Şimdi Ara

İntel(R) hd graphics (core i3) pes 2012 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayarım 2 gb ram 750 mb İntel(R) hd graphics ekran kartı toshiba bir bilgisayar

şimdi ben pes 2011 oynayabiliyordum ama pes 2012 oynayamıyorum.ilk girişte avatar seçeceğimiz yerde oyun durduruldu hatası alıyordum daha sonra save dosyasını

yükleyince oyuna girebildim ama sadece şampiyonlar liginde tek kişilik maç yapabiliyorum.

ayarlardan baktığımda ekran kartına yapılamıyor yazıyor.İnternette bayağı arştırdım ama çözüm bulamadım.çözümünü bilen varsa lütfen paylaşabilirmi?

(arkadaşımın kid e4 gb ram 1 gb ekran kartı olmasına rağmen ondada aynı hata var)

• onboard ekrankartıyla oynamaya calısıyorsun normaldır ısterse 10gb ram olsun bır ıse yaramaz
  • onboard ekran kartı ne demek ve ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
  • laptobunda harıcı ekran kartı yok ıslemcın ıcındekı veya anakarttakı tumlesık ekran kartı chıpı ıle oyun oynamaya calısıyorsun
    yapabılecegın bırsey yok elındekı cıhazın performansı okadar
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum ne zamandan beri araştırıyorum sonuç yok. nasıl çözüm yok ya çok saçma 1 aylık bilgisayara nasıl böyle bir şeyi düşünmüyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caesz1

Aynı sorunu bende yaşıyorum ne zamandan beri araştırıyorum sonuç yok. nasıl çözüm yok ya çok saçma 1 aylık bilgisayara nasıl böyle bir şeyi düşünmüyorlar ?

çünkü o kadar para veriyorsunuz siz 1 cıgabayt ekran kartı diye alırsanız o laptopları böyle şaşarsınız
  • oyunun kasılması yavaş çalışması başka birşeydir,çalışmayıp hata vermesi başka birşey..ilk mesajı atan save dosyası ile girdim oynadım tek maç demiş,demekki sistemi yetiyor..zaten oyuna girerken oyun durduruldu hatası alınmasının sistemin yetmemesi ile ilgili bir konuyla nasıl ilişkilendirildiğine ben çok şaşırıyorum..muhtemelen korsan oyun crack sıkıntısı var yada çalışması için gereken ek yazılımlar(net,c++ vb) eksik..hata mesajını bile görmeden sistemin yetmiyordur,ob ekran kartı vb diye mesaj atıyorsunuz arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 AMD 7670M Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahhh ahh gidip i3-i5 hatta i7 işlemcili notebooklara intel ob kart takıyorlar ya yuh ya valla
  • çaresini buldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.