Bildirim
Interlude Server Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
http://l2sanity.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam pvp server istemiyorum şöyle x100 x70 bir server olursa daha iyi olur. Ayrıca yeniden oynayacaklar varsa toplu bir servere başlayabiliriz. -
suan l2 khaos interlude serverdayım -
quote:
Orijinalden alıntı: frknkoca2
suan l2 khaos interlude serverdayım
Serverda karakter ismin nedir bilader ? -
Lego58 ve arwenn 2 karakterim var. -
quote:
Lego58 ve arwenn 2 karakterim var.
Merakımı mazur gör hocam bu 58 nereden geliyor ? Sivaslı mısın ? :) -
Evet hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Evet hocam
Bende sivaslıyım o yüzden sordum :) 2 gündür de oyundayım daha göremedik seni :) -
hocam pcyi formatladım system dosyasını indiremedim siteye girmiyor .dosyayı dosyatc ye yukleyebilirsen sana zahmet nickinide soylersen gircem inş :) -
Nickim: Lorien
Oyunun sistem dosyasını yüklemeye başladım birazdan atayım sana, özel mesaj olarak attım url yi indirip girebilirsin ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorien3535 -- 10 Temmuz 2015; 0:44:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lorien3535
Nickim: Lorien
Oyunun sistem dosyasını yüklemeye başladım birazdan atayım sana, özel mesaj olarak attım url yi indirip girebilirsin ;)
Hacım yanlış anlamada aylık server değiştirme potansiyelini ögrenebilirmiyiz :D -
Çok değişik bir duygu :D aslında heyecan verici diyebilirim. Serverda yanlış giden birşey gördüğümde canımı sıkar. +25 item de olsa bitmiştir gözümde. Yani seciciyim diye bilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X