Şimdi Ara

InTerLude TutKunlarına Hight Rate < L2-Renaissance (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte herkez sen gibi dusunmuyor oyle olsaydı dedıgın gıbı bı ihtimal vardik 3 parti olmamiza rahmen o kadar adami canından bezdirdik her taraftan geldiler tek ortadan degil ama işte yapicak birşey yok genede guzeldi
  • gm in hatası siege te ölen adamın belli bi spawn süresi olmaıydı kesiyoruz geliyolar kesiyoruz geliyolar böyle siege mi olur
    ama sonuçta dağıldılar tabi o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

bence alirdik frank çok yvs kaldi adam kesmeye ugraştı o okutsaydi biz onu korurduk saten ff ile girip bp leri yardim lordrconda geldi siege için paladinle bp leri yardik hemen yeniden geldiler direk okutsaydi bizdeydi kale

Söyle Oldu aslında Yağızında dediği gibi ölen adamın belli bir spawn süresi olur.O süre olmadığından ölen castlede dogup geliyor cok seri sekilde.Zaten 10+Bp vardi onu kesiyoz digeri geliyor onu kes digeri vb Zaten frank okutmayı cok kez denedi,ama Tanklar surekli cekiyordu O yuzden okutamadı.Sağlık olsun gelecek siegeye bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

gm in hatası siege te ölen adamın belli bi spawn süresi olmaıydı kesiyoruz geliyolar kesiyoruz geliyolar böyle siege mi olur
    ama sonuçta dağıldılar tabi o ayrı.

cok doğru diyosun biraz ilgilenmesi gerekliydi sonuc olarak biz o prayroom a kadar gidip orda 3 parti baya dayandık guzeldı diyilebilecek birşey yok zaten karşi tarafta annadi ben pek bişi dediklerini gormedim
  • servera yeni başladım herzamanki gibi main char hellknight açtım. diğer tankları bilmiyorum ama HK rsmen yerlerde!!! :S subu necro yaptım full +20 ile 3300+ p def oluyor,hk da full +20 3600 p def!! bu nebiçim iş ya
    bu serverda balance 0! interlude ve altı clientlerde balance olmadığını zaten bilirdim ama bukadarda olmaz.
    bilmiyorum bendemi hata var? ayrıca debuff olayı bitmişşşş,max. debuff süresi sanırım 10 saniye...
    curse of abyss,hamstring curse of doom bunlar normalde uzun süreli debuflar değilmi 1 dk felan?? burda max. 10 saniye sadece bunlar değil tüm debufflar.
    bu serverda mantık şu mage yada okçu aç damage vur olay bu.
    interludeyi uzun zamandır oynamıyordum,açıkçası hayal kırıklığına uğradım balance çok kötü
  • klasik interlude pvp charları ile oynuosun işte değişik birşey yok necro dagger archer mage ler bu tip serverlarda pvp de iş yapmaz gm lerin yaptıgı mage def arttırıp mage leri pvp ye dahil etmek balance ı çok iyi serverın. balance ı bozan donate ler sadece.. songer ile pvp ye gittim 1 pt vs 2 pt kestik geçen mesela.
  • Serveri biraktik,Burda oynuyanlara basarılar.Fakat o fail dexter varken basari denen birsey kalmıyor adamda o ayri. Yagiz Bekledigimiz server acilmiyacak galiba bu yuzden , www.l2rizzla.com Buraya akıyoruz aksama Gelenler gelebilir.Yeni Konu acmaya gerek yok
  • tamam fatih giriyorum şimdi :D
  • biz geldik serveri bıraktınız,şansa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~PREDATORx~

Serveri biraktik,Burda oynuyanlara basarılar.Fakat o fail dexter varken basari denen birsey kalmıyor adamda o ayri. Yagiz Bekledigimiz server acilmiyacak galiba bu yuzden , www.l2rizzla.com Buraya akıyoruz aksama Gelenler gelebilir.Yeni Konu acmaya gerek yok

zaken ve QA ınıza talibim bi mahsuru yoksa :) şuanda 50 vote stonum var ama LF için saklıyorum.
    bu arada l2rizzla da online sayısı nasıl? serveri beğendiyseniz bizde gelelim
  • Selam Beyler Bu servera Yeni Geliyorum Yardımcı Olabilecek Var mı Pm=DarK3z0 ??
  • Bu serverin Gmleri fail bu yüzden biraktik zaten.Serverda 1 pt herkezi kesebilicek haldeydik.ADAMlar ise bizim heroluklarımızı sildi.Herkez feedken + herkezi en ufak şeyde jaile atmayı çok seviyorlardı.Oynuyanlara tekrar başarılar Biz başka serverdayız.
  • Alicim ben devam ediyorum orda :D gelirseniz gene takılırız xFastPK
  • Bende devam ediyorum, genelde geceleri giriyorum nick:HuNNy PM atabilirsiniz yardımcı olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeeVeePee

biz geldik serveri bıraktınız,şansa bak

biraktiniz demişsinde ben hala ordayım xFastPK. Judge se nickin gecenki 2-1 lik pvp yi hatirlarsin 1ws1 de baya ezilip ağladin sanmaki ss almadim aldim :D ama nickin judge degilse sıkıntı yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkRood

quote:

biraktiniz demişsinde ben hala ordayım xFastPK. Judge se nickin gecenki 2-1 lik pvp yi hatirlarsin 1ws1 de baya ezilip ağladin sanmaki ss almadim aldim :D ama nickin judge degilse sıkıntı yok :D

loool nikim: KinqBastrdZz o ben değilim. ayrıca şimdiye kadar oynadığım bütün serverlarda türklerle hep iyi geçinmeye çalıştım düşman değil dost oldum.

hatta ben sana pm attım ama görmedin afk değildin sanırım.

• hunny sana pm atıyorum şimdi bakalım oyundamısın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkRood

quote:

loool nikim: KinqBastrdZz o ben değilim. ayrıca şimdiye kadar oynadığım bütün serverlarda türklerle hep iyi geçinmeye çalıştım düşman değil dost oldum.

hatta ben sana pm attım ama görmedin afk değildin sanırım.

haa ozaman hocam sıkıntı yok :D o nickle bi velet varda deli etti D:

• quote:

Orijinalden alıntı: ~PREDATORx~

Dün Aksam Server 500 Playeri gördü.Full Mass pvpler gerçekleşiyor.Her clan 20+ geliyor yani pvpler hem komik hem eglenceli geçiyor.Hemde uzun süreli geçiyor.Eğer oyuna giripte tek kalan türk arkadaslarımız varsa Pm SiD yeterli.
    Evet gmler biraz mal gozukebilir dogal birşey,gençliğine veriyoruz.Bizden toplam 5kisinin heroluğunu sildi. Gende fark etmiyor pvpmize bakiyoruz.
     InTerLude TutKunlarına Hight Rate < L2-Renaissance
    Burdada görüldüğü gibi ilk herolar belli oldugu dakikalar bide sonrasi tam bir maskara

Gmlerin mal oldugu ortada zaten balanceler biraz kotu ozellikle bufferları cok asrırı saglam yapmıslar adam 4 silaha skill tutturmus anasını aglatıyor 1k+ oly point yapmıslar bu 1.di 2.olarak baska kimin sildiler bilmiyorum idrisin 2 kere 1. olmasına ragmen surekli puanlarını sıfırladılar pvp de fena degil ama saglam adamlar pek yok donateler dısında tek sıkıntı 50 tane ls basmama ragmen silahların hicbirne active might pdef , vsvs skill gelmezken adamlar nasıl 3 4 silaha okadar skill tuturmus turbofreak adlı adam asmıs zaten birgun orc cıkıyor birgun human oluyor amma parası var sanırım hergun ırk degise bildigine gore yada gm belesemi calısıyor o muamma

• +1
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.