Şimdi Ara

İnternet 5 dk 1 kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turknet VDSL kullanıyorum modemim archer vr300 son aylarda sık sık kopmalar meydana geliyor net 5 dk bir gidiyo modemi resetledikden sonra bir kere daha gidiyor sonrasında 2 saat kesinti olmuyor sonrasında net koptugunda bağlantılarınızı kontrol edin diye modem arayuzunden uyarı alıyorum sonrasında kendi kendine net geliyor herhangi yeniden başlatma yapmadan bu sorun kablolarla mi alakalı yoksa modem bozuk mu? Müşteri hizmetleri modeminizden kaynaklı diyor lakin oyunlarda ping vs sorunu yok sadece net gidip geliyor resim bırakıyorum bilmiyorum pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim İnternet 5 dk 1 kopuyor

• bağlantın sorunlu yapacak bişey yok. mh yi arasan da bişeye yararmı bilmiyorum .

• 5dk 1 bağlantı kopması ve sonrasında 2 saat hiç kopmaması gibi bir durumun, altyapı ile ilgili olması çok düşük bir ihtimal. Farklı bir modem ile deneme şansınız var ise deneme yapın. Modem kaynaklı gibi duruyor.

Kesin bir şey söylemek için olasılıkları elemniz lazım. Öncelikle modemi bir değiştirin. Eğer telefonda kullanıyorsanız. İnternet ve telefon bağlantısını ayıran kutuyu da değiştirin. Kablolarınızı kontrol edin.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.