Şimdi Ara

Intel Skylake (14nm) i7-6700K - i5-6600K + Z170 Çipset (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
12
Favori
35.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inceleme degil ama onbilgi vermişler.

http://www.pcfrm.com/intel-core-i7-6700k-haziran-ayinda-geliyor/
  • DDR3 ve DDR4 destekli diyor, o zaman Combo anakartları yeniden mi görücez.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Daha önce denk geldim sanırsam. Benim bildiğim tek kişi paylaşıyor. haberler araklama genelde O yüzden çok dikkat etmemiştim
  • Pcfrm olay paylaşımlara devam ediyor. Önce teknik özellikler belli oldu. Şimdi de olası performans testleri. Yakında wccftech ve fudzilla da

http://www.pcfrm.com/intel-i7-6700k-vs-i7-4790k/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • http://wccftech.com/intels-6th-generation-skylake-s-processor-lineup-leaked-core-i7-6700k-leads-pack-10-skus-detailed-samples-spotted/

pcfrm ve benchlife.info kaynaklı yeni haber.

Ana başlıklar : " 95W,65W,35W TDP 100 serisi chipsetini kullanan 10 yeni işlemci ". " İlk Skylake S Örneği Gözüktü"

Intel Skylake  (14nm) i7-6700K - i5-6600K + Z170 Çipset

Anakartlar Combo olacak yani öyle mi :)
  • Kisacasi herzamanki 4 cekirdekli ddr4 baslangic seviyesi gecis donemi sozde yeni nesil intel islemciler.Sanirim 2 veya 3 nesil daha beklemek gerekiyor.Piyasada zaten ddr-3 2133 ve 2400mhz ramlar aktif olarak kullaniliyorken ddr4 2133 saka gibi.Tabi dolar yuzunden ucuk fiyatlarda cabasi.Acikcasi elinde haswell serisi bulunanlarin daha uzun yillar islemci terfisi yapmasi gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Anakartlar Combo olacak yani öyle mi :)

Başta çıkan haberler X58'de DDR2-3 aynı anda kullanıldığı gibi bunda da ddr3-4 aynı anda kullanılabilecekti ama sonra onu yalanlayan haberler okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Resmileşene kadar yine tam net değil ama ortak olarak belirtilen low voltage(DDR3L). İyi ki almışım zamanında MV-3V4G3/US'leri. Tabi 40$ satılırken stok yapmamam salaklık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

http://wccftech.com/intels-6th-generation-skylake-s-processor-lineup-leaked-core-i7-6700k-leads-pack-10-skus-detailed-samples-spotted/

pcfrm ve benchlife.info kaynaklı yeni haber.

Ana başlıklar : " 95W,65W,35W TDP 100 serisi chipsetini kullanan 10 yeni işlemci ". " İlk Skylake S Örneği Gözüktü"

hocam şimdi bu tabloya bakınca sanki haswell-r tablosuna bakıyor gibi hissettim. güç tüketimi biraz düşürülmüş ve ddr4 desteği dışında bir fark yok gibi görünüyor.stok ve turbo boost değerleri,işlemci cacheleri herşey aynı. 4690dan skylake serisine geçiş yaparım diyordum ama galiba haswell-e serisine geçiş yapmadığım sürece performans anlamında gözle görülür bir fark göremeyeceğim.

Sadece 1.35v DDR3'ler mi çalışacak yani ? Çünkü DDR4'ler maksimum 1.35v.
  • krmkkr kullanıcısına yanıt
    Seneye, Broadwell E'ye geçmek daha mantıklı olur bence.
  • quote:

hocam acaba combo olan modellerde 2 soket 1.35v ddr4 diğer iki soket 1.5v ddr3 olabilir mi?
  • krmkkr kullanıcısına yanıt
    Emin değilim, DDR3'ler 1.5v olarak çıktı. Ama 1.65'e kadar destekliyordu. DDR4'ler ise 1.20 çıktı, ama 1.35'e kadar DDR4 bellekler var.

1.35 sınır olursa 1.5v DDR3'ler resmen çöp olur.
  • quote:

Seneye, Broadwell E'ye geçmek daha mantıklı olur bence.

hocam elimde kullanamadığım daha doğrusu hakkını veremediğim 2 adet 144hz monitör bulunmakta. kurgu-montaj işleriyle uğraşan bir firma tarafından satın alınmış ama haciz sebebiyle el koyulmuş.bizde bunları fiyatları çok uygun olduğu için satın aldık.fakat i7-5820k ve gtx 980 sli yapmadıkça anlamı yok gibi duruyor.ben o yüzden skylake i7 serisinden ümitliydim ama bu tablo beklentilerimi karşılamadı.
  • quote:

Low voltage demesinden o çıkıyor ama ddr3 vs ddr4 slot yapısı farklı. Yine eski düzen olur, olursa. Şahsen ben öyle bir anakart almam.
    Valla bende almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z170 Chipset, LGA 1051 Soket ilk anakart.

http://wccftech.com/colorful-unveils-skylake-z170-chipset-based-motherboards-features-socket-lga-1151-officially-launching-september/

DDR4 diyor, DDR3 de olmayacak mıydı ?

Kartları da gece kulübünde tanıtıyorlar galiba

Asus Deluxe çakması, beyaz plaka kullanmşlar sol tarafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Nisan 2015; 20:22:09 >

• quote:

DDR4 diyor, DDR3 de olmayacak mıydı ?

Fantezi modellerimiz gelmiştir. En kralı bunlarında MSI 990FXA-GD80'da ki hatundu. Hala unutmamışım o modeli

O söylenenleri hepsi sızıntı niteliğinde resmi olmayan haberlerdi. Bu anakartta gözükmüyor DDR3.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.