Şimdi Ara

İNTERNET ALT YPIM GELDİ Mİ GELEMDİ Mİ ANLAMADIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler. Arkadaşlar yakın bir zamanda yeni bir binaya taşındık binada türk telekom alt yapısı filan yoktu biz taşındığımızda , hatta ankastre onayı bile yokmuş daha sonradan öğrendim neyse iş başa düştü artık dedim ankastre onayını filan aldım başvuruları da yaptım (galiba yaptım yani tam anlamadım olayları ama) neyse bir kaç gündür bizim caddede boydan boya türk telekom ekipleri çalışıyor daha yeni yerleşim yeri oluyor bizim buralar binaların çoğu yeni 5 6 bina yol boyu interneti yokmuş.
    Çalışan ekipten bir kaç abiye sordum abi bizim bina şurası bağlıyacakmısınız filan ama tam net cevap alamadım aklıma bir şüphe düştü bende size sorayım dedim. Ben daha önce binanın telefon kutusuna dikkat etmedim ama çalışan abi siyah bi kablo gösterdi bana telefon kutusuna bu geliyormu bi bak dedi(bir bina yanda çalışıyordu gel bi bak dedim gelmedi bunuda belirtiyim isterim) gittim kutuya evet siyah kablo vardı zaten bir gün önce 2 adet değişk disk gibi birşey takmışlardı oraya (kablolu filan resimde görülüyor sol üstteki diskler) ama kabloya hiç dikkat etmemiştim aşağıya resimi atıyorum bilen birileri yardımcıolursa çok teşekkür ederim daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım birazda pimpirikliyim geldimi gelmedi mi anlıyamadım :)

İNTERNET ALT YPIM GELDİ Mİ GELEMDİ Mİ ANLAMADIM ?

• Kablo çekilmiş kutunun üzerinde numara vs varmı ?
  • Evet var b-.. filan diye bir kaç tane kod gibi numara var
  • Tamam gelmiş altyapı başvuru yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Tamam gelmiş altyapı başvuru yapabilirsin.

Çok teşekkür ederim binama çekilip çekilmediğinden emin olamamıştım şuan alt yapı yok diyorlar telefondan telekom ekipleride ana kabloları bağlıyoruz demişti galiba ondan birkaç gün sonra tekrar arıyacağım inş.
  • Önemli değil 2-3 güne güncellenir sistemleri ağır çalışıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.