Şimdi Ara

Intellicel iletişim Hakkında Bilgisi - Tecrübesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Intellicel iletişim Hakkında Bilgisi - Tecrübesi olan Arkadaşlar nasıl bir şirkettir. Gerçekten tecrbesi olan yazsın lütfen :)

Arkadaşlar uzun zamandır konu açık şikayet yerine döndü, uzun lafın kısası kaşınmayın Uzak durun. Alacağınız yere sorun nere garantili diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiena1 -- 18 Ağustos 2016; 10:27:12 >

• Hiena1 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=92990378
    Hocam Merhaba,

Benim oldukça büyük sorunlarım oldu... LG G2 cihaz almıştım, 16 gün serviste kaldı, cihazın bir problemi yoktur denildi geri gönderildi. 3 gün sonra sorunların devam ettiğini ve işlem yapılmasını istediğimi belirterek ve cihazımı sorunluyken videoya çekerek tekrar gönderdim.

videoyu USB flash belleğe kaydettim gönderdim. İzlediler. Kendileri 3-4 gün sim kart takıp cihazımı kendileri test ettiler ve cihazınızda sorun yok diyerek tekrar gönderdiler...

Cihazım 2. gidişinde 12 Haziran da gitti, 23 Haziran da geri geldi... Şaka gibiler, dalga geçer gibi türkçe kullanım kılavuzu koyupta göndermiş :) 23 haziran ve 24 haziran 2 gündür kulllanıyorum sorun devam ediyor... şu ana kadar 3 kez dokunmatik ekranda donma oldu, ekran kapatıp açıp yenileyerek düzeltiyorum öyle kullanıyorum...

Bu hafta kaymakamlığa hakem heyetine gidiyorum... el mi yaman bey mi yaman görüşürüz... 1 kuruşumu dahi bırakmadan paramı iade alacağım, zehir zıkkım olsun...

Bu satıcının cihazınızda problem yok dediği videoyu ekte yüklüyorum!!!

ÖNEMLİ NOT.... CEPPORT, İNTELLİCEL, MYS İÇ VE DIŞ TİC. bu 3 firma da aynı firmadır... bilgilerinize...

Donanım Haber'e video yüklemiştim, format uyuşmazlığı sebebiyle kendi video oynatıcısında çalıştırmadı, mesajı editliyorum ve youtube a yüklediğim videoyu koyuyorum...

lütfen izleyiniz.. teşekkürler...

http://youtu.be/xQCDu6dAOfg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParabelluM_ -- 25 Haziran 2014; 0:26:14 >

• ParabelluM_ kullanıcısına yanıt
    Hocam yararlı paylaşım. (vine'ın açık kalmasıda tam oturmuş)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de gittigidiyor dan cepport saticisindan note 3 satın aldım 3 ay önce. 2 hafta önce ekranın sol üst tarafında izler oluştu hiçbir darbe almamasına rağmen. Garantiyi intellicel sagliyormus.iletiseme gecip yolladim teknik servislerine.internetteki yorumları okuyunca moralim bozuldu açıkçası.ama şükür ki intellicel garanti kapsamında ekranı değiştirdi.10 gün falan kaldi teknik serviste.Ben memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_16

Ben de gittigidiyor dan cepport saticisindan note 3 satın aldım 3 ay önce. 2 hafta önce ekranın sol üst tarafında izler oluştu hiçbir darbe almamasına rağmen. Garantiyi intellicel sagliyormus.iletiseme gecip yolladim teknik servislerine.internetteki yorumları okuyunca moralim bozuldu açıkçası.ama şükür ki intellicel garanti kapsamında ekranı değiştirdi.10 gün falan kaldi teknik serviste.Ben memnun kaldım.

GEÇMİŞ OLSUN. hakkını bildikten sonra resmi belge varsa elinde ümüklerini sıkmak gerek sen iyi yırtmıssın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiena1

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_16

Ben de gittigidiyor dan cepport saticisindan note 3 satın aldım 3 ay önce. 2 hafta önce ekranın sol üst tarafında izler oluştu hiçbir darbe almamasına rağmen. Garantiyi intellicel sagliyormus.iletiseme gecip yolladim teknik servislerine.internetteki yorumları okuyunca moralim bozuldu açıkçası.ama şükür ki intellicel garanti kapsamında ekranı değiştirdi.10 gün falan kaldi teknik serviste.Ben memnun kaldım.

GEÇMİŞ OLSUN. hakkını bildikten sonra resmi belge varsa elinde ümüklerini sıkmak gerek sen iyi yırtmıssın :)

Saolun hocam. sorunsuz atlattik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlkle uzak durun ben yandım siz yanmayın

12/11/2014 tarihinde samsung Note 3 Neo N750 isimli telefoun gittigidiyor.com sitesi aracıyla aldım telefon kullandım belli bir süre sonra wifi arızası meydana geldi modemden 5 metre uzakta cekmiyor .

2 kere servise gönderdim 1 sinde içine oyun yükleyip göndermişler

aradım önder palabıyık beyle görüştüm ve telefonunuz tamir edilecegini yönünde cevap aldım ve tekrar gönderdim. telefon tekrar geldi hiç bir arıza görülmedi diye

ben salagım telefonu kullanacagım yere size gönderiyorum ürünü iade etmek istiyorum iade almıyorlar

haram zehir olsun bunlara
  • Şimdilerde ceppaket diye de gecen cepport un iletişim numarası 542450 24 24
    şubesi doğubank yanında ki bir başka işhanında üst katta intellicel diye geçiyor.
  • Garanti konusunda sorun yaşamamak için dikkat edin.

Yeni ürünlerde açıklama kısmında İntelcell videosu mevcut ancak artık garanti açıklamasında Ankara telekomünikasyon üstüne kayıtlıdır yazıyor. Firma isim değiştiriyor olabilir, dikkat etmekte yarar var.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z2-d6502-cep-telefonu-170392983

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s5-sm-g-900h-cep-telefonu-170105103

• İNTELLİCELL aman ha aman uzak durun, gg cepport
  • arkadaşların uzak durulması yönündeki tavsiyelere sonuna kadar katılıyorum. gittigidiyor internet sitesindeki cepport adlı satıcıdan aldığım, garanti kapsamında onarıma gönderdiğim cep telefonumun anakartını bir alt model cihazın anakartı ile değiştirmeyi teklif ettiler. kabul etmeyince de formalite icabı aradıklarını, arayıp bana söylemeseler ruhumun bile duymayacağını söylediler. müşteriyi saf yerine koyan bu personeli bildirmek için aradığımda ise önder palabıyık isminde, önceki görüştüğümden daha saygısız biri argo ifadelerle "git beni nereye şikayet edersen et" dedi. muhtemelen merdiven altında iş yapan, iş etiğinden uzak ve amatör saygısız insanlarla dolu bir iş yeri olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yettoo

arkadaşların uzak durulması yönündeki tavsiyelere sonuna kadar katılıyorum. gittigidiyor internet sitesindeki cepport adlı satıcıdan aldığım, garanti kapsamında onarıma gönderdiğim cep telefonumun anakartını bir alt model cihazın anakartı ile değiştirmeyi teklif ettiler. kabul etmeyince de formalite icabı aradıklarını, arayıp bana söylemeseler ruhumun bile duymayacağını söylediler. müşteriyi saf yerine koyan bu personeli bildirmek için aradığımda ise önder palabıyık isminde, önceki görüştüğümden daha saygısız biri argo ifadelerle "git beni nereye şikayet edersen et" dedi. muhtemelen merdiven altında iş yapan, iş etiğinden uzak ve amatör saygısız insanlarla dolu bir iş yeri olduğunu düşünüyorum.

Aynı zamanda üçüncü dünya ülkeleri için üretilmiş (Tayvan, Tayland, BAE vs) telefon satmaktadırlar, en geç güncelleme bu telefonlara geliyor, sizin de bahsettiğiniz gibi sorunlu parçayı değiştirdikleri zaman (ki çoğu zaman garanti dışında bırakıp değiştirmiyorlar bile) ellerinde bulunan eski, kullanılmış telefonlardaki parçaları kullanıyorlar, dikkat edilmesi gerekir...

sonunda bir ay sonra telefonum ana kartı değişmiş olarak bana ulaştı. firma o kadar profesyonel ki 4 TL tutarındaki kargo bedelini bile bana ödetti. Allah bir daha ellerine düşürmesin.
  • LG g3 32gb alacaktim. Yorumlar buz gibi yapti. Peki hangi garanti firmalarindan almaliyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeY_oĞLu

LG g3 32gb alacaktim. Yorumlar buz gibi yapti. Peki hangi garanti firmalarindan almaliyiz?

Alabiliyorsaniz lg Türkiye garantili alın. Yoksa delta paralel grubunda en iyisi. Kötünün iyisi diyelim. Ama bana kalırsa g3 e bulaşmayın. İntel garantili g3 umu bir kaç problemden dolayı sattim. Şimdi z3c deyim. Büyük bir performans farkı var. Z3c açık ara daha rahat çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gje

quote:

LG g3 32gb alacaktim. Yorumlar buz gibi yapti. Peki hangi garanti firmalarindan almaliyiz?

Alabiliyorsaniz lg Türkiye garantili alın. Yoksa delta paralel grubunda en iyisi. Kötünün iyisi diyelim. Ama bana kalırsa g3 e bulaşmayın. İntel garantili g3 umu bir kaç problemden dolayı sattim. Şimdi z3c deyim. Büyük bir performans farkı var. Z3c açık ara daha rahat çalışıyor

Hocam telefonlar pahali. Ic donanim olarak diger paralel ithalat firma urunlerin ayni fiyat araliklarina gore ustun durumda gorunuyor.

Lg g3 ten sanalda memnun olmayan kadar reelde de memnun olan kullanici var sanirim. Ben daha memnun olmayana rastlamadim. Tabi kronik catlama sorunlarindan da dert yanan cok. Ikinci el saticilarda 507k serisinde bile catlama yasayan telefon gordum.

Biraz daha bekleyip Nexus 5x mi alsam :D

• quote:

quote:

quote:

Hocam telefonlar pahali. Ic donanim olarak diger paralel ithalat firma urunlerin ayni fiyat araliklarina gore ustun durumda gorunuyor.

Lg g3 ten sanalda memnun olmayan kadar reelde de memnun olan kullanici var sanirim. Ben daha memnun olmayana rastlamadim. Tabi kronik catlama sorunlarindan da dert yanan cok. Ikinci el saticilarda 507k serisinde bile catlama yasayan telefon gordum.

Zaten hocam kullanırken bi sıkıntı yok. G3 bırakıp başka cihaza geçince ısındigini zorlandigini şarjın az gittiğini anlıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten hocam kullanırken bi sıkıntı yok. G3 bırakıp başka cihaza geçince ısındigini zorlandigini şarjın az gittiğini anlıyorsunuz.

Dediğiniz gibi hocam. Bilinenlerin dışında bir sorun yok sanırım. Yine de ithalatçı firmanın garanticisinin inisiyatifinde olduğunu bilmek insanı ortada bırakıyor. Dediğiniz gibi diğer forumlarda da görüldüğü üzere en mantıklı ürün garanti firması Delta sanırım.

• 2014 yılının temmuz ayında gittigidiyor üzerinde 1659 tl karşılığında cepport nick li üyeden aldığım lg g3 marka telefonum 2015 yılı mart ayında hafıza kartının okumama arasıra okuma arızası vermeye başladı. 3 kere servise göndermeme rağmen 3ünde de tamir edilşmiştir raporu yazılarak gönderil. bende en sonunda 17 nisan 2015 tarihinde tüketici hakem heyetine başvurdum.telefonumun daha sonra da ekranın kararıp arasıra gelmeye başladı. telefon tüketici hakem heyeti kararı ile bilirkişiye gönderilmesine karar verildi.bilirkişiden benim haklı olduğuma rapor çıktıktan sonra hakem heyetide bilirkişi raporu ve kanunlar karşılığın beni haklı bularak paramın iadesine karar verdi.karar çıktıktan 15 iş günü sonra tabi karşı tarafa kararın gitmesini göz önünde bulundurarak intellicel ile iletişime geçtim.oradaki ilk önce kararın kendilerine ulaşmadığını söylediler ama arada 1 hafta geçtikten tekrar aradım. halbukı ben ilk arama yaptığım zamandan 1 hafta önce karar kendilerine ptt tarafın 4.5 tl karşılığında ulaşmış.hakem heyetinden aldığım barkod numarası ile takip ettim. neyse kararın ulaştığını öğrendikten sonra tekrar iletişime geçtim.yetkilelerden telefonun onlara gönderilmesini telefon onların eline ulaştıktan sonra 2 iş günü içinde bana ödeme yapacaklarının bildirler.bende ertesi gün telefonu bütün kutu içeriği ile gönderdim.ertesi gün benı arayıp faturanın olmadıgını söyleyip faturayı istediler.hemen tüketici hakem heyetine gidip dilekçe yazarak dosyamdan fauramın bana verilmesini istedim.faturayı alarak hemen kargo ile yolladım.faturada ertesi gün cuma gün ellerine ulaştı.aradan 7 gün geçti ne arayan var nede soran. ben aradım ve yetkili biri görüşmek istedim. tüketici hakem heyeti dosyalarıyla ilgilenen arkaşlarının orada olmadıgını söylereyek bende telefon numaramı isteyip yetkili kişi geldiği zaman beni arattıracaklarını söylediler ama aynı gün içerisinde arayan olmadı. ertesi gün ben arayıp konuyla ilgilenen kişi ile görüştüm ve bir hafta içinde paranın benim adıma tc numaram ile ptt şubesine yatacağını söylediler ve 4 gün sonra beni arayp parayı yatırdıklarını söylediler bende ptt şubesine giderek adıma yatırılan fatura bedeli olan 1659 tl yi çektim. biraz zahmetli iş oldu ama hakkımı arayınca aldım Allahın izniyle.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.