Şimdi Ara

Interlude 75x S-gradeler shopta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:52:43 >

• Noldu zormu geldi blaze
  • gece interlude indirmek lazim simdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Noldu zormu geldi blaze
    Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

Noldu zormu geldi blaze

neden sebep? blaze bana zor niye gelsin :D sadece uğraşlarınız boşa gidecek onu biliyorum

Sebep basit char actın ve oynadın. daha sonrada baska servera gittin ve oraya cagırman olabilirmi

Hiç bi server sonsuz degil onemli olan zevkimizi almak boşa giden yok suan gayet egleniyor herkes 15 16 online var hergunsadece turk amacda bu zaten bosa gitmesin istiyorsan tek senecek officalda oynamak

• Sanırım zor da oynamak seni biraz bayıyor kardeşim.
  • eee adresi neymiş şu serverin göremedik :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorien3535

eee adresi neymiş şu serverin göremedik :)

http://l2blaze.net/
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:53:5 >
  • quote:

ya biliyorsun cok kalabalık serverlar beni bunaltıyor Blazede karakteri kastım girmeyi bile gözüm almıyor. Sorun degil ben gelirim. Vakit cok bende.

@witchblade boş yorumlar yazarsan anda herkes yazar.

Sen kısaca blaze e girdim kimse beni sallamadi clana bile almadilar bende tek basima hiçbirşey yapamadim oynayamadim yazsan kmse bişe demez. Serverdan bişe olmaz diyecek adamlar akıl saglından ben suphe duyarım ne serverlar geldi gecti hangisinden bişe oldu oynuyorz işte zevkimizi alıyoruz olay bu zaten yoksa officalda oynarz.

Not: Charlarımı kastı,setimi cektim jeweli cektim wep cektim. noblesi yaptım. herşeyimi hiç kimseden en ufak yardım almadan yaptım. yani birilerini olmasıan gerek yok kasmak icin

@ lorien dostum clana gel gelmediysen 10 15online oluyor hep.Vakit coksa sorununda olmaz kasarsin oyun cok player olunca guzel oluyor azplayerla l2 zevki cıkmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 14 Ocak 2013; 0:45:34 >

• Gözü korkan. kendine güvenmeyen zaten gelmesin blazeye alihan sana ne dicem onuda bilmiyorumda bence fazla kurcalama bazı şeyleri sonu iyi olmicak bu işin. git oyununu oyna biz seni kolundan tutup blazeye sokcak değiliz 300 kişi arasında sana başarılar
  • quote:

beni niye kassın :D l2 hayatım low ratede geçti benm, ne diyorm blazeden bi cacık olmayacak/olamayacak.. bişey yapamayacaksınız çnkü hem ayrıca herkes bi havalarda blazede girdim hiç kimse oralı olmadı bana karşı ben ne yapayim o serverde :D + blazeyi bırakın gelin bu servere diye bişey de demedim varsa oynamak isteyeniniz benmle birlikte, haberim olsun dedim bucalı türkler oynuyormş orayı gidelim küçük bir arkadaş ortamıyla oraya azcık tozunu dumanını attıralım etrafın istedim (bucalılara zıtım bu arada yanlış geçmesin) bu yani

ayrıca
    (bizde skype zorunlu değil muhtar, archer class açarsın sana söylediğimiz kişiye ptden sürekli sağ tıklasın kafi gerisi gelicektir :))

ve yaşa bakma olayı değil de hani, tartışma ortamı çıkarsa yargımızı yaşa göre değil tanıdığımız gurup üzerinden, kendinizi yetiştirmiş olmuş oluşunuza bağlarız ona göre oturur konuşuruz (ergen gelmesin lütfen)(hele 20+ ergen hiç gelmesin, mümkünse)

Regards;

Witchblade

buradanda göndermelerimi çakarım ve giderim ayrıca gökhan benm söylediğim serveri soruyorsan yazacağım onu sadece gelirmisin gelmezmisin onun hakkında yorumunu yapmış olman yeterli toparlanıp öyle gireriz servere

Wich bak çocuksun. Ve harbiden canımı o kadar sıkıyonki gözlerim çarşıda seni ararsa bedenin çarşıda benden kaçmaya başlar. Çocuksun diyorum bak çocuksun. Çok saçmalamaya başladın çocukluguna verdim sana hiç bişey demedim ama bak hala diyorumm.. Çocuksun. Canımı sıkma benim oyna oyununu sessiz sessiz sana zor tahammül etmeme şükret. Burda bissürü senden büyük adam var sen bu kadar adama nası laf atıyon? Bu adamların hepside sana yardım ettiler seni hoş gördüler hor degil. Senin karnının agrısını tam olarak hala anlamadım ama böyle devam et sen yemin ediyorum kötü biter bu. Sana yemin ediyorum.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orjinalden Alıntı: Witchblade*

(bizde skype zorunlu değil muhtar, archer class açarsın sana söylediğimiz kişiye ptden sürekli sağ tıklasın kafi gerisi gelicektir :))

buradanda göndermelerimi çakarım ve giderim

Fazla dikkat çekiyorsun, yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCoNn0y -- 14 Ocak 2013; 0:51:53 >
  • [simage]
    Interlude 75x S-gradeler shopta
    [/simage]

İsteyince oluyor ha yemedi diyen gelmesin bi mesaj daha atmıcam bu konunun altına.
  • King clan listeni aç lorienn var hah o benim işte :) aynı clandayız l2 blazede ama sorun şu hocam tam anlamıyla l2 yi bilmem bu kesin. Sorun aslında kalabalık olan server gözümde çok büyüyor. Siegelerde fazla playerlarla savaşmak bi dert, boss kovalamak bi dert, onu gectim abi serverda item yapabilmek için ömrümü vermem gerekiyor. L2 forever serverini duymussundur. "AİLE" clanımız olan "MANİFESTO" ile 2-3 clana aynı anda kafa tutabiliyorduk. Fakat blazede eminim bizden daha iyi clanlar mevcut. Siegelerde olsun bosslarda olsun sorun cok cıkacaktır (benim düşüncemde) Açıkcası "AİLE gibi oldugumuz MANİFESTO clanından ayrı takılmaya gönlümde el vermiyor bu da bir gerçek oyuna girmesem bile skypeye girip onları dinlemekte beni yeterince rahatlatıyor. Hepsi ile yeterince samimi olmam, yardımları , onların samimiyetliği ayrı bir keyif. Peki blazeye girmeden neyi mi bekliyorum belki birgün olur da farklı bir servera girersek MANİFESTO gibi efsane olma yolunda hızla ilerleyen ve EFSANE kesinlikle olacak clanı asla terk edemeyecegim kesin. SAygılarımla LORİEN

• quote:

King clan listeni aç lorienn var hah o benim işte :) aynı clandayız l2 blazede ama sorun şu hocam tam anlamıyla l2 yi bilmem bu kesin. Sorun aslında kalabalık olan server gözümde çok büyüyor. Siegelerde fazla playerlarla savaşmak bi dert, boss kovalamak bi dert, onu gectim abi serverda item yapabilmek için ömrümü vermem gerekiyor. L2 forever serverini duymussundur. "AİLE" clanımız olan "MANİFESTO" ile 2-3 clana aynı anda kafa tutabiliyorduk. Fakat blazede eminim bizden daha iyi clanlar mevcut. Siegelerde olsun bosslarda olsun sorun cok cıkacaktır (benim düşüncemde) Açıkcası "AİLE gibi oldugumuz MANİFESTO clanından ayrı takılmaya gönlümde el vermiyor bu da bir gerçek oyuna girmesem bile skypeye girip onları dinlemekte beni yeterince rahatlatıyor. Hepsi ile yeterince samimi olmam, yardımları , onların samimiyetliği ayrı bir keyif. Peki blazeye girmeden neyi mi bekliyorum belki birgün olur da farklı bir servera girersek MANİFESTO gibi efsane olma yolunda hızla ilerleyen ve EFSANE kesinlikle olacak clanı asla terk edemeyecegim kesin. SAygılarımla LORİEN

tamamda o serverdakiler gucsuz siz gucluydunuz diye orda oynayip yine senin deyişinle "bizden daha iyi clanlar mevcut. " yani bizden daha iyi adamalr var diye server oynamazsan tek oynacagn yer 200 300playeri olan serverlar olur tabiki tercih meselesi istedigin yerde oyna tabiki zevk aldıgın yerde ama bizim clandan daha iyileri var biz orda oynayamayiz demen olmaz

witchblade kaale almıyor kimse artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 14 Ocak 2013; 1:17:46 >

• Interlude 75x S-gradeler shopta

Milletin canını şu kadar online adamın içinde olamamak sıkıyo ;)

L2blaze.net
  • quote:

quote:

King clan listeni aç lorienn var hah o benim işte :) aynı clandayız l2 blazede ama sorun şu hocam tam anlamıyla l2 yi bilmem bu kesin. Sorun aslında kalabalık olan server gözümde çok büyüyor. Siegelerde fazla playerlarla savaşmak bi dert, boss kovalamak bi dert, onu gectim abi serverda item yapabilmek için ömrümü vermem gerekiyor. L2 forever serverini duymussundur. "AİLE" clanımız olan "MANİFESTO" ile 2-3 clana aynı anda kafa tutabiliyorduk. Fakat blazede eminim bizden daha iyi clanlar mevcut. Siegelerde olsun bosslarda olsun sorun cok cıkacaktır (benim düşüncemde) Açıkcası "AİLE gibi oldugumuz MANİFESTO clanından ayrı takılmaya gönlümde el vermiyor bu da bir gerçek oyuna girmesem bile skypeye girip onları dinlemekte beni yeterince rahatlatıyor. Hepsi ile yeterince samimi olmam, yardımları , onların samimiyetliği ayrı bir keyif. Peki blazeye girmeden neyi mi bekliyorum belki birgün olur da farklı bir servera girersek MANİFESTO gibi efsane olma yolunda hızla ilerleyen ve EFSANE kesinlikle olacak clanı asla terk edemeyecegim kesin. SAygılarımla LORİEN

tamamda o serverdakiler gucsuz siz gucluydunuz diye orda oynayip yine senin deyişinle "bizden daha iyi clanlar mevcut. " yani bizden daha iyi adamalr var diye server oynamazsan tek oynacagn yer 200 300playeri olan serverlar olur tabiki tercih meselesi istedigin yerde oyna tabiki zevk aldıgın yerde ama bizim clandan daha iyileri var biz orda oynayamayiz demen olmaz

witchblade kaale almıyor kimse artık

öyle mert fakat böyle 1000+ kişilik serverdan cıkınca yatagıma geçince sanki o 1000+ kişi beni saglam benzetmiş gibi oluyorum onun dışında biraz yüzünü güldürecek ama ben herseyi kafaya cok takan birisiyim :) item olmayınca yatakta 4 dönüyorum uyku düzenim berbat halde :)

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:53:27 >
  • "emin olun girersem servere sahip olduğunuz itemin 3 katı kadar itemi kasabilirim, hiç şüpheniz olmasın "

Zaten servera girdin hiçbirşey yapamadın burda aglıyorsun.Öyle yazmayla olmaz o işler yap sonra konus
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.