Sürücü yükleseneniz bile nvidia denetim masası ayarlarına girip phyx aygıtını seçmeniz gerekebiliyor.Tabii ki Nvidia seçmelisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: AC Kırıklar
Sürücü yükleseneniz bile nvidia denetim masası ayarlarına girip phyx aygıtını seçmeniz gerekebiliyor.Tabii ki Nvidia seçmelisiniz.
Bilgi için teşekkürler
Aynı durum bende de var yardımcı olur musunuz? Acer laptop aldım, dxdiag yazınca İntel Grafik 4000 yazıyor, klavyenin altında ise NVİDİA geforce 710 2GB yazıyordu. Adam da bana öyle sattı zaten. Masaüstünde sağ altta nvidia'nın simgesi var tıklıyorum, birşeyler çıkıyor ama ne yapmam lazım bilmiyorum. Dxdiagda neden inten hd grafik 4000 yazıyor ya... ACİL YARDIMMMM!
wedatoW
kullanıcısına yanıt
konuyu hortlatmışsın aferin dxdiag da oyne gözükür oyun falan acarken nvidia devreye girer denetim masınında 3D ile physx ayarlarından ikisindede nvidia yap
quote:
Orijinalden alıntı: Egemen|54|
Merhaba arkadaslar kisa bir sure laptop lazim olacagindan laptop aldim hic karsilasmadigim icin bilmiyorum, Acer Aspire V3-571G uzerinde Nvidia GT 630M var fakat Intel HD 4000'de var fakat Device Manager'de Display Graphic haric hic bir yerde Nvidia yok Cpuz da falan dxdiag da hep Intel HD 4000 gosteriyor bu bir yerden Nvidia'ya geciyor mu yoksa oyunda falan otomatik mi devreye giriyor.
Birde Nvidia Settings'de PhysX Auto Recommend Intel HD 4000 olarak ok gosteriyor, bu sekilde kalsin mi yoksa onu Nvidia'ya alayim mi.
bilader bende bu modelin i7lisi var bilgisayarda 730m ekran kartı var 2gb gözüküyor internette baktığım 730m ler 4gb bunun hakkında bir bilgin varmı
ByAmerican
kullanıcısına yanıt
2 GB olan modeli olabilir, bilgisayarın tam modelini yazarak bakabilirsin ne olduğuna
Egemen|54|
kullanıcısına yanıt
Acer v3-571g i7li modeli 730m kart gözüküyor üstünde internette araştırdığımda ise bu modelin sadece 4 gblık modelini buldum o yüzden merak ettim
Resimde işaretledğim kısma nvidia denetim masasından ulaşın "Yüksek performanslı nvidia işlemcisi" ni seçin.! Uygula tamam deyip çıkın. Sonrasında tüm oyunları nvidia ile açıcaktır.
beyler benim pc gıgbayte p25 k pc servise gitti fortmat atılmış eskiden assins creed black falg full çöznürlükte oynuyodum şimdi ise cok kasıyo lol bile kasıyor ekran kartım nvida gtx 765 m acaba ekran karınımı görmüyo lütfen yardım edin şimdiden sagolun
Beyler Aygıt Yöneticisinde Nvidia Gözükmüo ama AIDA64 Extreme Edition adlı programda nvidia gözüküyor zaten ss de attım bi yardımcı olun ya
1yıldan fazla olmus horT :D
Ben de hortlatayım aynı olay benim de başıma geldi dün akşam. Yeni aldığım laptop userbenchmark sitesine girdiğimde gaming olarak %10 gösterdi. Anlamadım araştırdım baktım. Intel grafik işlemcisini görüyor. Sürücüler yüklendi derken nihayetinde çalıştırmayı başardım. Ancak neden böyle iki ekran kartı kullanıyorlar ki? Uzun zamandır bilgisayar alışverişi yapmıyordum. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme