Şimdi Ara

InTerLude TutKunlarına Hight Rate < L2-Renaissance (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vulpecula

bugün gördük 1 saat bile takılmadım +50 gelmiş o kalabalıkta bile :D

Ayrıca bu topic i yeni gören ler için "dehşet" bir server diyebilirim kesinlikle görmeniz gerekli

Uuuuuuuuuuu
  • adam swyi guzel yapmis hakkini yemiyelimde biraz mal yada bize garezi var playerken cokmu kestik anlamadim:D jaile atmasindan tut herolari silmesi baydi ama yinede olimpiadi takip etmeleri ve feed yapanlari jaile atmasi hosuma gitti
  • Dün Aksam Server 500 Playeri gördü.Full Mass pvpler gerçekleşiyor.Her clan 20+ geliyor yani pvpler hem komik hem eglenceli geçiyor.Hemde uzun süreli geçiyor.Eğer oyuna giripte tek kalan türk arkadaslarımız varsa Pm SiD yeterli.
    Evet gmler biraz mal gozukebilir dogal birşey,gençliğine veriyoruz.Bizden toplam 5kisinin heroluğunu sildi. Gende fark etmiyor pvpmize bakiyoruz.
     InTerLude TutKunlarına Hight Rate < L2-Renaissance
    Burdada görüldüğü gibi ilk herolar belli oldugu dakikalar bide sonrasi tam bir maskara

• zenn de hero olduysa o yüzden silmiştir:D
  • 1clan vs 1 ally :D
  • ne pvp ydi be
  • bende geliyorum beyler guzel bir servera benziyor
  • Harbiden Kaçırmam kötü olmuş şu pvpyi Baksana bolluk var resmen.
  • hocam oyundaysan gelde bi 2 bişiler yapak :D namussuzlar pk aciyor :D
  • Bende server ile ilgili 1-2 resim koyayım :)...Gerçekten güzel bir PvP Server...

•  InTerLude TutKunlarına Hight Rate < L2-Renaissance

dehşet bi server yazdıgım andan itibaren yaptıgım pvp sayısı, durduramıyoruz:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

dehşet bi server yazdıgım andan itibaren yaptıgım pvp sayısı, durduramıyoruz:D

Dehşet ++ Buda Dün geceki PvP'den bir Video Arkadaşlar .
    http://www.youtube.com/watch?v=xCz_SAiqu0s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 14 Ekim 2011; 15:37:17 >
  • Solo pvp atmadıgın surece cok zevkli :D ama solo pvp sarmiyo .D xFastPK
  • geçen banada bi arkadaşım önerdi sağlam clan arıyorum tr yabancı olması fark etmez saglam clanda olan bi şekilde bana ulaşırsa iyi olur pm HeroFearless
  • Şuan bulundugumuz clan birşey yapilmaya çalişan bir clan koşeye atilacak bir clanda degil gelirsen bekleriz aksamada siege var
    Ben sana pm denerim sen bana dene MorfeusGT
    Önceden pm atanlarla ilgilenemiyordum. bundan sonra ilgilenecegim + acikcasi yaşi kucuk olanlari almiyordum bundan sonra bu ayrintiya bakmiyacagim. sanirim
  • en son yazdıgın cümleyi ayırdıgın için üzerime alınmıyorum ama belirtmen iyi olurdu :)
  • Pvpsi gercekten guzel bi server 2 gundur sabah akşam oynuyorum cidden pvp durmak bilmiyor solo takılan var party halinde gezen var her çeşitten insan var pvpde hangi grubun nerden gelicegi belli olmuyor bugun bu olayi cok yaşadik gelmeyi dusunen varsa gelsin Saglam pvp mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkRood -- 15 Ekim 2011; 17:38:28 >
  • Ewt işte Dün akşamki Aden Siegesin'den bir fotoğraf Adamlar Siege öncesi Herkezi clana alarak 7-8 pt çıkardılar.+ 13-14tane Bp gördüm siegede.Biz ise 2buçuk maximum 3 pt idik,ve 6veya 7 bp.Sonuçta eğlenceli geçti diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 16 Ekim 2011; 10:53:37 >
  • Güzel bi siegeydi tabi son anda karsi taraf dedigi gibi herkezi aldi baya tırmislar genede biz o 3 pt ile baya iyi dayandik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkRood -- 16 Ekim 2011; 13:45:06 >
  • bence alirdik frank çok yvs kaldi adam kesmeye ugraştı o okutsaydi biz onu korurduk saten ff ile girip bp leri yardim lordrconda geldi siege için paladinle bp leri yardik hemen yeniden geldiler direk okutsaydi bizdeydi kale
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.