Şimdi Ara

İnteraktif bir web site için yazılımcı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternette teklifborsasi.com gibi bir örneği de bulunan projem için yazılımcı arıyorum. Bu site mantığında fakat daha özelleştirilmiş bir web sitesi olacak. Antalya, Manavgat'ta ikamet eden/edebilecek birisini bulabilirsem maaşlı olarak da istihdam edebilirim. Ya da güvenilir, fikri çalmayacak yazılımcı arkadaşlar ile proje bazında da çalışabiliriz. Bu süreçte bana şu şekilde yardımcı olabilirsiniz;

1- maaşlı yada proje bazında bu proje için birlikte çalışmamız durumunda benden isteyeceğiniz ücreti ve referanslarınızı inceleyebileceğim linki paylaşabilirsiniz.

2- bu proje için çalışma imkanınız yok fakat bu konular hakkında ehil biri iseniz; benim bu proje için yazılımcılarla konuşurken dikkat etmem gereken teknik meseleleri (programlama dili gibi) bana söyleyebilirsiniz..

İlgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

• amone kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. bana referans olarak gösterilen siteler çoğunlukla tanıtım siteleri. yani interaktif değil. tasarımları özgün gibi görünse de internet ortamındaki tüm hazır şablonları incelemiş değilim.
    kod kullanarak basit bir site tasarlayabilen yazılımcı; 8-10 kadar değişken, 10-12 veri tablosu, 12-15 arası bir formül kullanarak 12-15 sonuç yazdırabilecek bir hesaplama sayfası + teklifborsasi.com benzeri bir site hazırlayabilir mi? yoksa daha ince eleyip sık dokumalıyım yazılımcı konusunda? birde, dün yüz yüze konuştuğum birisi, "daha hızlı tamamlamak için wordpress kullanabileceğini ve sitenin alt yapısını bununla kurabileceğini" söyledi. bende site için bir zafiyet oluşturup oluşturmayacağını bilmediğim için bir şey diyemedim. bu konudaki görüşleriniz ve bu site için maliyet tahmininiz nedir acaba?
  • ordan öyle algılanıyor olabilir ama ben bahsettiğim siteyi alan adı sorgularken buldum. katma değeri olmadığını nereden biliyorsunuz? düşüncelerimi mi okuyorsunuz?

tamamen aynı içerikte olmayacak fakat iş yükü açısından benzer nitelikte olacağı için o sitenin adını verdim. işin zorluk derecesini somut örnek üzerinden bizzat görsünler diye.. benim sitemde üyeler önce hesap yapacak piyasa fiyatını bulacak(bu hesaplama sistemi o sitede yok) sonra da (isterse) teklif toplayabilecek. bu sistem ile teklif Borsası'nın sistemi benzer ama aynı değil.

dediğim gibi o siteden de haberim yoktu; ta ki projem için alan adı sorgulayana kadar... fikir 1 yıldır üzerinde çalıştığım bir şey. o siteyi ise 2-3 haftadır biliyorum.

Bana da istihdam mantıklı geliyor fakat maaşlar hakkında fikrim yok ve yatırımın geri dönüşü ne zaman başlar kestiremiyorum. Para kazancaz derken hazırından da olur muyuz? bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karıncam -- 20 Ağustos 2013; 18:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karıncam

ordan öyle algılanıyor olabilir ama ben bahsettiğim siteyi alan adı sorgularken buldum. tamamen aynı içerikte olmayacak fakat iş yükü açısından benzer nitelikte. benim sitemde de üyeler önce hesap yapacak piyasa fiyatını bulacak(bu hesaplama sistemi o sitede yok) sonra da (isterse) teklif toplayabilecek. bu sistem ile teklif Borsası'nın sistemi benzer ama aynı değil. dediğim gibi o siteden de haberim yoktu; ta ki projem için alan adı sorgulayana kadar...

Bana da istihdam mantıklı geliyor fakat maaşlar hakkında fikrim yok ve yatırımın geri dönüşü ne zaman başlar kestiremiyorum. Para kazancaz derken hazırından da olur muyuz? bilemiyorum.

Antalya'da yaşıyorum fakat Manavgat'a gelemem öğrenciyim PHP&MySQL iyi bilirim ücretiniz uygunsa görüşebiliriz.

• TaKKoZ kullanıcısına yanıt
    maaşlı mı? proje olarak mı yardımcı olmak istiyorsunuz?
    eğer maaşlı olacaksa benim ofisimde gözümün önünde olmalı eleman. freelance şeklinde proje bazlı çalışacaksak dünyanın herhangi bir yerinde de olabilir. yukarıda ki yorumlarda iş yükünü tarif etmiştim. projeye teklif verebilirsin istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karıncam

maaşlı mı? proje olarak mı yardımcı olmak istiyorsunuz?
    eğer maaşlı olacaksa benim ofisimde gözümün önünde olmalı eleman. freelance şeklinde proje bazlı çalışacaksak dünyanın herhangi bir yerinde de olabilir. yukarıda ki yorumlarda iş yükünü tarif etmiştim. projeye teklif verebilirsin istersen.

PM gönderdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.