Şimdi Ara

Intel Skylake (14nm) i7-6700K - i5-6600K + Z170 Çipset (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
12
Favori
35.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayla 2600K kullananlar var ölsün mü onlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene sistem falan toplanmaz, seneye düşünürüm artık, 920 ile yola devam
  • 2015 2.ci ceyrek kesinmi acaba.yaza beklemeye dvm o zaman.

• Skylake'den sonraki seri ne olucak acaba bilen varmı?
  •  Intel Skylake  (14nm) i7-6700K - i5-6600K + Z170 Çipset
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

Skylake'den sonraki seri ne olucak acaba bilen varmı?

"Cannonlake" olacak muhtemelen ve 10nm üretim teknolojisiyle üretilecek.
  • 4790K aldım 5 sene işlemci demeyin bana, haberleri de takip etmeyi bırakıyorum.5.nesil bekliyim bekliyim dedim çıkacağı yok yeter lan dedim aldım haftaya çıkar Kesin.2 hafta önce 235tl ye ssd aldım (magazadan aldigim icin 243) siteye girdim ertesi gun 180tl ye düşmüş.
    Ulan uğraşacak kimseniz yokmu

• İyi yapmışsın. Broadwell veya Skylake'i bekleseydin, dolar kim bilir kaça çıkacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNostravian

4790K aldım 5 sene işlemci demeyin bana, haberleri de takip etmeyi bırakıyorum.5.nesil bekliyim bekliyim dedim çıkacağı yok yeter lan dedim aldım haftaya çıkar Kesin.2 hafta önce 235tl ye ssd aldım (magazadan aldigim icin 243) siteye girdim ertesi gun 180tl ye düşmüş.
    Ulan uğraşacak kimseniz yokmu

Aynısını yaptım hocam. Baktım dolar artıyor kaptım bir tane 4790K artık 6 sene idare etsin.
  • inatla bekliyorum.ddr3 olmasi guzel.elimde mevcut zaten.almama gerek yok.

• Amd zen mimarisi kafa tutarmı skylakeye sizce?
  • Efsane 4770k ile devam değiştirecek bahane yok herşeye yetiyor hala boşuna masraf yapmayın .
  • 4 senedir i5 760 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaratmıyor.Ama sistem iş yerinde kullanılıyor oyun falan oynamıyoruz.İ5 760 2.80ghz işlemci Gigabyte h55m-ud2h anakart - 8GB DDR3 Ram- 500gb samsung 7200rpm harddisk taş gibi :) - 1 gb 9500gt 128 bit GDDR2 dx10 ekran kartı.Aslında ekran kartına bile ihtiyaç yok ama mecbur i5 760 da dahili grafik yok malesef onboardı kullanamıyosun Kullandıgımız proğramlar;

Logo go plus
    Ms outlook
    İnternette haber vs
    müzik vs dinliyorum
    başkada yapılan birşe yok :)
    bu makina beni rahat 4 yıl daha götürür gibi.

Ozamana kadarda heralde intel 4Nm işlemci cıkartır :D
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    İş yeri PC'si için oldukça iyi :)

Bizim şirketteki PC'ler, 2008 model Dual Core Pentium - Onboard Grafik - 2GB Bellekli sistemlerdi. Muhasebe Logo yu falan bu sistemde çalıştırıyordu düşünün :)

Ama sağlam bir terfi yaptık, i3 - 8GB Ram - 120GB SSD li sistemlere geçtik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

İş yeri PC'si için oldukça iyi :)

Bizim şirketteki PC'ler, 2008 model Dual Core Pentium - Onboard Grafik - 2GB Bellekli sistemlerdi. Muhasebe Logo yu falan bu sistemde çalıştırıyordu düşünün :)

Ama sağlam bir terfi yaptık, i3 - 8GB Ram - 120GB SSD li sistemlere geçtik :)

Ben bu sistemle ssd ihtiyacı duymuyorum hiç.biraz açılış sıkıntı yaratıyor ama önemli deil kendine gelmesi 5-6 dk yı buluyo ama hiç sıkıntı yaratmıyo bana her dakka sanki işmi var ve makinada kaspersky ınternet securty 2015 kurulu oda haliyle biraz farkettiriyor :) ben tahminimle 5 sene daha götürür bu makina tabi yanmassa :)

SSD ve Win 8.1 olması, PC'yi seri hale getiriyor. Bu da personelin iş verimliliğini arttırıyor :)
  • quote:

SSD ve Win 8.1 olması, PC'yi seri hale getiriyor. Bu da personelin iş verimliliğini arttırıyor :)

Logo gayet seri çalışıyor makinamda kafama göre formatımı atıyorum bayi gerekmeden logoyu çalıştırıyorum :) logo bayileri saolsunlar ücret almadan a demiyorlar bende kendi araştırmamla birazda kurcalamamla diyim işin püf noktasını çözdüm :)

Biz Logo için ayrı bir Server aldık. Sadece Logo çalışıyor onda, şuan deli fişek gibi oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Mart 2015; 23:57:23 >
  • quote:

Biz Logo için ayrı bir Server aldık. Sadece Logo çalışıyor onda, şuan deli fişek gibi oldu :)

İyi yapmışsınız :) geçen cok riskli bi işlem yaptım harddisk değiştirdim format attım logoyu komple taşıdım lisans block olur dedi bir cok kişi ama tıkır tıkır çalıştı :) korkmadım yaparken umrumda deildi hiç bişe başımada bi iş gelmedi..logo ile ilgili bi sıkıntın olursa özelden yaz hallederiz :)

Aklımda :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.