Şimdi Ara

Intel, uzatılmış garanti kapsamında olacak işlemcileri duyurdu: İşte liste (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İroni yapmıştım rakipte ne kadar gelişme olursa olsun (Daha yüksek fps, çok daha düşük güç tüketimi ve buna bağlı olarak düşük Tdp, düşük fiyatlı hatta stok fan kullanımı avantajı, uzun süren soket desteği, soket değişse bile aynı soğutucuyu kullanmaya devam edebilme avantajı, vs vs) sürekli ama tek çekirdekte %2 daha iyi gibi klişelerden o kadar sıkıldım ki böyle bir latife yapmak istedim. Zaten 9000 serisinde bu tek çekirdek muhabbeti de bitecek. Başka bir şey kalacak mı bilmiyorum. Hem ben bu muhabbetleri de kişisel olarak bitirdim aslında. Ana sayfada görünce yazasım geldi. Bundan sonraki bilgisayarı el bilgisayarı olarak almayı düşünüyorum. Onun da işlemcisini ben seçemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Mobil işlemcilerde sorun yok sadece masaüstü işlemciler sorunlu

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt

Kontrol ettiniz mi kaç volt çekiyor?

• 100 Derecede 5 yıl aralıksız çalışsa bozulmaz bu işlemci demiş Intel
    AMD de buna bozulmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

Afedersin anlayamadim :)

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt

Nasıl bakıyoruz ona ?

HWiNFO programını yükleyip bir inceleyin. "Sensors Only" kısmını seçip orada Core VID gösteren bölüme bakınız.

• Sawasson kullanıcısına yanıt

14 nm i7 8700K i9 9900K da ısınan işlemcilerdi, bozuldu diye konu açan olduğunu hiç görmedim. Hayatında ilk defa sistem kurmuyorsan, sistemi kurdukdan sonra ilk iş bios'dan CPU'ya UV yapmakdır benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Ağustos 2024; 10:34:45 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    UV yapacaksan K serisini neden aldın?

• Sawasson kullanıcısına yanıt

K serisinde dahili GPU var, ekran kartı arıza yapsa garantiye yollasam, ekranda görüntü her türlü alırım. AMD 5000 serisi ve aşağısında işlemci kullanan biri ekranda görüntü dahi alamaz, şayet yedek ekran kartı yoksa. K serisine UV yapınca OC yapılmıyor mu sanıyorsun, K serisi olunca amaç 5.8 GHz'lerde kullanmak değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Ağustos 2024; 11:35:57 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    K Serisi olmayan düz 8700 9700 lerde de gpu var zaten, madem UV yapmadan pc toplayamıyorsunuz size tavsiyem düz işlemcileri kullanmanız

Gerçi mobilde de AMD daha sağlam duruyor. Şahsen Intel işlemcili bir dizüstü bile almam. Düşük watt ile yüksek performans verebilmesi termal başarım açısından avantaj sağlıyor. İşlemci de bu sayede daha serin çalışıyor. Geçen inceleme izledim en ağır oyunda bile AMD için 30W civarı yetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.