Şimdi Ara

Intelden Yeni Bomba!!!Core2 E7200 testleri geldi. 133$ a Oc. kralı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence E7200 tamamen fos. sadece isim değişikliği. testlerin tümünde E6750 nin gerisinde kalmaı beceriyor
  • Önbellegin çok olması iyi degilmidir ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

bence E7200 tamamen fos. sadece isim değişikliği. testlerin tümünde E6750 nin gerisinde kalmaı beceriyor

Zaten E4000 serisinin yerini alacak. E6000 e horozlanmak gibi bir derdi yok. Fiyatı çok daha uygun olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

quote:

bence E7200 tamamen fos. sadece isim değişikliği. testlerin tümünde E6750 nin gerisinde kalmaı beceriyor

Zaten E4000 serisinin yerini alacak. E6000 e horozlanmak gibi bir derdi yok. Fiyatı çok daha uygun olacak.

2000 serisini hangi seri alacak onu merak ediyorum, eğer 2000 serisi kadar oc potansiyeli olmazsa iyi olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: viper17

quote:

quote:

2000 serisini hangi seri alacak onu merak ediyorum, eğer 2000 serisi kadar oc potansiyeli olmazsa iyi olmaz

Yukarıda yazmıştık E3000 serisi alacak 1.5 mb önbellek ile gelecek (E2000 de 1 mb idi) ve büyük ihtimal E2000 serisinden çok çok daha fazla Oc. olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

quote:

Orjinalden alıntı: denizg

ya ben 2160 ı daha yeni aldım.haksızlık ya

CPU piyasası böyle boşuna üzülme

Sadece CPU değil tabi , Teknolojiyi takip etmek imkansız oldu artık , onun için işlemcini zevkle kullanmaya bak

evet haklısın.
    neyse bir fan alayım da overclock yapayım buna (3ghz falan)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: viper17

quote:

quote:

Yukarıda yazmıştık E3000 serisi alacak 1.5 mb önbellek ile gelecek (E2000 de 1 mb idi) ve büyük ihtimal E2000 serisinden çok çok daha fazla Oc. olacak.

E3000 serisinden 1.8 ghz @ 5 ghz

• alemin kralı AMD

anlatmaya gerek yok sanırım... INTEL adına para veriyorlar...

AMD gümbir gümbür geliyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

Amd x2 4000 2.1GHZ den 3000 oluyoo fiyat 70$ altı.
    aradaki fiyat farkına değicekse süper 2 katı farka 2 katı perf.
    Ne anladık bu işten bizzzz....

Yaw dostum ben 6750 ile 3800 mhz de 3500 cpu puanı zor bela alıyorum sen nasıl alıyosun 2.1 ghz ile 3000 cpu puanı anlatıverde bizde bilelim bu işin sırrını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: susi3506

quote:

Yaw dostum ben 6750 ile 3800 mhz de 3500 cpu puanı zor bela alıyorum sen nasıl alıyosun 2.1 ghz ile 3000 cpu puanı anlatıverde bizde bilelim bu işin sırrını.

Puanı kastetmedi kardeş sanırım. Çok 3dmark kasıyon bu aralar herhalde.

Şaka bir yana 2.1 GHZ den 3 GHZ ye çıkarttım demek istemiş galiba.

• quote:

Orjinalden alıntı: sc@rf@ce

alemin kralı AMD

anlatmaya gerek yok sanırım... INTEL adına para veriyorlar...

AMD gümbir gümbür geliyor...

Kardeş 1 sene kadar geri kalmışsın. + Gelenler AMD değil İntel işlemciler.

quote:

Orjinalden alıntı: susi3506

quote:

Sanırım yanlış anlama oldu. Arkadaş 2.1 den 3.0 ghz e çıkardım demek istemiş.

Şimdi arkadaşın ne anladık dediği yere gelirsek E3 derim, E2 derim.

Zira her firmada ürün pahallanıp lüks hal aldıkça F/P düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 14 Nisan 2008; 15:17:15 >

• 133 $ Değildir o ya
  • şimdi ben bişiyi anlamadım benim işlemci 1 mb önbellegi var. peki benim zarım ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

şimdi ben bişiyi anlamadım benim işlemci 1 mb önbellegi var. peki benim zarım ne

hocam e3000 serisi 1.5mb cache ve 45nm ile azıcık daha hızlı olacak.. ama benchler hariç normal pc kullanımında , oyunlarda fark hissedilir derecede olmayacaktır.. onun için zararınız yok hatta kullandıgınız yanınıza kârdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

şimdi ben bişiyi anlamadım benim işlemci 1 mb önbellegi var. peki benim zarım ne

1.5 mb cache üstüne çok bir performans farkı getirmez. Ama 45nm olduğu için çok daha az elektrik tüketecektir. Tek zararınız belki 3-5 kuruş fazla elektrik harcamak olur.

Ellerinde eski Core2 olan arkadaşlar birşey kaybetmeyecek sonuçta arkadaşlar. Bu işlemciler performans anlamında dağlar kadar fark yaratmaz.

Ama yeni işlemci alacaklar için. E8000 serisi ile başlayan süper güncelleme E7000 ve E3000 serisi ile devam edecek. Bu hem güç tüketimi ve hafifte olsa artan performans ve Oc. potansiyeli ile çok iyi bir değişim olacak tüketiciler açısından.

İntel içinse hem maliyetleri biraz daha kısma hemde nehalem gelene kadar 45 nm. üretim sistemini denemek açısından çok iyi olacak.

Yani win-win durumu

• E7300'ü 4.5 GHz'te çalıştırabilmişler:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=184883
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

E7300'ü 4.5 GHz'te çalıştırabilmişler:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=184883

Bu işlemciler süper olacak. Ben aslında bunları alırdım ama bekleyemedim. E8400 aldım. Şimdi almış olsam bu işlemciler gözbebeğim olurdu.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

E7300'ü 4.5 GHz'te çalıştırabilmişler:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=184883

Bu işlemciler süper olacak. Ben aslında bunları alırdım ama bekleyemedim. E8400 aldım. Şimdi almış olsam bu işlemciler gözbebeğim olurdu.

bence sen e8400 üne çok iyi bak

• Niye ölmüş bu konu yahu google dan bulduk e7200 aratırken Nerdesiniz arkadaşlar Alanlar çoktur artık e7200 + - leri nelerdir yokmu bilen:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Promity

Niye ölmüş bu konu yahu google dan bulduk e7200 aratırken Nerdesiniz arkadaşlar Alanlar çoktur artık e7200 + - leri nelerdir yokmu bilen:D

Buyur imzamda + ları - leri herşeyi mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.