Bildirim
intelin 945 955 975 chipsetlerini farkı ne
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en büyük fark oveclok potansiyelleri oveclok yapılmayacaksa pek fark yok -
destekledikleri işlemciler tamamen aynı ama tabi 945 daha çok sıradan ev kullanıcılarına hitap ediyor , overclock kabiliyeti nispeten az(hiç yok demiyorum var , iyi de ama süper diil) , ayrıca 955'te 945'e göre daha performanslı raid kurulabiliyor . 975te ise bütün bunlara ek olarak crossfire desteği eklenmiş , yani 955ten tek farkı crossfire -
eywallah sağolun -
975'lerde conroe destegi de var saniyorum (yanlis mi hatirliyorum?) -
quote:
Orjinalden alıntı: ozturert
975'lerde conroe destegi de var saniyorum (yanlis mi hatirliyorum?)
975 için conreo desteği galiba belirsiz 965 çipli bişi çıkaracaklar sanırım inş 975 te destekler bari -
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
destekledikleri işlemciler tamamen aynı ama tabi 945 daha çok sıradan ev kullanıcılarına hitap ediyor , overclock kabiliyeti nispeten az(hiç yok demiyorum var , iyi de ama süper diil) , ayrıca 955'te 945'e göre daha performanslı raid kurulabiliyor . 975te ise bütün bunlara ek olarak crossfire desteği eklenmiş , yani 955ten tek farkı
İntel chipsetde crossfire desteği işte bu çok ilginç. Gerçi Nvidia chipset yapıyor hemde yanında SLI var e bu durumda chipset üreten intel yanına Ati yi almış gibi güzel gelişme...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X