yok mu ramazanda vakit gecirelecek bir interlude server önerilenizi bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: NitrikAsit
yok mu ramazanda vakit gecirelecek bir interlude server önerilenizi bekliyorum
ömürlük var istersen.
l2auris 50x official
pm kenyarkana
Bana rb jewel farmlı interlude server lazım ben böyle clanla cartla curtla uğraşıp ekip toplayıp rb kesen adamlardan değilim maalsef officialse kesin rb kesmek lazımdır =)
Varmı rb farm hadi voteylede olsa olur server?(interlude tercihen off olmasın :D)
quote:
Orijinalden alıntı: Lucci
Bana rb jewel farmlı interlude server lazım ben böyle clanla cartla curtla uğraşıp ekip toplayıp rb kesen adamlardan değilim maalsef officialse kesin rb kesmek lazımdır =)
Varmı rb farm hadi voteylede olsa olur server?(interlude tercihen off olmasın :D)
Şu officali o kadar da gozunuzde buyutmeyin hele bir girin az oynayin bosuna sagda solda farm yaptiginizi anlarsiniz. omur torpusu. su private serverlar.
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
quote:
Şu officali o kadar da gozunuzde buyutmeyin hele bir girin az oynayin bosuna sagda solda farm yaptiginizi anlarsiniz. omur torpusu. su private serverlar.
Haklısında ben off başlarsam bırakamam sınav var bu sene =)
Benimde bilgisayar sıkıntılı :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
quote:
Haklısında ben off başlarsam bırakamam sınav var bu sene =)
Biz universite bitirdik. :D ne sinavlar gecirdik. gunde 2.3 saat oynasan yeter artar bile zaten deli gibi zaman verme Eminim private pvp serverina daha cok zaman harcaniyor
o dediğin voteyle alınan boss jewelle 1 gün pvp yaparsn ertesi gün sw kapanr bakarsn :D bunlarda kapanıyor ama en azndan 6-7 ay gidiyor .d
benm hesap makinası kaldırmıyor officali :DD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme