Şimdi Ara

Intel Xeon X3440 Klubü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
28
Favori
83.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coskunsaglam

Selamlar. xeon3440 ile ucuz bi sistem toplama kararı aldım. anakart için p55 modelinin daha iyi olduğunu okudum konudan. sata3 desteği olsun dedim ssd bi işe yarasın diye, gigabyte ga-p55a-ud3r modelini gördüm konuda. suan güncel fiyatı aliexpresde 450 lira. 4.0 ghz olmasa bile 3.70 3.80 benim için kafidir çünkü öyle ahım şahım oyun oynayan biri değilim. yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim. teşekkürler.
    Merhaba bende x3440'li bir sistem dusunuyorum fakat ssd'li olarak. Sanirim anakartta buna sata 3 destegi veren

Gigabyte GA-P55-UD3L (Kargosuyla 365TL)

Gigabyte GA-P55-US3L Gigabyte GA-P55A-UD3R
    Ben İnceledim ama aralarında Fark unsur edecek Bisi bulamadım
    GIGABYTE
    GA-P55-US3L (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-p55-us3l_10#sp
    GIGABYTE
    GA-P55-UD3L (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-p55-ud3l_10#sp

Yada Biraz Farkla Gigabyte GA-P55A-UD3R (Kargosuyla 445TL)

Benim buldugum Aliexpressde ve Rev1.1/Rev2.3 Vb. Modelleri var Alidekiler Hangisi Gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveRoaD -- 20 Aralık 2018; 16:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İŞlemcim xeon x3440 bugün Çinden geldi(18 Günden sonra). Fakat daha overclock yapmadan normal kullanımda 40-60 derece yük altında ise 90-100 derece arasında geziyor. Soğutucumu geçen sene almıştım akasa venom pico .Gönderen kişi tek kullanımlık termal macun göndermiş sürdüm güzelce ona rağmen bu sıcaklıkların olması normal midir. Yarın birde bilgisayarcıya götürecem ama alternatif nasıl daha iyi soğutma sağlarım? yardımcı olursanız sevinirim

• Bende 1,5 hafta önce siparişlerimi verdim bu gün işlemcim geldi

Msı rx470 ekran kartı

p55 usb3l p55 chipset anakart

4x2 1600 mhz ram hi level

2 borulu kule tipi soğutucu

x3440 işlemci

650w everst psu

Bir sorun Yaşar mıyım pubg vs full ayar kaç fps alır 1 haftaya sistem full olur
  • Beyler xeon x3440 aldim anakartta ga-h55m-ud2h aldim ama monitore goruntu gelmiyor fanlar donuyor 4 gb ram taktim hdmi vga dvi 3 unde denedim olmadi ekran karti taktim denedim gene olmadi ne yapmaliyim biri bilgi verirse cidden cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktrk79 -- 22 Aralık 2018; 13:59:56 >
  • maktrk79 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende birçok uyumsuzluk yaşadım.Aynı anakart ve işlemciyi kullanıyorum. Ama senin sıkıntın benimkilerden farklı. Hiç mi ekran gelmiyor ? Sistem yüklü mü? Ekranı farklı yerlerde denedin mi ? Eğer sistemsel aksaklıkların olursa yardımcı olmaya çalışırım ama ilk önce sorunu tam olarak bulmak lazım
  • 3 tane monitorden denedim sikinti monitorde degil sonra ekran kartindan denedim ama ekran karti saglammmi tam emin degilim ram slotlarini degistirmedim daha pazartesi degisecem bide arastirmalarima gore herkes bois pilini felan cikar diyor onuda deneyecem ustunde speaker takicam verdigi hata neymis belkide vermez acaba anakartim bir updatemi yuklenecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardesim bide anakarttan islemci uyumlu demi

Ramden dolayi byyuk ihtimal. Baska slotu deneyin. Veya farkli ram takin

• Elimde 2 ad ram var 4 slot var yarin tek tek ikisinide denerim

• Sistemi cinden aldim anakartida saticiyla konustum biz test edip gonderiyoruz gibisine birseyler soyledi

Aynı sıkıntı 2 gün önce başıma geldi. Yanlız benim elimde anakart ve ramler önceden vardı. Yani sadece işlemciyi yeniledim. Neyse aldım pc tamircisine gittim orada yarım saat kadar uğraştıktan sonra sorunun ramlerde olduğunu anladık. Ramler oksitlenmiş. Sahibi ramlerin bosuzlduğunu söyledi ama başka bir elemanla ramleri tinerle temizledik ramler düzeldi denersin. Anakartta nedenini anlayamadığım birkaç sıkıtı var. Mesela ram slotları arada uyumsuzluk çıkarta biliyor(Sağlam olsada). Ayrıca mesela pc yi temizledin sata portlarının yerini değiştirdin uyumsuzluk yaşayıp açmayabiliyor. Sata portlarını tek tek dene yani kolay gelsin.
  • Kardes ben bilgisayarciyim ama ise yeni basladim cok ust duzey bilmiyorum cumartesi gunu denedim kasayi acilmayinca bende kafam bozuldu biraktim oyle yarin detayli tek tek neler yapabilirim deneyecem buyuk ihtimal sikinti nerde onu bulacam anakartaysa gigabayte servisinden kunussam bana yardim edebilirlermi acaba ?

• RX 480 kullanıcısına yanıt
    Hocam belli ki sen çözmüşsün makinayı :) .Benimde bir ayrı sıkıntım işlemciyi değiştirdikten sonra usb kulaklığı takınca seste cızırtılar çıkmaya başladı . Normal jack girişinde sıkıntı yok . Eski işlemcim İ3 530 du 73 w güç harcıyor şimdiki 3440 90 w . acaba sistemde elektrikle ilgili bir problem olabilirmi bu . Psu 9 yıllık 300 w değerinde olduğundan birtek bunda karar kıldım. Yeni psu aldım deniyecem ama ramler böyle sıkıntı çıkarırmı ?
    Olmazsa bile yönlendirebilirler dene bakalım
  • Yok hocam bence powerdan degildir o sıkıntı eger powerdan olsa digerindede ayni cizirti sesini verir

Aslında ses seviyesini yükseltince azcık arkada gene var cızırtı . Ramlerinde arıza vermesi oksitlenmesi falan ondan dolayı öyle düşündüm . Ama power şu an geliyor yenisi deniyecem bakalım . Bide usblerde güç daha fazla geliyor ya
  • Ses seviyesi yukselince cizirti olmasi normaldir ses sisteminin kalitesine bagli bide nekadar eski olduguna bendede ses sistemi var 10 yillik cizirti yapiyor son ses ama orta duzeyde getirises orda cizirti felan yaparsa baska powerdan once baska bir ses sistemi yada kulaklikdan dene

• Beyler bilgisayarim bios ekrani geldi cozumu ram slotlari 2 ve 4 de calisiyor bios pilini cikardim ama bir fayda etmismidir bilemem

• euse1474 kullanıcısına yanıt
    Ram slotlarini tek tek dene hocam bende cumartesi gunu aldim calismadi kafam bozuldu hic bakmadim ama bugun denedim calisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: maktrk79

Ram slotlarini tek tek dene hocam bende cumartesi gunu aldim calismadi kafam bozuldu hic bakmadim ama bugun denedim calisti.
    Benimki 2slot ram zaten hocam, denedim calismadi bakalım birinden 1.nesil işlemci bulmaya çalışacağım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.