim cs ye 60 fps yle oyun oynuyordum yani ben dediğin programı deniyim sürekli nvidia kullansın önceden ati kullandığım için hep pek bi bilgim yok nvidia hakkında bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :) combofix kullanmadım ama advanced system care adlı bi program kullandım

sen dedğmi yap ondan sonra nvidia denetim masasından da dikey senkronizasyonu kapat tammdr o iş. ben de 60 ile oynuyrdm sonra dikey senk gibi özellkleri kapattm oldu 100 fps :)
    eğer yapamazsan sen alıntı yap ben anlatrm

• arkadaşlar nvidia denetim masasındaki sabit engre grafik ayarını nvidia ekran kartına geçirmek için tek çare var ,şimdi sizlere anlatacağım.kullanacağınız program nvidia inspector programıdır.istediğiniz her programı bu programla nvidia ekran kartına geçirebiliyorsunuz.ben kullanıyorum tek çare vede kesin çare bu işte...nvidia inspectorda internette free olarak indirilebilir..sizlere nvidia inspectorı ayarlama işlemlerine bugün onuda anlatacağım..çünkü program birazcık karışık gelebilir..
  • Arkadaşlar merhaba,
    Benzer bir sorun bende de var. Notebook'u daha yeni aldım ve henüz parasını ödemedim, bu sebeple acil olarak emin olmam gerekiyor...

Cihazın orijinali DOS yüklüydü, aldığım yer tanıdık olduğundan bir güzellik yapıp W7 yüklemişler. Cihazı alıp özelliklerini kontrol ettiğimde, Device manager da sadece Intel HD 4000 yazıyor, nvidia ile ilgili hiç bir şey göremedim. Sadece notebook kasasının üzerinde nvidia etiketi var.
    Satan kişi ile görüştüğümde windowsu sonradan yüklediğimizden driver bulamamıştır o yüzden görmüyorsun, bir problem yok dedi.

Sizce bu durum mantıklı mı? Cihazda nvidia'nın olup düzgün bir şekilde çalıştığı doğrumudur?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiglat -- 9 Ekim 2013; 10:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiglat

Arkadaşlar merhaba,
    Benzer bir sorun bende de var. Notebook'u daha yeni aldım ve henüz parasını ödemedim, bu sebeple acil olarak emin olmam gerekiyor...

Cihazın orijinali DOS yüklüydü, aldığım yer tanıdık olduğundan bir güzellik yapıp W7 yüklemişler. Cihazı alıp özelliklerini kontrol ettiğimde, Device manager da sadece Intel HD 4000 yazıyor, nvidia ile ilgili hiç bir şey göremedim. Sadece notebook kasasının üzerinde nvidia etiketi var.
    Satan kişi ile görüştüğümde windowsu sonradan yüklediğimizden driver bulamamıştır o yüzden görmüyorsun, bir problem yok dedi.

Sizce bu durum mantıklı mı? Cihazda nvidia'nın olup düzgün bir şekilde çalıştığı doğrumudur?

Teşekkürler

DOS 15 yıl önce kalktı DOS niye yüklü bir bilgisayarda bunu sordun mu?

Driver yüklü olmasa bile aygıt yöneticisinde yanında ünlem işareti ile görünür. Aygıt yöneticisinde Ekran Bağdaştırıcı kısmına bak bakalım Nvidia falan var mı. Başlat çubuğuna dxdiag yaz oradan ekrana gel bak bakalım ne yazıyor. Gpu-z programını indir bak. Ama en güzeli Everest programını indir Ultimate Edition bulmaya çalış orada her şey en ince ayrıntısına kadar var. Ek olarak biostanda bakabilirsin ama bilmiyorsan biosu kurcalama. Dediğim gibi yaptığın halde hiç bir yerde yazmıyorsa ekran kartını sökmüştür.

• Notebook da işletim sistemi yoktu, adamlar sonradan W7 yüklediler...

Ekran Bağdaştırıcı da sadece intel yazıyor, nvidia ile ilgili hiç bir ibare yok.
    Diğer dediklerini de deneyip tekrar yazarım.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiglat

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler

Lenovo'nun ve Nvidia'nın sitesinden o kadar driver denedik hiç biri işe yaramadı.
    Bugün Lenovo ile irtibat kurduk, .b.sayara bağlandılar yaklaşık 1 saatlik bir incelemenin ardından onlar bir driver yüklediler ve sorun çözüldü, artık iki ekran kartıda aktif

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.