Şimdi Ara

internet aleminin muhaliflerin hükmünde olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumlar genelde boş vakitleri çok olanların yeridir. Kim çalışıyor kim yatıyor belli oluyor buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavibuzul

forumlar genelde boş vakitleri çok olanların yeridir. Kim çalışıyor kim yatıyor belli oluyor buradan

o zaman yatanlardansın sen de :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnhydr

quote:

Orijinalden alıntı: mavibuzul

forumlar genelde boş vakitleri çok olanların yeridir. Kim çalışıyor kim yatıyor belli oluyor buradan

o zaman yatanlardansın sen de :))

• Heriflerin ideolojileri çökmek üzere.

Bütün kaleleri bir bir fethediliyorken onlar da anca ekşi de,twitter da ,facebook ta millete küfrederek kendilerini tatmin ediyorlar. Ha bir de dh de yönetici olup ak partilileri banlıyorlar.
  • Akp ye oy verenler yaş itibari ile teknolojiye uzaklar. Bu yüzden net ortamına yabancılar diye düşünüyorum.
  • Çoğu çoluk çoçuk Zihinleri bulanık.
  • Seslerini nereden duyurmalarını istiyorsunuz bir tek sizin sesiniz mi çıksın
  • Alışmışsınız trt habere,atvye,ahabere;başbakan sayesinde tek bir açıdan görmeye,haberleri yenişafaktan öğrenmeye.İnternet gibi sansürün olmadığı bağımsız bir ortamda muhalif yazıları görünce çılgına dönüyorsunuz.Başbakanlığa mail at internette de bir düzenleme yapsın,muhalif yorumlar hemen silinsin.Twitter'ın falan asıl kapatılma nedenlerini hiç merak etmedin değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bothrops

Boş tenekeden çok ses çıkar.

Ak Parti seçmeni genelde kırsal kesim insanı. İnternet'le pek uğraşmıyorlar. Bizim köy olduğu gibi Ak Partiye verir ama koca köyden 1 kişi internete girip Ak Parti lehine propaganda yapmaz.

Muhalefet seçmeninin %90'ı internetle yaşıyor. Muhtemelen ön planda oluyorlar. Genelde kendi attıkları twitleri zaten kendisi gibilerden başka kimse okumuyor. Onun içi etkisiz oluyor.

Muhalefet kürtaj süper laaan diye twit atarken Ak Partili insanlar 3-5 çocuk yetiştiriyor.

İnternet'le alakası olan Ak Parti seçmenide genelde "Polemiğe girmem sandıkta koyar geçerim" modunda.

Yani genel olarak durum bu.

Hocam ben milli görüşe gönül vermiş biriyim, normalde akp ye oy atan ama devlet hakkında bir konuyu konuşunca akp yi hemen savunmuyan yanlışa yanlış diyebilen arkadaşlarım var ama, koyu AKP li olupta beni vatan haini,chpli, paralelci hatta bazen esadcı bile yapmadan tartışmayı bırakmayan birine rastlamadım, aslında tartışmayı ben bırakıyorum "tamam sen haklısınn akp li kardeşim" moduna giriyorum çünkü insan sıkılıyor küfür yemekten hakaret yemekten. velhasılı kelam AKP ye oy veripte mantıklı düşünebilen dediğimiz kısım akp yi öyle pek savunmaz ama koyu akp li olan kısım varya, bunların koyuluğunu şöyle açıklayabiliriz; Bak çok ciddiyim Tayyip bey çaldım ulan ne var dese, vaybe ne delikanlı adam çaldığını bile söylüyor der bu koyu dediğim kısım, işte bunlar AKP yi iktidara getiren insanlar maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

bu konuda bazı tespitlerim var...
    hatta DH üzerinde de ufak çaplı bir araştırma yapmıştım.
    Sürekli CHP destekçilerinin isim soyisimlerinde Türkçe karakter kullanmamaları ve er statüsünde olmaları. Yeni üye olmaları gibi. Seçim öncesi koyu tartışmalara giren üyeler şimdi neredeler?
    Sosyal Medyada genelde sahte hesap çok. Facebook profilleri kapalı. Gerçek isim kullanmak yerine sayfa adını kullananlar çoğunlukta. Yani fake hesap çok var.
    Sosyal medya üzerinden yürütülen bir kampanya var.
    Düşünün 1000 tane adam bulacaksın, adamlar sürekli hesap açacak ve bu hesaplar üzerinden başkalarına saldıracak. 1000 hesap ortamda muhalefet parti yandaşları yoğunmuş gibi göstermeye yeter. Bu kişilerin işi bu olunca başkalarını konuşturmazlar bile.

bu konuda akp profesyonel. hatta bu ekibe "sümeyyenin trolleri" deniyordu, çıkan ses kaydından dolayı. işleri trollemek ve akpyi üstün göstermek. sayı olarak 6000 kişi deniyordu. önemli görevlerinden biride twitter üzerinden bot kullanarak bir hastagi trend yapmak. ekşi sözlük, facebook gibi sosyal ortamlarda da sıkça görülüyor.

yani bu senin söylediğin yeni bir şey değil. akp yapıyorsa diğer partilerin bunu yapmaması için bir neden yok. tabi akp kadar maddi güçleri ve devletin bütün imkanları yok ama yine de kendi çabalarıyla bir şeyler yapabilirler.

konuya gelirsek akpnin destekçileri çoğunlukla eğitimsiz, (bunu kabul ediyorlar zaten) eğitimsiz olan birinin internette dolaşmasını bekleyemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

bu konuda bazı tespitlerim var...
    hatta DH üzerinde de ufak çaplı bir araştırma yapmıştım.
    Sürekli CHP destekçilerinin isim soyisimlerinde Türkçe karakter kullanmamaları ve er statüsünde olmaları. Yeni üye olmaları gibi. Seçim öncesi koyu tartışmalara giren üyeler şimdi neredeler?
    Sosyal Medyada genelde sahte hesap çok. Facebook profilleri kapalı. Gerçek isim kullanmak yerine sayfa adını kullananlar çoğunlukta. Yani fake hesap çok var.
    Sosyal medya üzerinden yürütülen bir kampanya var.
    Düşünün 1000 tane adam bulacaksın, adamlar sürekli hesap açacak ve bu hesaplar üzerinden başkalarına saldıracak. 1000 hesap ortamda muhalefet parti yandaşları yoğunmuş gibi göstermeye yeter. Bu kişilerin işi bu olunca başkalarını konuşturmazlar bile.

Yanlış düşünüyorsun CHP'ye oy verdim gayet buradayım

• Ya bu hükümet twitterı kapattı açıklama olarak "bazı hesapların IP adreslerini bize bildirmiyorlar, bu da bizi 3. dünya ülkesi konumuna sokuyor" dedi. Sonra tüm ama tüm AKP'liler twitter düşmanı oldu. Ulan Melih Gökçek yasak varken yazıp çizdi hala adam twittera laf atıyor. Yok hesapları kapatmıyorlarmış, yok şöyleymiş yok böyleymiş. Allah için siz internet kullanan insanlarsınız, hiç mi aklınızı kullanmıyorsunuz? Twitter IP adreslerini vermeyince 3. dünya ülkesi oluyoruz ama bayrak indirilince 3. dünya ülkesi değil barışçıl strateji deniliyor.

Aga yok böyle bir şey. Tamam bi partiyi tutarsın da benim sitem ettiğim yer adamların her şeyi savunmaları. İstisnasız her şeyi savunuyolar. Ama her şeyi.
    Fetullahla düşman oldu başbakan, hepsi "biz zamanında da söyledik fetoyu sevmiyoduk" dedi.
    Twitter örneğini açıkladım.
    Youtube'da keza öyle. Kaldı ki bu 2 sitenin seçim öncesi kapatılıp seçimden 1-2 ay sonra açılması da düşündürücü.
    Suriye olayında ayrı bi karmaşa zaten. Mısır olayı'da öyle. Tayyip ne derse o bu adamlara göre.
    Tapeler çıktı bildiğiniz üzere. AK troller 1-2 tane dinleyip montaj diyip kestirip attı ama 92-93 tane tape çıktı toplamda. Reza Zarrab'ın sağ kolunun Kaan Çağlayan ile AVM tuvaletinde para alışverişi yaptığına dair tape vardı. Kaan Çağlayan'ın ifadesinde de AVM'de buluşulduğu doğrulanıyor sadece para transferi eksik. Yani aslında işler paralel gidiyordu. Sonra ne oldu? Tübitak'ın başkanı çıktı, ben Elektrik-Elektronik müh. son sınıf öğrencisiyim hayatımda bu kadar bilimden uzak bi konuşma görmedim. Yani bizim bölümde en küçük bi sinyal dersi alsanız bile 50 dakikalık derste montajla ilgili daha çok şey öğrenirsiniz heralde. Adam çıktı "hecelemişler yavv pa-ra-la-rı sı-fır-la olarak hecelemişler" dedi. Ulan herkes montaj dedi ya. Ben şuna karar verdim siz bi adama inanmışsınız o adama güvenmek istiyorsunuz.

Yani benim diyeceğim şudur: CHP Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday gösterdikten sonra CHP tabanı bile tepki gösterdi. Bence bu CHP nin parti olarak bi ayıbı, seçmen olarak bi gururudur. En azından seçmen objektif olarak bişeyi düşünebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Ya bu hükümet twitterı kapattı açıklama olarak "bazı hesapların IP adreslerini bize bildirmiyorlar, bu da bizi 3. dünya ülkesi konumuna sokuyor" dedi. Sonra tüm ama tüm AKP'liler twitter düşmanı oldu. Ulan Melih Gökçek yasak varken yazıp çizdi hala adam twittera laf atıyor. Yok hesapları kapatmıyorlarmış, yok şöyleymiş yok böyleymiş. Allah için siz internet kullanan insanlarsınız, hiç mi aklınızı kullanmıyorsunuz? Twitter IP adreslerini vermeyince 3. dünya ülkesi oluyoruz ama bayrak indirilince 3. dünya ülkesi değil barışçıl strateji deniliyor.

Aga yok böyle bir şey. Tamam bi partiyi tutarsın da benim sitem ettiğim yer adamların her şeyi savunmaları. İstisnasız her şeyi savunuyolar. Ama her şeyi.
    Fetullahla düşman oldu başbakan, hepsi "biz zamanında da söyledik fetoyu sevmiyoduk" dedi.
    Twitter örneğini açıkladım.
    Youtube'da keza öyle. Kaldı ki bu 2 sitenin seçim öncesi kapatılıp seçimden 1-2 ay sonra açılması da düşündürücü.
    Suriye olayında ayrı bi karmaşa zaten. Mısır olayı'da öyle. Tayyip ne derse o bu adamlara göre.
    Tapeler çıktı bildiğiniz üzere. AK troller 1-2 tane dinleyip montaj diyip kestirip attı ama 92-93 tane tape çıktı toplamda. Reza Zarrab'ın sağ kolunun Kaan Çağlayan ile AVM tuvaletinde para alışverişi yaptığına dair tape vardı. Kaan Çağlayan'ın ifadesinde de AVM'de buluşulduğu doğrulanıyor sadece para transferi eksik. Yani aslında işler paralel gidiyordu. Sonra ne oldu? Tübitak'ın başkanı çıktı, ben Elektrik-Elektronik müh. son sınıf öğrencisiyim hayatımda bu kadar bilimden uzak bi konuşma görmedim. Yani bizim bölümde en küçük bi sinyal dersi alsanız bile 50 dakikalık derste montajla ilgili daha çok şey öğrenirsiniz heralde. Adam çıktı "hecelemişler yavv pa-ra-la-rı sı-fır-la olarak hecelemişler" dedi. Ulan herkes montaj dedi ya. Ben şuna karar verdim siz bi adama inanmışsınız o adama güvenmek istiyorsunuz.

Yani benim diyeceğim şudur: CHP Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday gösterdikten sonra CHP tabanı bile tepki gösterdi. Bence bu CHP nin parti olarak bi ayıbı, seçmen olarak bi gururudur. En azından seçmen objektif olarak bişeyi düşünebiliyor.

Twit olayında tayip haklı
    neden mi ?
    ben sana annene esine küfretsem uzaklaştırılmamı istermisin?
    Tabiki istersin
    2. Olarak daha önceki hükümetler tomarla götürdü şimdi kimse kimseyi kandırmasın ülkenin eski hali ortadaydı
    3. Akp ye herkes sevdigi icin oy atmıyor akp ye cogu kisi sag parti diye atıyor cunku sol ve yapılan ayrımı gordu mıllet uyandı
    kardesım baska sag partıde var dıyeceksın
    bende dıcemkı oy bolunmesın
    hadı sende solun oyunu bol dıcem bolunmesın dıcen aynı sey
    4. Kasetler dogru veya yanlıs ama %100 nasıl emın edersın ınsanı ?
    Daha once solcular cok komplo kurdular yada bu onların oyunuysa ? Mıllet buna bakar
    sol kesıme ezılene kadar 2 yapılan yatırıma tabı kanarlar
    5. Ataturkun ve ısmet ınonunun yaptıgı zulumlerı her ne kadar ınkar etsenızde bunlar gercek sızde bılıyosunuz bu yuzde yıne chp kaybedıyor mıllet saga yonelıyor
    6. Paralel devlet bu uygulama yıne sol dusuncelerın cesıtlı kurumlara sızmasıyla oldu ornek askerıye buna antı olarak cemaat olustu
    cemaatı eskıden sag olarak severdık yalan yok dershanelerı en ıyı egıtım veren kurumlar ama para tuzagı olan yerler
    ben unıde 6 7 ay kaldım evlerınde hakkatende para tuzagı bırıken para ortada evde olan erzak temızlık dahıl gıderler ortada ama para yetmıyo demekkı haksız kazanc elde eden bı degnekcı var kı o da abd de vıllasında oturuyor ıste mıllet onuda gordu sevmemeye basladı suan cemaatten ayrılanların sayısı cıg gıbı buyuyor kım severkı artık bunları
    ayrıca fetonun bı murıdı fetodan ıcın hz ısa sanıyo kendını demıstı bı tv kanalında
    alternatıf guclu bı sag partı cıkmadıkca akp hep ıktıdarda kalcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Heriflerin ideolojileri çökmek üzere.

Bütün kaleleri bir bir fethediliyorken onlar da anca ekşi de,twitter da ,facebook ta millete küfrederek kendilerini tatmin ediyorlar. Ha bir de dh de yönetici olup ak partilileri banlıyorlar.

+1 objektif olarak bakarsak Türkiyede ulusalcı sol kesim bitme noktasına geldi ve son senelerini yaşıyor 15-20 yaşındaki gençlerde kendini siyasi görüş anlamında yalnız hissettiği için bu tip sözlüklerde kendini tatmin ediyor.
  • İktidar partisi seçmenlerinin İnternet'in İ'sinin ne demek olduğunu bile bilmediği için. Teknolojiyi, çağın dinamiklerini, globalleşmeyi idrak edemeyecek kadar bilinçsiz oldukları için. Top yorumlardan birinde, internet kullanmayan kırsal kesim insanı 3-5 çocuk yetiştirir yazmış. Ülkenin en büyük problemi nüfus iken, bu bile hayatı bilinçsizce, içgüdülerine mahkum olarak yaşadıklarını gösterir. Twitter'ın kapatılması ile alakalı olarak AKP seçmenleriyle röportaj yapmışlardı, bulun izleyin videosunu.

Zaten AKP seçmeni interneti keşfetse ne olmasını bekliyorsun? Adam ikinci gün vazgeçer kullanmakta. Herkesin kendisini başını sallayarak, alkışlayarak onayladığı kıraathane dururken ne gerek var farklı fikir ve görüşlere değer verip, farklı açılardan bakmaya çalışmaya?

Birisi de AKP'nin hep iktidarda kalacağını yazmış, Türkiye'deki cahillik oranın azalması için en fazla 30 sene var diye düşünüyorum. Çünkü 30 seneye, şu an 40 yaşının üstünde olan kimse yaşıyor olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Heriflerin ideolojileri çökmek üzere.

kesinlikle haklısın
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

asgari ücret e 5000(kalanı da tügva ya hizmet) dersek.sümeyyenin troll maliyeti 30 milyon ₺ 

• çünkü akparti seçmeni günahın ne olduğunu bilir

yalan iftira onların işi değil

artı

zaten kazanacaklarını biliyorlar.

bu kimler ile kimler arasında bir mücadele herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 18 Kasım 2022; 22:0:57 >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    çünkü akparti seçmeni gühahın ne olduğunu bilir

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Bugün konu hortlatma günü galiba.  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.