Mrb arkadaşlar öncelikle burada emeği gecen herkese tşk. 1.sorunum işlemcinin 4000 ghz olamaması. 2.sorunum anakarttan ram zamanlamalarını eş değerde ayar yapamadım. 3.bunların sitabil bir şekilde çalışmasını sağlamak. 4.kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin. Ana kart,da ayarmı yapamadım artık herneyse çözemedim arkadaşlar.
işlemci sogutucum var ve kasamda 3 adet daha fanım var kasanın içi kutup kadar soguk. önceki işilemcimle E6320 vardı 3000 ghz kadar çıkıyordum sitabildi.
Bellek Modülleri / A0 ] Bellek Birimi Özellikleri: Soket Adı A0 Takılı Boyut 2048 MB Etkin Boyut 2048 MB
Bellek Aygıtı Özellikleri: Fiziksel Boyut DIMM Boyut 2 GB Max. Clock Speed 800 MHz Toplam Genişlik 64 Bit Veri Genişliği 64 Bit Aygıt Yer Bulucu A0 Sıra Yer Bulucu Bank0/1
Bellek Modülleri / A2 ] Bellek Birimi Özellikleri: Soket Adı A2 Takılı Boyut 2048 MB Etkin Boyut 2048 MB
Bellek Aygıtı Özellikleri: Fiziksel Boyut DIMM Boyut 2 GB Max. Clock Speed 800 MHz Toplam Genişlik 64 Bit Veri Genişliği 64 Bit Aygıt Yer Bulucu A2 Sıra Yer Bulucu Bank4/5