Şimdi Ara

İnternet 5 sn de bir kopuyor.Kafayı yiyecegim en sonunda.Lütfen yardım etsin biri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet sürekli kpuyor..Abartıısz 5 sn de bir..16 mbt basvurusu yapmıstım.10 kere ttneti aradım arıza kaydı aldılar hala bi değisiklik yok ne yapabilirm lütfen yardım etsin biri!!!

İnternet 5 sn de bir kopuyor.Kafayı yiyecegim en sonunda.Lütfen yardım etsin biri!!!

• Belki netini ayarlıyorlardır.

Hat değerlerini yazar mısın?
  • ONU TAM OLARAK NASIL BULUORUZ HAT DEGERLERINI??
  • 192.168.1.1 gir karıştır oraları ads line status line attenatiun falan birşeyler bul buraya yaz
  • oraya giremiorum sifremi yazıorm ???
  • Ah hocam hat değerlerini kontrol etmeden, bilen birilerine olayı sormadan keşke 16 Mbps başvurusu yapmasaydın yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

Ah hocam hat değerlerini kontrol etmeden, bilen birilerine olayı sormadan keşke 16 Mbps başvurusu yapmasaydın yahu.

başvuru yaparken zaten onlar alt yapıya bakıyorlar diye biliyorum.ona göre geçiriyorlar ama ttnet işte ne beklersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oraya girdim ama hat degerlerini bulamadım...
  • Sanırım buldum hat değerlerini..Dün kablo ile baglanmayı denedım hıc gıtmedı gıbı bırsey ama wlan la sureklı kopmalar oluor ne yapmam gerekıor neden gıdıor lutfen yardım edın..Birde dun orayı karsıtırdım az onceden baglantı var gozukurken gıtmeler oluordu sımdı tamamen gıdıp gelıor yeniden baglanıor..

• Ya beyler laptoptan Sürekli bağlantı kopuyor (KABLOSUZ BAĞLANTI ) İNTERnetim oluyor masaüstünde kablo varken gitmiyor laptopu kullanırken bakıyom bağlantı yok diyo pc 1 sn sonra bağlantı geliyor ne yapmam lazım yahu airties air5452 modemi

hat değerlerim

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 3070 638
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 3800 1130
    SNR Sınırı (dB): 6.0 6.5
    Hat Zayıflaması(dB): 44.0 27.5
    Güç (dB): 17.8 12.3

İnternetim kopmuyor yanlış anlamayın sadece kablosuz bağlantı gidip geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 13 Ekim 2012; 11:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatkol

Sanırım buldum hat değerlerini..Dün kablo ile baglanmayı denedım hıc gıtmedı gıbı bırsey ama wlan la sureklı kopmalar oluor ne yapmam gerekıor neden gıdıor lutfen yardım edın..Birde dun orayı karsıtırdım az onceden baglantı var gozukurken gıtmeler oluordu sımdı tamamen gıdıp gelıor yeniden baglanıor..

Hayırlı olsun kardeşim internet hızını 2 MBPS'de limitlemişler.Aç telefonu söyle 16 MBPS yapsınlar.

Ama sen tam istediğim şeyi bulamamışsın.

ÖRNEK :

Gelen	Giden  
    DSL Hızı(Kb/s): 3070 638
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 3800 1130
    SNR Sınırı (dB): 6.0 6.5
    Hat Zayıflaması(dB): 44.0 27.5
    Güç (dB): 17.8 12.3

Bunun gibi değerlerin olduğu yeri at sen.

@kabusgaming

internet değerlerin sınırda söyle 2 MBPS sabitlesinler sorun kalkar

• bldm sanrım bı baksana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greatkol -- 13 Ekim 2012; 14:10:31 >
  • bır de bu varrr

• o kısmın tamanını kopyala buraya
  • benimde öyleydi arıza kaydı bıraktım hızı düşürmüşler 2 mb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.