Şimdi Ara

interlude server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yok mu ramazanda vakit gecirelecek bir interlude server önerilenizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NitrikAsit

yok mu ramazanda vakit gecirelecek bir interlude server önerilenizi bekliyorum

ömürlük var istersen.
  • l2auris 50x official

pm kenyarkana
  • Bana rb jewel farmlı interlude server lazım ben böyle clanla cartla curtla uğraşıp ekip toplayıp rb kesen adamlardan değilim maalsef officialse kesin rb kesmek lazımdır =)

Varmı rb farm hadi voteylede olsa olur server?(interlude tercihen off olmasın :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucci

Bana rb jewel farmlı interlude server lazım ben böyle clanla cartla curtla uğraşıp ekip toplayıp rb kesen adamlardan değilim maalsef officialse kesin rb kesmek lazımdır =)

Varmı rb farm hadi voteylede olsa olur server?(interlude tercihen off olmasın :D)

Şu officali o kadar da gozunuzde buyutmeyin hele bir girin az oynayin bosuna sagda solda farm yaptiginizi anlarsiniz. omur torpusu. su private serverlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Bana rb jewel farmlı interlude server lazım ben böyle clanla cartla curtla uğraşıp ekip toplayıp rb kesen adamlardan değilim maalsef officialse kesin rb kesmek lazımdır =)

Şu officali o kadar da gozunuzde buyutmeyin hele bir girin az oynayin bosuna sagda solda farm yaptiginizi anlarsiniz. omur torpusu. su private serverlar.

Haklısında ben off başlarsam bırakamam sınav var bu sene =)
  • Benimde bilgisayar sıkıntılı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Haklısında ben off başlarsam bırakamam sınav var bu sene =)

Biz universite bitirdik. :D ne sinavlar gecirdik. gunde 2.3 saat oynasan yeter artar bile zaten deli gibi zaman verme
    Eminim private pvp serverina daha cok zaman harcaniyor

• o dediğin voteyle alınan boss jewelle 1 gün pvp yaparsn ertesi gün sw kapanr bakarsn :D bunlarda kapanıyor ama en azndan 6-7 ay gidiyor .d
  • benm hesap makinası kaldırmıyor officali :DD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.