Şimdi Ara

Interlude Server Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum üniversiteler kapandı sınavlar bitti bizde kendimizi oyuna verelim dedik. Önerebileceğiniz interlude server var mı?

• http://l2sanity.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam pvp server istemiyorum şöyle x100 x70 bir server olursa daha iyi olur. Ayrıca yeniden oynayacaklar varsa toplu bir servere başlayabiliriz.
  • suan l2 khaos interlude serverdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

suan l2 khaos interlude serverdayım

Serverda karakter ismin nedir bilader ?
  • Lego58 ve arwenn 2 karakterim var.
  • quote:

Lego58 ve arwenn 2 karakterim var.

Merakımı mazur gör hocam bu 58 nereden geliyor ? Sivaslı mısın ? :)
  • Lorien3535 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet hocam

Bende sivaslıyım o yüzden sordum :) 2 gündür de oyundayım daha göremedik seni :)
  • Lorien3535 kullanıcısına yanıt
    hocam pcyi formatladım system dosyasını indiremedim siteye girmiyor .dosyayı dosyatc ye yukleyebilirsen sana zahmet nickinide soylersen gircem inş :)
  • Nickim: Lorien
    Oyunun sistem dosyasını yüklemeye başladım birazdan atayım sana, özel mesaj olarak attım url yi indirip girebilirsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorien3535 -- 10 Temmuz 2015; 0:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorien3535

Nickim: Lorien
    Oyunun sistem dosyasını yüklemeye başladım birazdan atayım sana, özel mesaj olarak attım url yi indirip girebilirsin ;)

Hacım yanlış anlamada aylık server değiştirme potansiyelini ögrenebilirmiyiz :D
  • Çok değişik bir duygu :D aslında heyecan verici diyebilirim. Serverda yanlış giden birşey gördüğümde canımı sıkar. +25 item de olsa bitmiştir gözümde. Yani seciciyim diye bilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.