Bildirim
İNTENET HIZIM AŞIRI YÜKSELDİ ACİL BAKIN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
16 mbps'ye mi geçirmişler yoksa? -
neyin şikayetidir bu kardeşim. keyfine bak -
quote:
Orijinalden alıntı: Jannisaryx
KİM ÇOK PARA VERİYOR 48 TL ÖDÜYORUM AYLIK 10MB İLE İNİYOR SS VAR YENİ VE İNTERNETE REST ATTIM 2 KERE HEPSINDE ILK 10.58 İLE BASLIYOR 7.58 İNİYOR
Internet Download Manager ile şu dosyayı indirebilir misin?
http://ipv4.download.thinkbroadband.com/1GB.zip
-
SANTRALDEKİ EKİP HATTIM DENEMIS 100MBPS ÇALİŞİYORMU DİYE YANİ 1 SAAT FİLAN 89MBPS HIZ ALDIM SONRA 14MBİT İLE DEVAM ETTİ :) -
Bide bize denk gelse ah ah neler yapmam bu Hız yükselemleri için bir harici alacam indirme poroglarmını açık tutcam gördüm mü de alah ne vardiyese -
quote:
SANTRALDEKİ EKİP HATTIM DENEMIS 100MBPS ÇALİŞİYORMU DİYE YANİ 1 SAAT FİLAN 89MBPS HIZ ALDIM SONRA 14MBİT İLE DEVAM ETTİ :)
30db hat zayıflamasıyla demi o hıza çıktın :)
17db ile 16mbit alan hattım şuan 12 mbit alıyor anca. -
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
quote:
SANTRALDEKİ EKİP HATTIM DENEMIS 100MBPS ÇALİŞİYORMU DİYE YANİ 1 SAAT FİLAN 89MBPS HIZ ALDIM SONRA 14MBİT İLE DEVAM ETTİ :)
30db hat zayıflamasıyla demi o hıza çıktın :)
17db ile 16mbit alan hattım şuan 12 mbit alıyor anca.
dostum bu arkadaşın şansı çok geçenlerdede konu açmıştı baktım 12mb alıyor normalde 8mb limitsiz 119 lira paketinde demekki parayı veriyince oluyormuş bu ttnete -
119 tl ödemiyorum kampanya var 2 ay bedava 10 ay 48 tl sonraki 12 ay 119 tl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X