Şimdi Ara

İnteraktif Eğitim Platformu UĞUR TV Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UĞUR TV, ÖSS ve SBS'ye hazırlanan öğrenciler ve velileri için oluşturulmuş bir interaktif öğrenme platformu. Sistemdeki soruların tamamı Uğur Dershaneleri ve Bahçeşehir Koleji hocaları tarafından oluşturulmuş. Havuzda 120.000'den fazla soru olduğunu iddia ediyorlar. Test çözmek, soru çözümü ve konu anlatımı videolarını izlemek, diğer kullanıcılarla bilgi yarıştırmak gibi şeyler var. Site, muadilleri arasında web 2.0'a ve kullanıcı odaklı tasarıma uygun tek örnek (en azından benim gördüğüm kadarıyla). Kullanıcı odaklı derken, mesela bir soruyu yanlış çözdüm bana hemen çözümünü gösteren bir link çıkardı. Tıkladım, sorunun çözümünü anlatan bir video geldi.

Sistem Facebook ile de entegre çalışıyor, gördüğüm kadarıyla Uğur Tv'ye facebook hesap bilgilerinle giriş yapabiliyosun falan filan...

2 Mart'a kadar üye olunup denenesi bir sistem, bu tarihe kadar üyelik bedavaymış..
    Özellikle ÖSS, SBS hazırlığındakiler kesinlikle denemeli. Üyelik gnçtrkcll'liler için günde 6, ayda 20 kontör. Kitap almaktan çok daha ucuz, daha zengin ve kesinlikle daha az zahmetli bir sınava hazırlanma metodu.

Adresi şu:
    http://www.ugur.tv

• Geçen sene hayata geçti bu platform.Uğur Dershanesi'nin Kişiye Özgü Öğretim Modelinin bir uygulaması.Bahar aylarında özellikle geçmiş konuları tekrar ederken çok işe yarıyor.Birde dersi anlatan dershanedeki hocanızsa odanızın sınıftan bir farkı kalmıyor
  • Evet herkes kendi sınıfından/şubesinden bir hocanın anlatmasını ister eminim :) ben de şanslılardanım o konuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: calmbeforetheflood

Evet herkes kendi sınıfından/şubesinden bir hocanın anlatmasını ister eminim :) ben de şanslılardanım o konuda.

Birde hocalar aynı dersteymiş gibi anlatıyor konuları.Valla şu ülkede Uğur Dershanesinin üstüne tanımam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 17 Şubat 2009; 14:05:23 >
  • Geçen sene ugur dershanesindeydim ben de.. Girip bakıyordum geçen sene ama şifreler hep kapatılmıştı.. Bakalım ücretsizse yine geririm arada.. Uğur çok iyi o kadar çok iyi ki zor mat2 soruları yüzünden mat2den soğuyup mat2 çalışmamıştım... Öss'nin çok üstünde soruları vardı ve basit bir rasyonel sayılar konusunda bile 8 9 satır işlem yapıyorduk.. Kimse sorsam öss de böyle soru çıkmaz diyordu arkadaşlardan :D

Not: Gençturkcelli olarak kayıt oldum. Neyse konuları anlatmada türeve tıkladım ve ilk 5 dkyı izledim. Signum dan bahsediyor.. Ve malüm signum fonksiyonu ( işaret fonksiyonu) (her ne kadar kolay da olsa) müfredatta yok. Bu da demek oluyor ki bir çok konuda müfredatta olmayan bilgiler uğur tv de var. Bence gereksiz bilgiyle kafayı yormanın alemi yok. çünkü gözde iyice büyür konular.

Soru çözümüne girdim o yarışmaya.

7.soruya geldim bir tane mantık sorusu çıktı peh yanlış yaptım :D Ama signum sorusu da gelmişti bir tane. O yüzden boşa vakit harcamalayım derim.. Videolar hep geçen seneden kalma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimen -- 17 Şubat 2009; 14:29:41 >

• evt cimen haklisin bir arkadasim daha videolarin bir kisminin gecen seneden kalma oldugunu soyluyor. ben hic faydalanan birisi olmadigimdan beni biraz sardı açıkcası.
    her halukarda kitap kullanmadan evde çalışmayı tercih ediyorum :) bir kaç bedava kaynak da buldum paylaşım forumlarından. bu da ucuz bir alternatif olduğu için düşünülür geliyor.

tabi bu arada pisagor teoremi de 2500 yıllık hikaye :) hala videolarda bahsediyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calmbeforetheflood -- 17 Şubat 2009; 15:51:48 >
  • Yok yok ben ona bir şey demedim.. Ugur tvyi geçen sene de kullanıyordum çok iyidir. Ama işte 2.bölümde müfredat dışına biraz fazla yatkın mat2 özellikle =))

ama tabiki 1.bölüm için eşsiz bir kaynak ki ben yeniden sık sık giricem =))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.