Şimdi Ara

İntel WİDİ-Laptop Ekranını Tv'ye Aktarma-ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İntelin Widi uygulamasıyla iligili sorun yaşayanlar için faydalı olacağını düşündüğüm konu aça gereği duydum.

Öncelikle Widi nedir ne işe yarar biraz bilgi verecek olursak,İntel kendi üretimi olan wirelless kartlarına bir yazılım ile Laptopların 1:1 ekran görüntüsünü İnternet ağı üzerinden Tv'ye aktarmamıza yardımcı oluyor.Bunun için Laptopunuzda mutlaka İntel wifi kartı olmalı,diğer marka kartlarda intel driver lar yüklü olsa bile çalışmıyor.
    İkinci önemli konu ise Tv'nizde en kötü ihtimalle DLNA özelliği olmak zorunda,dahili wifi varsa Tv'nizde zaten farklı uygulamalarla bu özelliği kullanabiliyorsunuz.

Şimdi gelelim nasıl yapıldığına; Laptop daki wifi kartınız uyumlu ise ve daha önce merak ederek widi yi yüklediğiniz halde çalışmıyorsa İntelin gazabına uğramışssınız demektir.İntel en son yayınladığı widi sürümü,anladığım kadarıyla üst seviye Tv istiyor ve eski sürüm Tv lerde çalışmıyor.Ben en güncel sürümü yükleyip defalarca uğraşmama rağmen yapamadım maalesef.

Benim Laptop Asus K55VJ,Tv'im ise Samsung 40D6000

Güncel WİDİ iyi yüklediğimde aşağıda ki sorunlarla karşılaştım.

İntel WİDİ-Laptop Ekranını Tv'ye Aktarma-ANA KONU İntel WİDİ-Laptop Ekranını Tv'ye Aktarma-ANA KONU İntel WİDİ-Laptop Ekranını Tv'ye Aktarma-ANA KONU

İntel WİDİ-Laptop Ekranını Tv'ye Aktarma-ANA KONU

Bundan kurtulmak içinde eski sürüm WİDİ yazılımını yüklememiz gerekiyor.Onuda zorda olsa bularak sorunsuz yükledim.Yükledikten sonra sadece yapmamız gereken Masaüstündeki WİDİ iconunu tıklayıp uygulamayı çalıştırmak ve Tv deki Ağ(İntel Widi) seçeneğini açmak.Samsungta bu kumandada ki Source tuşuna bastığımızda gelen seçeneklerde çıkıyor.Tv anında otomatik olarak tanıyor zaten.Laptoptanda kabul ettiğimizde görüntü 1:1 olarak Tv de artık.Bende şimdilik 2 saniyelik bi gecikmeyle gidiyor görüntü,Oyun oynamak isteyenler için hiçte ideal olmayacaktır elbette.Ben sadece film izlemek için kullanacağımdan benim için sıkıntı yok.Hdmi kablo olayından kurtulduğum içinde sevindim açıkcası.Bağlantı ile ilgili ekran görüntüleride aşağıda ve en altta her türlü çalışacak olan Widi yazılımı mevcut bulamayanlar burdan indirebilir.

İntel WİDİ-Laptop Ekranını Tv'ye Aktarma-ANA KONU İntel WİDİ-Laptop Ekranını Tv'ye Aktarma-ANA KONU İntel WİDİ-Laptop Ekranını Tv'ye Aktarma-ANA KONU

İntel WİDİ-Laptop Ekranını Tv'ye Aktarma-ANA KONU İntel WİDİ-Laptop Ekranını Tv'ye Aktarma-ANA KONU

http://www.mediafire.com/download/96z1z345xacvdg7/Setup.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewent20 -- 24 Şubat 2014; 17:50:57 >

• Bi ara uğraşmıştım olmamıştı. Şimdi sizin verdiğiniz linktekiyle denitcem belki olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.