Şimdi Ara

INTEL SISTEM TOPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir sene önce vatan bilgisayardan amd tabanlı bir sistem toplamıştım fx-4100 ve 970A-G45 işlemci ve anakart modellerini kullanmıştım ve geliyorum asıl konuya şimdi benim kardeşim 3-5 sene önce aldığı amd tabanlı bilgisayarını upgrade etme kararı aldı ve benimde aklıma bendeki anakart ve işlemciyi kardeşime satıp intel tabanlı bir pc toplamak geldi bunun nedeni ise ben dota2 oyuncusuyum ve oyunda combat esnasında aldığım fps 80-90 ama intel tabanlı bilgisayarı bulunan arkadaşlarımın 120 stabil fps aldığını gördüm sanırım bu tür oyunlarda intel bir adım önde ve buna bağlı olarak sistemi intel yapmak istiyorum sorunum ise daha önce topladığım sistemlerin hiç birisi ben alıp takmadım hep aldığım yerlerde yapıldı montajı yani bu konuya oldukça uzağım ama elektrik/elektronik teknisyeni olduğum için elim yatkın ve bundan sonra toplayacağım sistemleri de artık kendim yapmak istiyorum ve bunu bir başlangıç olmasını istiyorum uzun lafın kısası ben bu anakart ve işlemciyi kardeşime versem ve benim kasama intel uyumlu bir anakart ve işlemci alsam montajı ile ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım?
    toplamak istediğim sistem ise;
    http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80637i53570k-core-i5-3570k-soket-1155-3,4ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=60089
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z77ma-g45-z77ma-g45-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz(oc)sata-30-usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60162
    bu işlemci ve anakartı kullanmak istiyorum yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar

• Elinizdeki ekran kartı nedir.
  • MSI HD6850 Cyclone 1gb 256 bit O.C AMD Radeon model ekran kartını kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctr_club -- 19 Ocak 2013; 18:52:21 >
  • kendiniz takacaksanız iişlemciyi vatandan alın. anakartı eksen veya inventus'dan asrock extreme 4 alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctr_club

MSI HD6850 Cyclone 1gb 256 bit O.C model ekran kartını kullanıyorum

Elinizdeki e. kartıyla ,hangi işlemciyi alırsanız alın, FX 4100 e göre en çok 3-5 FPS daha alırsınız.

Bence aşırıya kaçıp,boşa para harcamayın. FX 4100 den kurtulun derim. Ama ,daha sonra gidip 3570K almanız,6850 gibi bi e. kartıyla,pek mantıklı değil.
    Sonuç olarak, FX 6300 alın,çok memnun kalacaksınız.

Montajıda kendiniz yapabilirsiniz,eliniz yatkındır zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.