Şimdi Ara

Intellicel iletişim Hakkında Bilgisi - Tecrübesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fear_r6

2014 yılının temmuz ayında gittigidiyor üzerinde 1659 tl karşılığında cepport nick li üyeden aldığım lg g3 marka telefonum 2015 yılı mart ayında hafıza kartının okumama arasıra okuma arızası vermeye başladı. 3 kere servise göndermeme rağmen 3ünde de tamir edilşmiştir raporu yazılarak gönderil. bende en sonunda 17 nisan 2015 tarihinde tüketici hakem heyetine başvurdum.telefonumun daha sonra da ekranın kararıp arasıra gelmeye başladı. telefon tüketici hakem heyeti kararı ile bilirkişiye gönderilmesine karar verildi.bilirkişiden benim haklı olduğuma rapor çıktıktan sonra hakem heyetide bilirkişi raporu ve kanunlar karşılığın beni haklı bularak paramın iadesine karar verdi.karar çıktıktan 15 iş günü sonra tabi karşı tarafa kararın gitmesini göz önünde bulundurarak intellicel ile iletişime geçtim.oradaki ilk önce kararın kendilerine ulaşmadığını söylediler ama arada 1 hafta geçtikten tekrar aradım. halbukı ben ilk arama yaptığım zamandan 1 hafta önce karar kendilerine ptt tarafın 4.5 tl karşılığında ulaşmış.hakem heyetinden aldığım barkod numarası ile takip ettim. neyse kararın ulaştığını öğrendikten sonra tekrar iletişime geçtim.yetkilelerden telefonun onlara gönderilmesini telefon onların eline ulaştıktan sonra 2 iş günü içinde bana ödeme yapacaklarının bildirler.bende ertesi gün telefonu bütün kutu içeriği ile gönderdim.ertesi gün benı arayıp faturanın olmadıgını söyleyip faturayı istediler.hemen tüketici hakem heyetine gidip dilekçe yazarak dosyamdan fauramın bana verilmesini istedim.faturayı alarak hemen kargo ile yolladım.faturada ertesi gün cuma gün ellerine ulaştı.aradan 7 gün geçti ne arayan var nede soran. ben aradım ve yetkili biri görüşmek istedim. tüketici hakem heyeti dosyalarıyla ilgilenen arkaşlarının orada olmadıgını söylereyek bende telefon numaramı isteyip yetkili kişi geldiği zaman beni arattıracaklarını söylediler ama aynı gün içerisinde arayan olmadı. ertesi gün ben arayıp konuyla ilgilenen kişi ile görüştüm ve bir hafta içinde paranın benim adıma tc numaram ile ptt şubesine yatacağını söylediler ve 4 gün sonra beni arayp parayı yatırdıklarını söylediler bende ptt şubesine giderek adıma yatırılan fatura bedeli olan 1659 tl yi çektim. biraz zahmetli iş oldu ama hakkımı arayınca aldım Allahın izniyle.

tebrik ederim. senin gibi 20 kişi bu işi yapsa varya :) 9: )

• Beyler lg g3 cihazini gonderdim sebeke problemi vardi telefonu esir aldilar 35 gun sonra geldi geldigin gun 12 saat icinde telefonda kapanma mavi ekran gibi problemler olustu sabir dedim, bi daha gonderdim bu sabah msj geldi cihaniz cikis yapmistirdi diye bakayim dedim ne yapmislar aynen boyle yazmislar CIHAZ GARANTI DISI SEBEKE PARCALARI DEGISTIRILMIS. Deli olmamak elde degil aradm sakin sakin konusma basladim bana demez mi efendim bizim taktigimiz parcayi biri cikartip farkli bise takmis diye ustune bu parcayi benim degistirdigimi iddea edinci fittirdim usenmeden ben simdi o telefonla onlarin yanina gidicem bakalim ne olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 21 Kasım 2015; 12:35:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu garanti şirketinden uzak durun

• hepsiburda dan lg g4 tel aldım telefon 5 ay sonra kapandı garantiye verdim telefonda sıvı teması var dediler geçiştirdiler halbuki sıvı teması felan yok intellicel den uzak durun hakem heyetine başvuru yapacağım nasıl bir yol izlemeliyim
  • quote:

2014 yılının temmuz ayında gittigidiyor üzerinde 1659 tl karşılığında cepport nick li üyeden aldığım lg g3 marka telefonum 2015 yılı mart ayında hafıza kartının okumama arasıra okuma arızası vermeye başladı. 3 kere servise göndermeme rağmen 3ünde de tamir edilşmiştir raporu yazılarak gönderil. bende en sonunda 17 nisan 2015 tarihinde tüketici hakem heyetine başvurdum.telefonumun daha sonra da ekranın kararıp arasıra gelmeye başladı. telefon tüketici hakem heyeti kararı ile bilirkişiye gönderilmesine karar verildi.bilirkişiden benim haklı olduğuma rapor çıktıktan sonra hakem heyetide bilirkişi raporu ve kanunlar karşılığın beni haklı bularak paramın iadesine karar verdi.karar çıktıktan 15 iş günü sonra tabi karşı tarafa kararın gitmesini göz önünde bulundurarak intellicel ile iletişime geçtim.oradaki ilk önce kararın kendilerine ulaşmadığını söylediler ama arada 1 hafta geçtikten tekrar aradım. halbukı ben ilk arama yaptığım zamandan 1 hafta önce karar kendilerine ptt tarafın 4.5 tl karşılığında ulaşmış.hakem heyetinden aldığım barkod numarası ile takip ettim. neyse kararın ulaştığını öğrendikten sonra tekrar iletişime geçtim.yetkilelerden telefonun onlara gönderilmesini telefon onların eline ulaştıktan sonra 2 iş günü içinde bana ödeme yapacaklarının bildirler.bende ertesi gün telefonu bütün kutu içeriği ile gönderdim.ertesi gün benı arayıp faturanın olmadıgını söyleyip faturayı istediler.hemen tüketici hakem heyetine gidip dilekçe yazarak dosyamdan fauramın bana verilmesini istedim.faturayı alarak hemen kargo ile yolladım.faturada ertesi gün cuma gün ellerine ulaştı.aradan 7 gün geçti ne arayan var nede soran. ben aradım ve yetkili biri görüşmek istedim. tüketici hakem heyeti dosyalarıyla ilgilenen arkaşlarının orada olmadıgını söylereyek bende telefon numaramı isteyip yetkili kişi geldiği zaman beni arattıracaklarını söylediler ama aynı gün içerisinde arayan olmadı. ertesi gün ben arayıp konuyla ilgilenen kişi ile görüştüm ve bir hafta içinde paranın benim adıma tc numaram ile ptt şubesine yatacağını söylediler ve 4 gün sonra beni arayp parayı yatırdıklarını söylediler bende ptt şubesine giderek adıma yatırılan fatura bedeli olan 1659 tl yi çektim. biraz zahmetli iş oldu ama hakkımı arayınca aldım Allahın izniyle.

Selam

17 nisanda hakem heyetine basvuru yaptiktan sonra hakem heyeti karari ne kadar zamanda cikti , bilgi verebilir misiniz

Tesekkurler

• Aleyküm selam

Kardeşim geçen yıl kurban Bayram'ından 15 günce hakem heyetinden karar çıktı. Mahkeme sonuçları yanımda değil ama istersen bakıp net tarih verebilirim.

• Kardeşim tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. 30 gün sonra karşı tarafa benim şikayetim ve vermiş olduğum bilgiler yani dosyanın bir örneği gidiyor. 15 gün içince karşı taraf senin şikayetine cevap vermek zorunda. Karşı taraf tabi kendine savunarak yasalardan yasaları öne sürerek tüketicinin kötü niyetli olduğunu yasaları kullanarak para iadesi istediği gibi bir savunma yazarak kendini haklı göstermek isteyecektir. Arada olan anlaşmazlık yüzünden hakem heyeti bilirkişiye cihazı gönderir. Kendi bulunduğunuz ilçe sınırlarıniçinde oluyor genelde bilirkişi. Yaklaşık 10 gün sonra bilir kişi raporunu heyete sunuyor. Yaklaşık 15 gün gibi bir süre zarfında sonuç açıklanıyor. Aynı şekilde bir arkadaşım telefon için hakem heyetine başvuruda bulundu. Karşı taraf hatasını kabul ettiği için onun mahkemesi 15 gün için sonuçlanmıştı. Benim davam yaklaşık 5 ay sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fear_r6 -- 1 Nisan 2016; 15:23:09 >

• quote:

Kardeşim tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. 30 gün sonra karşı tarafa benim şikayetim ve vermiş olduğum bilgiler yani dosyanın bir örneği gidiyor. 15 gün içince karşı taraf senin şikayetine cevap vermek zorunda. Karşı taraf tabi kendine savunarak yasalardan yasaları öne sürerek tüketicinin kötü niyetli olduğunu yasaları kullanarak para iadesi istediği gibi bir savunma yazarak kendini haklı göstermek isteyecektir. Arada olan anlaşmazlık yüzünden hakem heyeti bilirkişiye cihazı gönderir. Kendi bulunduğunuz ilçe sınırlarıniçinde oluyor genelde bilirkişi. Yaklaşık 10 gün sonra bilir kişi raporunu heyete sunuyor. Yaklaşık 15 gün gibi bir süre zarfında sonuç açıklanıyor. Aynı şekilde bir arkadaşım telefon için hakem heyetine başvuruda bulundu. Karşı taraf hatasını kabul ettiği için onun mahkemesi 15 gün için sonuçlanmıştı. Benim davam yaklaşık 5 ay sürdü.

İlk asamadN itibaren toplamda 5 ay degil mi

• 2014 Yaz aylarında gittigidiyordaki cepport nickli kullanıcıdan lg g3 telefon aldım. Yaklaşık 1,5 yıl sorun vermedi ancak daha sonra kendi kendine reset atmayai, wi fi ise kopmaya başladı. Garantiye gönderdim ücretsiz kargo ile. Geldiğinde 5 tl kargo parasına bana ödettiler ve raporda “KALİBRASYON YAPILDI BELİRTİLEN ARİZALARA RASTLANİLMADİ TEST EDILDI .” yazıyordu. Teli açıp kameraya girdiğim an tekrar reset attı tel. Google play ile bir şey indirmeye başladım tuş kilidi olunca yine wi fi koptu. Wifi ayarları doğru olmasına rağmen (Her zaman açık tut olarak ayarladım). Gerisin geri birazda sert bir notla tekar gönderdim ellerine Cuma günü ulaştı.
    İkinci kez gönderdim anında arıza yoktur dedikleri telin şarj soketini değiştirip gönderdiler. Bu sefer maşallahı vardı 4 saat reset atmadı. 3. Kere gönderdim batarya değişti. Altını çiziyorum ilk gönderdiğimde arıza yoktur demişlerdi 3 hafta içinde bu işlemler yapıldı.
    Ve sonuç ilk saat reset attı 3. Kez geldiğinde. 4. Kere gönderdim ve arkadaşlar yine arıza yoktur dediler. Tüketici mahkemesine başvuru yaptım. Bu arada şu an lanet telefon hiç kullanılmıyor. Bu garantiye göndermeden günde bir iki kere reset atıyordu şimdi arka arkaya durmadan reset atıyor kullanılamayacak hale gelmiş.
    İnanmayanlara belge fotosu dahi atarım. MYS İLETİŞİM adı altında gg’de birçok kişi böyle satış yapıyor onlardan ve intellicel garantiden kaçın. Ya da şansınıza güveniyorsanız 200-300 tl için bi nevi garantisiz tel almış olursunuz…

• Hocam üstteki de benim sorunum şu an ben uğraşıyorum 3 ay sonrasına gün verdiler.. Sıkıntım şu tel bazen 2 gün reset atmıyor bazen üst üste 10 kere reset atıyor. Teli çıkar ispatla deseler naparım bilmiyorum? Nasıl yürüyor bu konuda işlemler acaba? ( Aynı satıcı mağduyuz malesef :S )
  • İNTelLİCELL GARANTİYİ ÖNERMİYORUM. BAŞTAN SAVMA İŞ YAPIYORLAR.
  • Bunu söylemeye gerek bile yok.
    A101 den TR intellicell garantili telefon aldım.
    telefona simlock girdi.
    telefoncular aldığınız yere yaptırın diyorlar.
    intellicell mi.
    arayın ulaşabilirseniz.
    bir haftadır arıyorum şirket yok yerinde.
    isterseniz intellicell den ürün almadan önce garanti servisi çalışıyor mu diye bi arayın kendiniz.
    zaten ulaşamayacağınız için almaktan vazgeçersiniz.
    o derece berbat bir şirket.
  • İntellicel garanti(cepport,ceppaket, mys iletişim vb. nin sattığı) maliyeti çok gücük arızaları yapıp biraz masraflı arızalarda her ne sebep olursa olsun garanti kapsamı dışına çıkaran ve kullanıcıya yükleyen bir firma. Telefonlar sık arızalanmadığından masum görünüyorlar. Düşünün LG G4 ün dünyanın bildiği kronik hatalarını bile bin bir türlü bahanelerle müşterilerine yükleyen ve garanti dışına çıkaran bir firmadan ne beklenebilir. 2015 te lg G4 ü 300 tl ucuz diye İntelliceli tercih edenler 1600 tl lik telefonlarını çöpe attı yada hala tüketici hakem heyeti peşinde koşup duruyorlar. Parelel ithalat tan uzak durmanızı şiddetle öneririm.
  • INTELLİCEL GARANTİSİ
    LG G4 ANAKART Sorunu için gönderdiğim telefonumun yapılacağından hiç ümidim yoktu. 6 ekimde gönderdiğim telefonumun akıbetinden 1 ay haber alamadım. Ama sonra birşey oldu. O telefona çıkan garip soluklu kadın yoktu.

Kendilerine ulaşabilmem için birçok tel numarası mesajla verdiler. İnternet Sitelerine kayıt yaptırarak verilen kayıt numarası ile telefonumu takip edebilmemi sağladılar.
    Telefonlarını her arayışımda bir beyefendi çıktı ve cihaz durumu hakkında sağlıklı bilgi verdi.
    Bugün 3 Kasım cihazım elime ulaştı.ANAKART değişimi yapılmış. Çalışmasında sıkıntı yok.
    Sağlıklı çalışmasında sorun olursa yine yazarım. Paylaşmak istedim.

• msmermer M kullanıcısına yanıt
    Kardeş ne tesadüf ilk mesajın ve bunlara iyi diyorsun. O numarayı verde bizde ulaşalım madem. 2 gündür ulaşılamıyor adamlara..
  • Merhabalar…

Iki buçuk yıl önce gittigidiyor.com üzerinde MYS iletişim garantili bir yerden telefon aldım. Bir sene sorunsuz kullandıktan sonra reset atmaya başladı. Önce önemsemedim Ancak daha sonra bu reset atma sürekli tekrarlamaya ve artmaya başladı. Artık telefon kullanılmaz hale geldi. Bazen kapanıyor şarja takmadan açılmıyordu bazen de kapanıyor bayağı bir uğraştıktan, bataryayı çıkardıktan sonra vesaire anca açılıyordu.

Konuyla ilgili 5 kere garantiye gönderdim. Birincide arıza yoktur dediler. İkinci de sağlam dedikleri telefonun bir yerini, üçüncüde farklı bir yerini değiştirdiler. Dördüncü ve beşinci de tekrar arıza yoktur dediler.

Ben de tüketici mahkemesine başvurdum ve kazandım. Şimdi bu firma malum paralarının ve avukatlarının da bol olmasıyla beraber üst mahkemeye gitmekle tehdit ediyor.

Bu çerçevede ben bu günleri görerek, kanıt olsun diye reset atarken video çektim çeşitli farklı pil durumunu gösteren ekran görüntüleri aldım kendimce kanıtlar topladım. Bu yüzden normalde Avukat tutmayı bile düşünmüyordum ancak malum burası. Haklılığıma inanıyorum çünkü kanıtlarımda beraber telefon kullanılmaz halde.

Ancak sıkıntı şu ki bazen 10 günde bir reset atıyor bazen de aynı gün içinde 10 kere reset atıyor mahkemede hâkim çıkar arızayı göster dese gösteremeyebilirim. Kendimi de savunabilecek bir insanım ancak şu kanun bu kanun bilemem. Mahkemede ne olur bilirkişiye mi gidilir? Sizce Avukat tutmalı mıyım ya da nasıl bir yol izlemeliyim?

Teşekkürler…

• barbaros_066 B kullanıcısına yanıt
    DEGERLI MUSTERILERIMIZ LG G4'LERLE ILGILI TEKNIK SERVISIMIZDEKI CIHAZINIZIN ONARIMI DEVAM ETMEKTEDIR,CIHAZ CIKIS ISLEMLERI SERVISE GELIS TARIHINE GORE SIRASIYLA YAPILMAKTADIR.CIHAZINIZIN CIKISI SIRASINDA SIZ DEGERLI MUSTERILERIMIZE SMS ILE BILGI VERILECEKTIR.SERVISIMIZDEKI CIHAZ YOGUNLUGUNDAN DOLAYI GECIKME ICIN OZUR DILERIZ. IRTIBAT NUMARALARIMIZ.0212 513 88 55---0212 513 88 56---0212 511 24 23---0542 450 24 80---0542 450 24 24---0553 678 75 30

• msmermer M kullanıcısına yanıt
    Kardeş herkese verdikleri ve sitelerinde bulunan numaraları arama sayıma bak ;)

Yeterli mi?

Intellicel iletişim Hakkında Bilgisi - Tecrübesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbaros_066 -- 10 Kasım 2016; 21:32:39 >

• MYS-İntellicel-Cepport hepsi aynı firma ve hiç bir şekilde müşterisiyle ilgilenmiyor yardımcı olmuyor.

Kesinlikle bu üç firmadan uzak durulması gerekiyor mağdur olma ihtimaliniz %100.
  • 2 yıl garantili Asus Zenfone 2 cep telefonu aldım.1. yıl bitimine doğru ekranda bölünmeler oluşması nedeniyle servise kargoladım. ilkinde kırılmaz cam sensöre etki ediyor, çıkartıldı test ok. şeklinde geri yolladılar. aynı sorunun devam etmesi üzerine tekrar kargoladım. sorun görülmedi, memnuniyet acısından ekran değiştirildi yanıtı ile tekrar geldi. yine sorun aynıydı ve yine kargoladım, cihaz yaklaşık 1 aya yakın sonra geldi. ve lcd değiştirildi yanıtıyla geldi. bu kez cihazı bile açamadım, çunkü ekranın boydan boya sağ dokunmatik kısmı hiç çalışmıyordu. telefonlara çıkan olmuyor. dün tüketici haklarına başvurdum. aman uzak durun!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.