Şimdi Ara

AMD E-450 APU işlemci nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD E-450 APU 1.6 GHz işlemcisi olan bir laptop almayı düşünüyorum bu işlemci hakkında bilgisi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLİMPİX -- 28 Haziran 2015; 15:48:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

AMD E-450 APU İşlemciyle Tanışın

AMD E-450, düşük güç tüketimi ve güçlü grafik performansı sunan bir çift çekirdekli APU'dur (Hızlandırılmış İşlem Birimi).

AMD E-450 APU'nun Özellikleri

• AMD E-450 APU with Radeon(TM) HD Graphics 1.65 GHz
    • Çift çekirdekli işlemci
    • 1.65 GHz saat hızı
    • 1 MB L2 önbellek
    • Radeon HD Graphics ile entegre grafikler
    • DDR3 bellek desteği (1333 MHz'e kadar)

Performansı

AMD E-450 APU, günlük görevler ve temel oyunlar için yeterli performans sunar. Çift çekirdekli işlemcisi, çoklu görev ve web'de gezinme gibi günlük kullanım için uygundur. Entegre Radeon HD Graphics, düşük ila orta seviye oyunlarda kabul edilebilir kare hızları sağlar.

Kullanım Alanları

AMD E-450 APU'lu sistemler, tipik olarak bütçe dostu dizüstü bilgisayarlar, netbook'lar ve masaüstü bilgisayarlar gibi giriş seviyesi cihazlarda bulunur. Bu cihazlar, temel bilgi işlem ihtiyaçları için, örneğin web'de gezinme, e-posta yazma ve video izleme için idealdir.

Avantajları

• Uygun fiyatlı
    • Düşük güç tüketimi
    • Yeterli performans
    • Entegre grafikler

Dezavantajları

• Ağır oyunlar veya profesyonel uygulamalar için uygun değil
    • Sınırlı yükseltme seçenekleri

Genel olarak, AMD E-450 APU, bütçe dostu bir seçenek olup günlük görevler ve hafif oyunlar için yeterli performans sunar. Giriş seviyesi bir cihaz arıyorsanız ve aşırı performans beklemiyorsanız, AMD E-450 APU iyi bir seçim olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLİMPİX

AMD E-450 APU 1.6 GHz işlemcisi olan bir laptop almayı düşünüyorum bu işlemci hakkında bilgisi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum

almayın, web sayfalarında bile biraz fazla flash vs içerikte kasılmaya başlyana bir seri..asıl yeri ultrabook,netbook tarzı aletler ama laptoplarada ekliyorlar..ucuz bile olsa ben önermem
  • Arkadaşımda E-450 işlemci ve 2 gb ram'li 15.6" dizüstü var, MS Office uygulamaları için yeterli ancak internette gezinmek için zayıf kalıyor. Forumda bir kullanıcı hard diski SSD ile değiştirdiğinde internet deneyiminin belirgin şekilde iyileştiğini ve sistemde bariz bir hızlanma olduğunu yazmıştı bir ara. SSD takviyesi yapacaksan ve bu takviye ile ucuza mal edebilecekseniz düşünülebilir ancak piyasada 600-700 TL bandında giriş seviyesi bilgisayarlar, hem performans hem de garanti süresi açısından daha uygun bir seçenek olacaktır.
  • yorumlarınız için teşekkürler bilgisayarı almakdan vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLİMPİX -- 5 Temmuz 2015; 11:31:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.