Şimdi Ara

İnternet altyapı desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugun türknet alt yapı sorgulama yaptığımda bulunduğum lokasyonun 73 mbit e kadar desteklediğini öğrendim. Ttnet ile 1 seneye yakın taahhütüm olduğundan bitene kadar ttnet in 75 mbitlik paketine geçiş yaptım. Akabinde modem arayüzümde 26 mbitlik hız aldığımı gördüm ttnet i aradım santrale uzaklığım vs sebeplerden dolayı alabileceğim max hızın bu olduğu söylendi bende bir önceki paketim olan 35 mbitlik tarifeme dönüş yaptım. Sorum şu li turknet e geçmem durumunda 70 küsurluk hızı bana ulaştırabilir mi yoksa tttnet in verdiği hızı mı verebilir. 75 mbitlik hızı almam durumunda cayma bedelini ödeyip Türknet e geçiş yapmak istiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı 100 Mbps' te kadar size verebiliyoruz. Santrale olan uzaklığınız, iç tesisat ya da modem kaynaklı %20 hız kaybı olabiliyor.
  • Modem değerlerini at bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    İnternet altyapı desteği

İnternet altyapı desteği

• Gonzalo54 G kullanıcısına yanıt
    Bu hat 28 mbps üstünü kaldırmaz. Muhtemelen bina içi tesisatinda sorun var.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Müstakil daireyiz direkten tek bir kablo geliyor düzeltmek için ne yapabiliriz

Direkten gelen tek kablo Telekom un o kalın kablosu sanırım. Ondan sonra modeme bağlanan kablonun durumu nasıl. İnce mi cok. Ek yerleri ne durumda.

Muhtemelen iç tesisatta sıkıntı var ben 900 metreden 35 mbit alabiliyordum sen 160 metrede anca 27 mbit aliyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun Turknet e geçiş yaptım şöyle bir durumla karşı karşıyayım bir fikri olan var mı

İnternet altyapı desteği

• Sevgili turknet online işlemlerden benden ping tracert testi istedi..attım ama gelmedi diyorlar..ben buraya koysam siz iletseniz değerlendirirseniz sevinirim..
    İnternet altyapı desteği
    İnternet altyapı desteği
    İnternet altyapı desteği
    İnternet altyapı desteği
    İnternet altyapı desteği
    İnternet altyapı desteği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, net uzmanımıza iletebilmem için destek kaydı numaranızı gönderir misiniz?
    Merhaba, tam olarak yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba hattı mı ttnetten türknet e taşımadan önce siteniz üzerinden altyapı sorgulama yaptığımda 73mbit e kadar hız alabileceğim yazıyordu dün itibariyle hattımın taşıma işlemleri gerçekleşti. İstediğim hızı alamadığımı gördüm tekrar sorgulama yaptığımda hattımın 16 mbit e kadar desteklediğini gördüm bu 3 günlük sürede ne değişmiş olabilir ki

Boş VDSL portu olmaması durumunda altyapı sorgulamada ADSL paket bilgisi gelir ama eski operatörünüzde VDSL kullanıyorsanız mevcut port üzerinden geçiş yapıldığı için bir değişiklik olmaması gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.