Şimdi Ara

İntel Upgrade max. 1500tl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese , 6 seneden fazla olan core 2 duo tabanlı sistemimi artık yükseltmeye karar verdim. max. 1500tl harcayacağım fakat ekran kartı ve hdd/ssd almayacağım. Şu şekilde bir sistem dizdim , sizce uyumlu mudur ? teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragneel.99

Merhaba herkese , 6 seneden fazla olan core 2 duo tabanlı sistemimi artık yükseltmeye karar verdim. max. 1500tl harcayacağım fakat ekran kartı ve hdd/ssd almayacağım. Şu şekilde bir sistem dizdim , sizce uyumlu mudur ? teşekkürler...

sinerjiden alırsan
    h81 gamer 300 tl
    zalman z3+corsair 550w 280 tl
    g3258 200 tl(vatanda)
    ekran kartı olarakta r7 265 alırsan aynı paraya denk gelir

• quote:

Merhaba herkese , 6 seneden fazla olan core 2 duo tabanlı sistemimi artık yükseltmeye karar verdim. max. 1500tl harcayacağım fakat ekran kartı ve hdd/ssd almayacağım. Şu şekilde bir sistem dizdim , sizce uyumlu mudur ? teşekkürler...

iyide 6 senelik sistem diyorsun mevcut hdd den muhtemelen 5400 rpm dir bence değiştirmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: ojhora

quote:

iyide 6 senelik sistem diyorsun mevcut hdd den muhtemelen 5400 rpm dir bence değiştirmelisin

Hdd 8 aylık, ekran kartı 3 aylık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler fakat biraz uzun vadeli bir sistem istiyorum ve 550w yetmeyeceğini dusunuyorum. Ilerıde ekran kartı değişimi ve ssd ekleyeceğim çünkü. Ve de g3258 yeni çıkan ve çıkacak oyunlara yetmeyebilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.