Şimdi Ara

Interlude 75x S-gradeler shopta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:54:9 >
  • serverin sitesi ne ?
  • Yazdıklarının sacmalıktan öteye gitmedigini anlasan sorun çözulcek zaten. benim kastıgım itemin 10katını kassan ne oluyor ? ne alaka simdi? sen kısaca diyeceksinki abi ben cok kişi oldu oynayamam cunku oyundan fazla cakmıyorum ezberledigim kadarını oynayabiliyorum cok insan olunca benden cok daha iyi oyuncular oluyor onlarida cekemiyorum o yuzden 50 100kişilik serverlarda takılıyorum yazsan olayın özu bu zaten :)

Gir 1.5hafta noblesli butun setin silahin cekilmiş olsun 3katına gerek yok :) Bana hikaye anlatma yap sonra konusuruz

yaparım ederim vs gec yap sonra yaptım de hadi bakalım

Not: Son mesajımdır yaparım ederim havadan sallamalar kolaydir Yaptiktan sonra yazarsan konusurz hadi iyi oyunlar

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:54:23 >
  • Bak alihan. Şuanda senle abi kardeş gibi konuşalım. Sen harbi beni / bizi tanımıyon bu çok belli. Gelse itemin 3 katını yaparmış Sana ciddi ciddi konuşuyorum artık. Ozan / Fatih ? Bunları biliyosundur büyük ihtimal. Fatih Naim'in kardeşi? Bilirsin. Bu çocuklara ulaş. Bana ulaşmıyon bare onlara bul. Deki onlara bu Tacettin / Sezer / Veysel bunlar kimdir de? Kişiligimizi sorma yaptıgımız işleri sor l2 dünyasında. l2 elite bilirsin burayı. Bilmezsen bile onlar sana açıklar az çok l2 elite'nin nası bi server oldugunu. Sana bu kadarını söylüyorum ve şöyle devam ediyorum.. Bunları ögrenki Bize karşı bakış açın degişsin. Bunları ögrenki az çok bi fikir sahibi ol boş konuşma oranını azalt. Çünki insan insanı tanımazsa hayalleriyle tanımlar. Seninki tamamen bu.

Dogru erkek dogası kendini üstün çıkartmaktır ama erkek dogası altta kalmamayıda gerektirir. Bu son kısmı sana ait. Ama kendini sana karşı üstün çıkartmak isteyenler başka bi yöntem uygularlarsa bu hoşuna gitmez bi hayal et.

Senin derdini anlayan anladı zaten. Geldin blaze'ye kimse harbi takmadı seni. Ama dedinya erkeklikte üstün çıkarmak vardır kendini diye? İşte sen blaze'de bu yöntemi uyguladıgın için seni kimse takmadı. Ufaklıgını kabul edip bizlere bi PM atsaydın ne sen burda Mod'u boş konuşmaya ayarlıcaktın nede biz burda Mod'u erkeklik dogası kanunlarına ayarlıcaktık ;)

Ha şunuda yazayımda içimde kalmasın. Bilirsin erkeklik dogası :) : Toplanır sokak aralarına dalarsak bu olaylar ruyalarına girer emin ol. Korkutmak istedigin adamları tanı. Ama seni korkutmak isterlerse bu harbi hoşuna gitmez. Elinden geleni ardına koyma. Sana yapılacak her türlü uyarı yapıldı. Buda konuya son msj'ım. Çünki bidaha buraya yazmam. Nedenmi? düşün..

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:54:31 >
  • Yok sen skypa gelme yarın işim olmazsa en geç öbür gün zaten ayağıma geliceksin alihan çok şans verdim sana ki "Cafede beni görüp oo veysel abi falan diyip bu oyunla ilgili yalakalık yaptığın günler" hatrına bişey yapmadım. eve ekmek götürme meselesine gelince ben çok şükür çalışıyorum ki pozisyonum ve alğm parayla bizim evi değil sizin evi bile bakarım o lafında hesabını vericeksin.

Tanımadğma emin olma beşikdüzü küçük yer ben tanımazsam tanıyan illaki vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numeha

serverin sitesi ne ?

hayirdir birakıonmu blaze i :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: Numeha

serverin sitesi ne ?

hayirdir birakıonmu blaze i :D

kafayı yiyecem barakieli kesemiyoruz
  • Senin bu konuda ki hassasiyetin damarlarına işlemiş, dayak atamasam da sözlerimle döverim havasını barındırıyor. Kişiliğin tamamen: kelimelerinde beyan edilen cümleler, idrak edilen, yapılacak gösterilip de, şahsi bakımdan yapılamayan ( şahsiyet ) şeyler üzerine kurulmuş. Oyun platformunda ki (forum vb.) kişiliğin ise tamamen edebiyat yahut felsefe analizi gibi bir şey andırıyor. Senin dilinde, " üste çıkma seferberliği içindeler. "

Emin ol şuan bende edebiyat yapıyor, felsefenin eşiğinde konaklıyorumdur. Çünkü burası tamamen sanallaşmış gezegenin saygısız Dünyası. Beni şu gerçek hayatta görmüş olsan, hatta ve hatta tanımış olsan dersin ki;

" Sen nasıl bir insansın? Yorumlarında ki sen, sen değilsin. "

Aslına bakarsan hepimiz öyleyiz. Hiç kimse bir olmadığı gibi, konuşma tarzlarımız, diyaloglarımız, bakış açımızda bir değildir. Mümkün oldukça çeşitli muhitlerde bu saydıklarımı uygularız. Bu yüzden karakterimiz de, kişiliğimiz de değişkenlik gösterebilir.

Şuan yazdıklarımı beynine nüfuz ettiysen, benimle hemfikir olmuş sayılırsın. Ayrıca ben burada sana kişilik dersi vermiyorum. Yanlış anlamanı arzulamam. Tek gayem, empati kur dediğin gibi, karşındakilerine de empati ile yaklaşmandır.

- Şu oyun yüzünden kaç arkadaşlık bozuluyor haberin var mı? Ki, artık oyun dünyasında abi-kardeş ikilisinin de bir önemi kalmadı. Herkes iktidar olmak istiyor, bende varsa sende olmasın düşüncesiyle yola çıkılıyor. Bizim niyetimiz seni ya da bir başkasını batırmak değil. Buna imkan olmaksızın, başkasının da hakkına, savunduğu diline el uzatmaya hakkımız yoktur. Nitekim sizlerinde aynı şekilde empati düzeyini oturtmuş olup, bizlere de bu tarz söylemlerde bulunmamanız gerekir.

Bundan bir önce ki konuda, thedealer isimli düşünme aygıtı şahsımıza olan eleştiriyi değil, temizliği pisliğe dönüştürme çabasındaydı. L2Foreverdekiler salak olabilirdi, orada oynayan Yunanlılar, Litvanyalılar salak olabilirdi. Belki de bunun sayesinde 9 kişilik bir parti koskoca 2 alliance'yi devirdi.

Fakat L2Blaze'de ki adamlar salak olamaz. Salak olsa craft yapamaz, zorluk çeker, item yapamaz, level kasamaz, hatta ve hatta L2Exe'yi bulup oyuna dahil olamaz. Bu sebepten şunu ekleyeyim, 2 gün önce Barakiel de yine 9 kişi, yaklaşık bi' 30 kişiyi dağıttık. Hatta ve hatta videomuz bile elimizde mevcut. L2Blaze'de bizi o pvpden sağ çıkartan tek şey, bizde ki " noob " itemlerin aynısı, karşımızda ki kişilerde olmasıydı. Yani o gün şanslıydık ki, barakiele gelen kişilerle eşit vaziyetteydik.

Sen bana saygı duymak zorundasın. Aynı şekilde bende sana. Çünkü insanoğlunun içerisinde saygı olmazsa şuan da ne sen evinde sağ oturuyordun, ne de ben.

Umarım konuya açıklık getirmişimdir. Bu oyunda sen iyisin, ben kötüyüm mücadelesi yok. Bu Lineage 2 sadece pvp üzerine kurulmuş bir şeydir. Ve 1 v 1 tamamen saçmalıktır. Bu oyun büyük oranla party oranıdır ve toplu pvpler ön plandadır.

Ha biz iyiyiz, ha elin gavuru. İnsan olmadıktan sonra neye yarar tonlarca item...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCoNn0y -- 14 Ocak 2013; 21:33:43 >

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:54:44 >
  • sen geliceksn ayağıma kadar konuşma fazla merak etme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

tam olarak sanal diyemeyiz, skype üzerinde de kurduğunuz diyaloglar sizi diğerlerinden farklı kılan ayrı bir olay zaten yukarıdada belirttim, okuyduysanız görmüşsünüzdür empati her şekilde var ama sürekli kendini yüce görmeye çalışan biriyle ne diye empati içine girmeliyim onu tam olarak çözebilmiş değilim, ben birazda demokratik bakıyorm olaya thedealer hadi kötü olsun ama yorumuna saygı gösterilmeli, ben oradayım.. ne diye ezdiniz gömdünüz ki adamı? geldi "hiç tanımadığım adam bana kanka dedi" dedi e haklı adam ne yapsın yani gelse hiç tanımadığınız birisi kanka dese size normal mi karşılarsınız? geldi bunu söyledi adam, herkes dışladı onu sırf kendini bilmez denyonun birisi herife kanka dedi diye (kim kanka dedi halihazır bilemiyoruz) ne olursa olsun birini aşağılayınca/kötüleyince hiç birşey vermeyecekler size bundan emin olabilirsiniz elde edeceğiniz tek şey, benm gibiler tarafından şahsınıza olan itibarı kaybediyor oluşunuz "ağabey" bakın ne güzel bir kelime, tarafınıza ne güzel bir iltifat sizlere birisi ağabey dese hoşunuza gitmiyor mu ki? e gidiyor şimdi burada kalkmış ne diye benim babam seninkini döver havasında herkes?

oy neyse çok sıkıldım vallahi sabah beri yaz yaz.. devamını getiremeyeceğim.. yukarıdaki adam yazmış aa bak bu da bizden birisi ama ne güzel yazmış az feyz alalım demeyip, olduğu gibi devam edecekseniz Alihan Karaca/ BTML/ p.tesi ve salı günleri okuldayım bulamazsanız trabzondaym hmm başka nerede dövebilirsiniz bi düşünelim.. hmm ev çevresinde olmasın nerede olsun pekim? hmm free takılırsınız be bu arada thedealer allahına olayım senin, kankaa :D

-Leyla ile Mecnun başlıyor hadi kaçtım ben bu arada serverin hostunu değiştireceklerdi değişsinler öyle gireriz 5 kişi ettik bakalm 9 kişi edersek dalarız servere

aa çok pardon şunuda yorumlayacaktım

"- Şu oyun yüzünden kaç arkadaşlık bozuluyor haberin var mı? Ki, artık oyun dünyasında abi-kardeş ikilisinin de bir önemi kalmadı. Herkes iktidar olmak istiyor, bende varsa sende olmasın düşüncesiyle yola çıkılıyor. Bizim niyetimiz seni ya da bir başkasını batırmak değil. Buna imkan olmaksızın, başkasının da hakkına, savunduğu diline el uzatmaya hakkımız yoktur. Nitekim sizlerinde aynı şekilde empati düzeyini oturtmuş olup, bizlere de bu tarz söylemlerde bulunmamanız gerekir."

bunu en iyi ben bilirim yüz yüze can dostu olduğum kişiyle oyunda can düşmanı oluyoruz ve ben bundan çok çektiğim için nasl davranılması gerekir çok iyi bilirim, hiç sesini çıkartmazsan, yardım istemezsen senden alası yok ortalıkta kral adamsın her denileni yap her lafı dinle senden küçüklere bile yaşıtınmış gibi davran üstüne yok kaymak gibi adam olursun, ama hakkını ararsan senden beteri, senden aşağılığı olmaz

foreverde sessiz sakin, saygı gören/duyulan ben nasl olduda thedealer'in yorumunun da haklı olabileceğini söyledikten sonra düşman oldum herkese bir anda yemin ediyorm hiç bir fikrim yok.. ne olursa olsun hadi afk L&M bekler

Biz düşüncelere kapalıyız, eleştiriye açığız. Thedealer'in ve senin yaptığın düşüncedir. Eleştiri tamamen eksik yanlarımızı tamamlamamıza yarayan 2, 3 cümle topluluğudur. Fakat sizin yaptığınız aşağılıyıcı, inanmama psikolojisi. Ya da daha doğrusu çekememezlik, biz de böyle olmayacağız kaygısıdır. Sen Blaze'ye geldin, seni çok kez önümde ya da satış yaparken gördüm. Ama biz hiçbir Allah'ın kuluna bir kere bile Clana alım var, gel takılalım demedik, demeyiz. Uygun bulursa zaten kendisi ister, bizde aramıza kendisine bir yer veririz.

Sen oyunda hangimizi gördüysen bir kere bile selam vermeyip, beni takmadılar diyorsan, evet takmadık. Ama bu bizim problemimiz değil, senin problemin.

• Beyler onu bırakında Makina elemanları 3 ten FF ile kaldım
  • ben BA ile geçmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

ben BA ile geçmiştim

"makina elemanları 3" dersini nerde gördün aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

ben BA ile geçmiştim

"makina elemanları 3" dersini nerde gördün aga

Ben de imalat mühendisliği FF ya

Başlıktaki server'ın adresi:
    http://l2arion.com/downloads.html

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:55:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.