Şimdi Ara

intel xeon e3-1231v3 hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, belki bu konuda soru soranlar olmuştur ama forumda güncel bilgiye rastlayamadım soracağım soruyla alakalı.

Fx-6300 işlemcim var, sistemi güncellemek istiyorum ve kafamda intel serisine geçmek var. Yabancı forumlarda bazı oyun sistemleri için de bu işlemci tavsiye edilir olmuş. Ayrıca H97/z97 anakartlara uyumlu diye yazıyorlar. Şu anda amazonda nerdeyse i5 fiyatına satılıyor ve performans olarak da standart i7 4790 ile hemen hemen aynı sonuçlar veriyor.

Sizce fx-6300 den böyle bir geçiş yapmak nasıl olur?

• xeon e3 1240 v2 3.4 ghz kullanıyorum,i7 3770 ayarında bir işlemci,workstation makinelerde genellikle kullanılıyor zira bende bir workstation kullanıyorum.
    bütçeniz el veriyorsa tercih edebilirsiniz neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

xeon e3 1240 v2 3.4 ghz kullanıyorum,i7 3770 ayarında bir işlemci,workstation makinelerde genellikle kullanılıyor zira bende bir workstation kullanıyorum.
    bütçeniz el veriyorsa tercih edebilirsiniz neden olmasın.

Ya Açıkçası WS için değil de daha çok oyun+uygulama için kullanmayı düşünüyorum. th forumlarında bir kaç konuda bununla ilgili yazılar da gördüm, tercih edenler olmuş, kimisi anakart tercihleriden de bahsetmiş ama emin olamadım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 18 Haziran 2015; 14:34:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.