Merhaba arkadaşlar 2 gündür bu Wireless için driver arıyorum ama bulamadım bir türlü, yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler (Windows 8.1 kullanıyorum ve Support assistant çalışmadı) Intel Wireless-AC 9462. Donanım kimlikleri: PCI\VEN_8086&DEV_A370&SUBSYS_42A48086&REV_10 PCI\VEN_8086&DEV_A370&SUBSYS_42A48086 PCI\VEN_8086&DEV_A370&CC_028000 PCI\VEN_8086&DEV_A370&CC_0280 |
Intel Wireless-AC 9462 için driver
-
-
-
Böyle bir hata veriyor
-
technopat sosyalÇözüm: Dosyanın karması belirtilen katalog dosyasında yokhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/dosyanin-karmasi-belirtilen-katalog-dosyasinda-yok.233529/
-
Bunuda denedim ama kuruyor sürücüyü bu seferde aygıt yöneticisinde ünlem var yanında hala çalışmıyor.
-
Chipset sürücüsünü kurdun mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: HesaplıBilgiChipset sürücüsünü kurdun mu?
İntel 300 series Chipset Family LPC Controller diye bir sürücü var kurulu o mu?
-
Aygıt yöneticisinde ünlem olana sağ tık yap cihazı kaldır de, kurduğun sürücüyüde kaldır yeniden başlat. Driveri tekrar kur. Senin wifi kart bozulmuş olmasın. Pc nin tam modelini yazar mısın?
-
DELL G3 3579 tam model
-
Son dediğim işe yaramadıysa, laptop tam modeli ve win sürümünü belirterek dell destekden yardım almayı deneyebilirsin
-
Kendi sitesinde ki sürücüler ile çalışmıyorsa wifi kartı bozuk olma ihtimali çok yüksek -
Hocam DELL in veya İntel in sitesinde bu sürücünün Windows 8.1 x64 versiyonu yok o yüzden kabul etmiyor tahminimce
-
Dediğin gibi yok win 10 veya 11 var.
-
Hocam şimdi şöyle bir sıkıntı var Windows 10 veya 11 kurunca işlemci GHz günlerce çözemediğim bir sıkıntıdan dolayı 0.79 da takılı kalıyor ,bu nedenle Windows 8.1 yükledim 8.1 de düzgün temel frekansda çalışıyor ondan dolayı 8.1 deyim ama bir türlü şu ağ bağdaştırıcısı driverını bulamıyorum .
-
orjinal w10 kur. sonra sürücüleri güncelleştirmeleri denetleden kur herşeyi kurana kadar bekle 30 dk falan. sonra yeniden başlat bitti
intel support asistan mıydı neydi onu kur bütün driverlarını günceller o
-
Hocam durumu anlattım Windows 10 da veya 11 de işlemci hiçbir şekilde düzgün çalışmıyor 0.79 GHz cidden çok kötü hiçbirşey yapılmıyor kasıp duruyor sürekli öncesinde 4.0 GHz kadar çıkıyordu siz düşünün o kadar hıza alışıp buna düşmeyi kullanılacak gibi değil bu nedenle Windows 8.1 kurdum
-
bütün driverları kur hocam otomatik herşey düzelir. anlattım. windows kurulur kurulmaz güncelleştirmeleri denetle de isteğe bağlı driver güncelleştirmelerini de yap. bitti.
-
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim sorunum çözülmüştür; bilgisayar markasının ve intelin sitesinde Windows 8.1 desteklemediği için sürücüsüde yokmuş Windows 10 kurunca düzeldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X