Şimdi Ara

Intel Skylake (14nm) i7-6700K - i5-6600K + Z170 Çipset (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
12
Favori
35.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

skylake için max çekirdek voltajı nedir ?
  • Fazla aynen

6700K (4.2 Ghz) zaten yüksek defaut voltaj ile geliyor. 4790K'dan sonra Overclock içni hayal kıırklığı oldu Skylake.

En iyi overclock olanlar Sandy Brigde serisiydi. 2500K / 2600K bunlar 5.0 Ghz'i rahat gören işlemcilerdi. 3.3 Ghz - 3.4 Ghz'lerden 5.0 Ghz e çıkmak gerçekten güzel değerler.

1.6 - 1.7 Ghz overclock yapılmış oluyor. 4790K'ya bakıyorsun, e zaten 4 Ghz'de (Turbosuz) geliyor, zorlayınca da anca 5 Ghz e çıkıyorsun. Skylake desen onlar hepten rezil.

2500/2600K/2700K boşuna efsane olmamış :)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Benim Anlamadigim Sey En Son Ki Serilerde OC Yaparken isinma Sorunu Oldugu Coktan Beri Biliyorum. isin Asil Tuhaf Yanida 22 Nm ve 14 Nm Sahip'ler OC Yaparken A Normal isinmaya Basliyorlar Cok ilginc Bende Onu Anlayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6600k ilk çıktığında aldım sorusu olan varsa. Yardımcı olurum
  • Q6600 G0'dan beri bu kadar şanslı olmamıştım
  • Firienholt kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

Anakart nedir acaba?

Cpu üretim bandını öğrenebilir miyiz? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde soket 1156 ile kullandığım Cogage True Spirit Var.

i5 6600k veya i7 6700k ile kullanabilir miyim? Verimli olur mu?

Soğutucunun inceleme linkine aşağıda ulaşabilirsiniz.

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/29023-cogage-true-spirit-cpu-cooler-review.html
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    ASUS Maximus VIII Extreme
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    True Spirit kaliteli bir soğutmadır sorun olmaz.
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    L546B905 , Malezya üretimi
  • Firienholt kullanıcısına yanıt
    Sistemiz Guzel Hayirli Olsun Allah Kazasiz Belasiz Kullanmayi Nasip Eder.

Dostum Eger Bana Lotodan Para Cikarsa Soyle Bir Hayalim Var Abime i7 5960X Alicam Hemde iki Tane Server Anakart Olanindan Alirim 64 GB RAM 4 Tane R9 295x2 Boyle Cilginlik Yapmayi Cok Seviyorum Kendime Zen islemci Toplarim Extreme Serisi Olan Hemde iki Tane Server Anakarttan Alirim 64 GB 4 Tanede R9 295x2 Takarim 10 Sene Goturur Belki Daha Fazla Zaten FX-9590 Toplanmaz O Paraya Yani Paraya Gunah . Gercekten Soyluyorum Gider Toplarim Oyle Bir Sansim Olsa Herkesin Kendisine Gore Hayalleri Var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 15 Ocak 2016; 15:14:25 >

• Gigabyte 5 adet yeni anakartını tanıttı.

Hocam msi/asus z170 gaming m3 / gaming pro? Sence hangi marka/model?

• GIGABYTE Alin Herkes icin Soyluyorum En Kotu Muameleye Karsi Cok Dayanakli Performansida Guzel Tavsiye Ediyorum intel ve AMD icin Fark Etmiyor GIGABYTE'in Basarisi.

• Gigabayte Z170x gamıng 7 anakart üzerindeki tuşların fonksiyonlarını anlatacak bir arkadaş varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

6600k ilk çıktığında aldım sorusu olan varsa. Yardımcı olurum

Msi z170a gaming pro, 6600K islemci ve seidon 120v v2 sogutucum var. Oyun amacli kullaniyorum. Ekran karti guncellemesi ile uzun yillar kullanmayi dusunuyorum, yaz kis kullanabilecegim bir overclock yapmak istiyorum. Bir kere yapip unutacagim. Bu islemcilerin stok voltaj ile cikabildikleri deger nedir? İslemcinin omrunden ve ileride stabilitesinden yemeyecegi voltaj degerleri ve ghz degerleri nedir? Tesekkurler.

• jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Benim kartım da Z170A GAMING M5, keşke biraz daha verip sizde bu karttan yana tercihinizi kullansaydınız. overclock gerek duymadım zaten anakartın bios menüsünde xmp moduyla hem ram hızı artıyor. Hemde Gameboost modu ilede işlemcini hızı 4.1e çıkıyor. MSI gereken herşeyi yapmış bence, bu özellikler sizin kartta olması gerekiyor bide bu özellikleri açıp performansına bakın. Overclock yapılan videolarda sıcalık 55 dereceyi buluyor işlemcinin ömrünü kısaltacağı kanaatindeyim.

İşlemci değerleri

• Le7els kullanıcısına yanıt
    55 derecede işlemcinin ömrü kısalmaz.
  • 2 seneden uzun süredir Intel Core i3 550 işlemcimi 4.6GHz'de kullanmaktayım. İşlemcinin stok hızı 3.2GHz. Tabi arada 4.9GHz'ye vurduğum da oldu. (bkz. profilim)

Merak edenler için işlemci teknik sayfası :http://ark.intel.com/products/48505/Intel-Core-i3-550-Processor-4M-Cache-3_20-GHz

Dolayısıyla, hiç kormanıza gerek yok, işlemciler gavur gibi sağlamdır.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.