Şimdi Ara

Inter Virtual Airlines açıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelthunder -- 30 Ağustos 2009; 16:52:09 >

• FsX de değil mi
  • evet
  • Ben Şirketteyim Gayet Güzel Ve Eğitimleri Felan Var Gelebilirsiniz
  • Evet arkadaşlar ben de Inter VA'dayım, ivao'da eğitim almaya başladım, sağolsunlar başta fatih hocam olmak üzere çok yardımcı oluyorlar. Bu arada Azad sen bizim şirketteki azad mısın ya Geçenlerde bir konuda bir arkadaş Batu'dan ils ile ilgili eğitim alıcam yazmış sen de şeklinde bir karşılık vermişsin, açıkçası kırıldım sana. Bunu böyle beynelmilel şekilde ifade etmek istemezdim de önce temel uçuş kurallarına uymayı öğren bence.
  • Evet Batuhan bizim Azad bu:D Bu arada Batuhan arkadaşımız "T"eki atma sınavını başarıyla geçmiştir kendisini tebrik ediyoruz...;) Havayolu şirketimize gelmek isteyenleri bekliyoruz Ivao da mükemmel bir uçuş keyfi yaşayacaksınız;)

• Arkadaşlar ben de bu hafta içerisinde oyunun orjinalini ve oyun için uygun bir joystick'i edineceğim.

Eğitimden bahsetmişsiniz, acaba ben sizin kurduğunuz şirkete dahil olma gibi bir şansa ve eğitim alabilme imkanına sahip miyim bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ rebelthunder

Teşekkür ederim kaptanım, şu anda öğrendim bunu Yalnız kusura bakmayın, iniş sırasında ilk önce FSX'in, sonrasında da elektriklerin gazabına uğradım. 1-2 saat boyunca elektrikler gelmeyince ben de yattım FSX'e ivap yükleyince sapıtıyor, mavi ekranlar, çökmeler filan meydana geliyor. O yüzden kısa bir zaman içinde FS2004 edinip o şekilde devam edicem. Zaten bugün sırf bu yüzden ivao'ya bağlanmadan offline olarak flynet'te uçayım dedim, normalde ivap açmayınca çökmüyordu, baktım yine çöktü FSX. Dış görünüme alıp, tekrar kokpite geçince çöküyor. O yüzden ben de FS2004 alana kadar kokpitten çıkmadan kullanıcam ve bu yüzden ivao'ya da bağlanıp uçuş yapıcam. Hatta son seferimi o şekilde gerçekleştirdim. Tabi daha öğrenmem gereken çok şey var, sizlerle birlikte ve sizin sayenizde bu yollardan da geçmeyi umuyorum. Elimde olmayan sebeplerden ötürü iniş sırasında offline olduğum için tekrardan özür dilerim.

@ _uMaY_

Bildiğim kadarıyla herkese kapımız açık Oyunu edinene kadar istersen internet üzerinden teorik bilgileri öğrenmeye çalış. En basitinden temel pilotajı, chart'lar hakkında ufak bilgileri filan öğrenebilirsin. Araştırırsan gerçekten istemediğin kadar bilgiye erişebilirsin. Oyunu alınca da ancak pratikle öğrenilen şeyleri uygulamaya başlarsın. Bir yandan da ivao'da gerekli eğitimi alırsın. Hatta Fatih, Burak ve Barış arkadaşlarımızın dışında ben de sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bunun dışında tutorialturk sitesine erişip video'lu anlatımlara bir gözatmanı da öneririm. Oradaki video'ların bana oldukça büyük faydası oldu. En kısa zamanda yerden yükselerde görüşmek üzere

• quote:

Orjinalden alıntı: batuhantasli

@ rebelthunder

Teşekkür ederim kaptanım, şu anda öğrendim bunu Yalnız kusura bakmayın, iniş sırasında ilk önce FSX'in, sonrasında da elektriklerin gazabına uğradım. 1-2 saat boyunca elektrikler gelmeyince ben de yattım FSX'e ivap yükleyince sapıtıyor, mavi ekranlar, çökmeler filan meydana geliyor. O yüzden kısa bir zaman içinde FS2004 edinip o şekilde devam edicem. Zaten bugün sırf bu yüzden ivao'ya bağlanmadan offline olarak flynet'te uçayım dedim, normalde ivap açmayınca çökmüyordu, baktım yine çöktü FSX. Dış görünüme alıp, tekrar kokpite geçince çöküyor. O yüzden ben de FS2004 alana kadar kokpitten çıkmadan kullanıcam ve bu yüzden ivao'ya da bağlanıp uçuş yapıcam. Hatta son seferimi o şekilde gerçekleştirdim. Tabi daha öğrenmem gereken çok şey var, sizlerle birlikte ve sizin sayenizde bu yollardan da geçmeyi umuyorum. Elimde olmayan sebeplerden ötürü iniş sırasında offline olduğum için tekrardan özür dilerim.

@ _uMaY_

Bildiğim kadarıyla herkese kapımız açık Oyunu edinene kadar istersen internet üzerinden teorik bilgileri öğrenmeye çalış. En basitinden temel pilotajı, chart'lar hakkında ufak bilgileri filan öğrenebilirsin. Araştırırsan gerçekten istemediğin kadar bilgiye erişebilirsin. Oyunu alınca da ancak pratikle öğrenilen şeyleri uygulamaya başlarsın. Bir yandan da ivao'da gerekli eğitimi alırsın. Hatta Fatih, Burak ve Barış arkadaşlarımızın dışında ben de sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bunun dışında tutorialturk sitesine erişip video'lu anlatımlara bir gözatmanı da öneririm. Oradaki video'ların bana oldukça büyük faydası oldu. En kısa zamanda yerden yükselerde görüşmek üzere

Yardımın için çok teşekkür ederim, senin de belirttiğin gibi önce teorik bilgileri okuyorum. Ayrıca verdiğin şu site için çok sağol, videolar çok işime yarayacak...

Bu hafta sonuna kadar sanırım ivao'da eğitim alacak seviyeye gelebilirim. Şimdilik oyunu temin etmiş değilim zaten, alacak yer alıyorum internette, joyistick için de tavsiye de bulunursanız 100 YTL'yi geçmemek sureti ile çok sevinirim...

• Ben Logitech joysitck kullanıyorum birde hocam ivao sandığınız kadar kolay değil ilk önce uçmayı öğrenmelisiniz sonra atc ile konuşmayı yani eğer yeni başladıysanız 1 ay içinde bizim bildiğimiz bilgileri sizde gayret gösterirseniz sizde alırsınız.
  • Ben de logitech marka 3d extreme pro joystick kullanıyorum, 50ytl civarında bir fiyatı var.
  • Size başarılar diler bol karlı uçaşlar dilerim
  • Teşekkürler Ali Kaptanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebelthunder

Ben Logitech joysitck kullanıyorum birde hocam ivao sandığınız kadar kolay değil ilk önce uçmayı öğrenmelisiniz sonra atc ile konuşmayı yani eğer yeni başladıysanız 1 ay içinde bizim bildiğimiz bilgileri sizde gayret gösterirseniz sizde alırsınız.

Hava trafik kontrolü ile konuşmayı hızlı biçimde atlatırım sanırım, zira kullanılan ingilizce aşırı basit bir dille ve çok yavaş akıyor... Hatta izlediğim videolarda o kadar yavaş akıyordu ki, izlerken bile sıkıldım neden bu kadar yavaş diye...

Belki de online olduğu için, ATC'lik yapan kişinin ingilizcesi çok kötü oluyor ya da bir yerden falan okumaya çalışıyor!

Ayrıca ben mic ile konuşmaya dahil olan bir pilot uçuşu izleyemedim, bunu içeren bir video da bir türlü bulamadım! Sadece oyun tanıtımı için Microsoft'un bir kaç trailerı var hepsi bu kadar...

Bu tür videoları nereden bulacağımı da gösterirseniz minnettar kalırım, çünkü konuşmanın içeriği ne oluyor, neler aaktarılması gerekiyor pilot tarafından duymak istiyorum.

• Hocam bende tam bilmiyorum ama biz belki şirket olarak bir video çekebiliriz bu arada Türkiyede isterseniz ATC lerle Türkçe konuşabilirsiniz mesala ben Türkçe konuşuyorum :)
  • Ben de daha ingilizce konuşmaları öğrenmediğim için Türkçe konuşuyorum. Ama en kısa zamanda öğrenicem çünkü yurtdışına uçma planlarım var Tabi ilk önce yurtiçinde kısa uçuşlarla şirketimizin saygınlığını artırıp uzun uçuşlara başlamayı düşünüyorum. Bu arada Flynet'i bırakıp hangi sisteme geçicez? Flynet'ten başka hangi sistemler var uçuş takip için?
  • Geçen Franfurta Uçtum Çok Güzel Anlaştım AlmancaTabi İngilizceyi Geliştiresem Biraz [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaxxx -- 25 Şubat 2008; 18:36:33 >
  • Bende offline ucus egzersizlerinden sonra online olucam insallah en yakın surede :)
  • Bu video muhaberat için fikir veriri umarım.

http://www.youtube.com/watch?v=xqHtTJgfnMw
  • Hava Lisanı İngilizce'dir. Onun için dubai'yede uçsam ben ingilizce kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.