Şimdi Ara

Intel Xeon X3440 Klubü (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
28
Favori
83.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cd'den veya usb'den bios ile format atabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • overclock yapmadım daha yenı sıstem aldım acamadım :) hdd sız acınca yok uyarısında kapanmıyor ama takınca wındows yazısında sonra kapanıyor usb den format atamadım oraya gelırken kapanıyor sonra bıosta format ıcın yaptıgım ayarlar kaybolmus oluyor bırde bıosta ayarları kaydet dıyıncede kapandıgında goruntu gelmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskun3754 -- 26 Eylül 2019; 22:23:58 >
  • suskun3754 S kullanıcısına yanıt
    HDD arızalı olabilir, elinizde başka HDD varsa onla deneyin.
    Bios açılmıyorsa bios sürümü düşük veya anakart problemli, bios pilinden reset atarsanız bios problemi düzelir. Bios hdd'den kaynaklı bir sorun değildir.
    HDD'yi değiştirin öyle format atın.

• biosa gırıyorum sorun yok hdd kendı dıger bılgısayarımdan aldım calısıyor suandada ondan yazıyorum :) sorun formatlamaya calısırken usbden dırek kapanıyor sonra sıyah ekran ve bıosta ne ayar yaparsam yapayım kaydet dedıkten sonra bılgısayar baslamıyor yıne sıyah ekranda kalıyor cok tuhaf anakart arızalı heralde arızalı olsa bıosa gırermı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskun3754 -- 27 Eylül 2019; 2:8:3 >
  • suskun3754 S kullanıcısına yanıt
    Anakart dediğiniz gibi arızalı olabilir Asus marka olsaydı çizgiye servise götürürdünüz ama gigabyte için belki vardır.
    Anakartın USB girişlerinde problem olabilir. Çünkü usbyi tak-çıkar yaptığınızda kapanıyor.
    Format dosyasında belki pcyi kapatabilecek kadar virüs olabilir.
    Büyük ihtimal anakarttan kaynaklı bir sorun

• Pek zaman ayiramiyorum konuya nasil gidiyor dostlar

Benim sistem simdilik fisek gibi masallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

Pek zaman ayiramiyorum konuya nasil gidiyor dostlar

Benim sistem simdilik fisek gibi masallah
    Merhaba hocam. Bilgisayar toplamaya karar aldim ve x3440 islemciyi siparis ederek isime basladim.
    Anakart arastiriyorum tavsiyeniz varmidir ? Fiyatlar malum bayaa ucuk

• AdeLe48 A kullanıcısına yanıt
    Cok secici olmaya gerek yok h55 veya p55 alabilirsiniz asus olursa daha iyi tabi

• X3440 gtx 670'de 2400g'ye geçtim. Apu olarak kullanıyorum. Gpu haric hiç fark yok . Ilerde 3600 3700 vs takarım diye ileriye dönük yatırım oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler benım sıstemın bazı sorunlarını cozdum format falan atıyorum ama soyle durum var pc kendını baslatınca tekrar sıyah ekranda kalıyor restar atsamda yenıden baslat desemde bıosta degısıklık yapıp kaydet desemde tekrar baslarken sıyah ekran da kalıyor anca tamamen fısten cekıp tekrar calıstırınca acılıyor kaldıgı yerden devam edıyor bu sekılde format attım 3.70 ghz ye getırdım sorun olmadı ama bu sorun nerden neyden kaynaklıdır tekrar baslat asamasında sureklı sıyah ekran olayı
  • RX 480 kullanıcısına yanıt
    Bende x3440 almayı düşünüyorum anakart ve ekran kartı tavsiyeniz nedir ve oyunlarda iyi performans verirmi. ayrıca kendi kullandığınız sistemi merak ediyorum ?

• Merak ettiğiniz oyunlar varsa belirtin.Oyun ve performans testlerini paylaşabilirim.Alacak olan arkadaşlara rehber olması açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xHeartLess -- 5 Ekim 2019; 17:41:42 >
  • X3440 ve asus p7h55 sistemim var önceden hiç deneyimim olmadığı için o.c yapamıyorum tonlarca video izledim denedim denedim olmadı bana yardımcı olabilirmisiniz.Kafayı yemek üzereyim.

• soğutucunuz nedir? stok hızlarda furmark gibi testlerde sıcaklıklar ne duruma geliyor?
    mavi ekran mı veriyor mu yoksa hiç mi açılmıyor? biraz bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.
  • Soğutucum kule tipi 6 bakır borulu 60 dereceden üstünü çıkmıyor ama oyun oynarken bazen aniden mavi ekran veriyor sıkıntım bu dostum daha önce hiç o.c yapmadım birşeyleri yanlış yapma ihtimalim yüksek

• biosunuzu fabrika ayarlarına getirip bu ayarları dener misinz? bioslarımız farklı ama bu seçeneklerin aynılarını kendinizinkinde de bulabileceğinizi umuyorum.

edit:resimler gif uzantılı olduğu için görünmüyormuş jpg yaptım. Ayrıca 3.8ghz ve 3.6 ghz için olan ayarları birkaç mesaj aşağıda bulabilirsiniz. Hepsi stabildir, cpu z, furmark, aida64 testlerini geçmiştir, oyun oynanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNGamer -- 24 Ekim 2019; 14:28:25 >

• Fotoğrafları göremiyorum maalesef açılmıyor

• 3.7ghz 1.23v da stabil çalışıyor mu? Stress test falan yaptiniz mi?

• 3.8ghz için ayarlar: ram stock 1333mhz 2x4 h55m-s2h anakart x3440

bütün voltajlar sürekli en düşük denenerek mavi ekrandan kurtuluncaya dek testler tekrarlandı ve en stabil değerler bunlar oldu.

Bunun yanı sıra kuzenımın internet kafesine kurmuş olduğu 10 adet x3470 li sistemin 9 u 3.6ghz da stabil olarak şu şekilde çalışmakta. Anakart p55-gd65 ramlar stock 1333mhz

Denemedim fakat aynı voltajla x3440 da bu kadar düşük voltajla belki çalıştırılabilir.

• Iyiymis benim x3440 1.3v verince anca 3.6ghz oluyodu

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.