Şimdi Ara

İnternet bağlantım sürekli gelip gidiyor. Yardım lütfen!. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
102.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korner12

Splitterı değiştirmeyi deneyin sorun çözülmez ise hızınızı sizden habersiz yükseltmişlerdir onu düşürtün saygılar

hız nasıl düşürülüyor? programı ayarı falan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Splitterı değiştirmeyi deneyin sorun çözülmez ise hızınızı sizden habersiz yükseltmişlerdir onu düşürtün saygılar

hız nasıl düşürülüyor? programı ayarı falan var mı

bendede öyle bir sorun vardı müşteri hizmetlerinde yardımcı oldular şu an problemsiz çalışıyor
  • evet arkdaşlar bendede aynı sorun vardı 2 gündür sorunu hallettim sanırım bizim daireye kablo toplamda iki odaya geliyor ben yatak odasındaki prizden çekiyordum internet bağlatısını sıkıntık yoktu fakat 2 gündür internet gidip gelmeye başladı ( 1 saat içinde 10 larca) daha sonra kabloyu oturma otasındaki prizden çektim ve şuan 1 saattir bağlnıyorum sıkınyı yok inşda çıkmaz

Yani diyeceğim kimse hızını felan düşürmesin bi kablolarını kontrol etsin yüksek ihtimal ondan kaynaklanıyor
  • Konu baya eski , madem uplanmış bende yazayım. Benimde başıma bu tarz sorunlar gelmişti ve sonuç kablonun temassızlık yapmasıydı. Genelde sorun kablo yada splitter kaynaklı oluyor
  • bendede sorun başlayalı 1 ay oluyo..1.haftada gidip geliyodu ardından 2 hafta hiçbişey olmadı sorunsuz girip çıktım internete şimdi yeniden başladı baya sinir edici bir durum..kabloda değiştirdim napsam bilmiyorum düzelmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat90sxz

bendede sorun başlayalı 1 ay oluyo..1.haftada gidip geliyodu ardından 2 hafta hiçbişey olmadı sorunsuz girip çıktım internete şimdi yeniden başladı baya sinir edici bir durum..kabloda değiştirdim napsam bilmiyorum düzelmiyo

Modem, splitter ve kablolarda sorun yoksa telefon pirizini değiştirin.. Eski 3'lü pirizler sorun çıkarabilir. En sağlıklısı bu tiptir:

İnternet bağlantım sürekli gelip gidiyor. Yardım lütfen!.

• Arkadaşlar bende de 1 haftadır saat 18-20 arası modem sürekli reset atıyor. Reset almadığı anlarda ise hız 1 kb/sn ye düşüyor mecbur ben reset atıyorum. Müşteri hizmetlerini aramayı düşündüm ama her seferindeki gibi saçma sapan cevaplar alacağıma eminim. Çözüm önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

Orijinalden alıntı: mat90sxz

bendede sorun başlayalı 1 ay oluyo..1.haftada gidip geliyodu ardından 2 hafta hiçbişey olmadı sorunsuz girip çıktım internete şimdi yeniden başladı baya sinir edici bir durum..kabloda değiştirdim napsam bilmiyorum düzelmiyo

Modem, splitter ve kablolarda sorun yoksa telefon pirizini değiştirin.. Eski 3'lü pirizler sorun çıkarabilir. En sağlıklısı bu tiptir:

sağolasın bundan yaptırmıştım çok daha önce..yalnız ttneti aradım 3 gün içinde sorun çözüldü veya şimdlk eski düzenine döndü :D

• arkadaşlar ben kabloyu da değiştittirdim elektrikçiye hatta başında bekledim.sonra ttnet çiler geldi tekrar bagladılar yedi kabloyu ama hala kesiliyor anlayabilmiş değilim hala..bi yardım edim lutfen
  • cagrisalgan_284 C kullanıcısına yanıt
    eger ankastre ile splinter arasindaki kablo degisimi yapilmissa splinter ve splinterdan modeme giden kablo ide degistirip deneyin en son baska bir modem bulup deneyin

• ------------
    DSL BAĞLANTISI YOK

Modem yerel santralla DSL bağlantısı sağlarken Modem üzerindeki DSL ışığı yanıp sönecek,ve başarıyla bağlandığında sabit olarak yanacaktır.Lütfen Modem üzerindeki DSL ışığını ve Modem arkasındaki DSL hat giriş kablosunun doğru olarak takıldığını kontrol ediniz.Eğer modem hala DSL bağlantısı sağlayamıyorsa ve internet gezgini sizi bu sayfaya yönlendiriyorsa lütfen İnternet Servis Sağlacınız TURK TELEKOM (444 1 444) ile temasa geçiniz.Eger sorun yoksa Internet Explorer kapatın ve tekrar açın.
    ------------

2 gündür bende kopmalar yaşıyorum 5dk'da bir kopma yaşıyorum.
    Dün C.tesi ( 18 Ocak ) Telekomu aradım arıza kaydı bırakmak için, hiçbir yetkili cevap vermedi çağrı merkezinde.
    3 kez aradım toplamda 25dk bekledim bir kişiye ulaşamadım.

Bugün Pazar ( 19 Ocak ) bir bayan çıktı.
    Evet hattınız sürekli kopuyor dedi.
    Eee dedim, bana dedi DNS ayarını Telekomun Dns ayarı yap.

Dedim ne diyorsun sen?
    Ben 10-11 aydır Google DNS kullanıyorum düne kadar kopma sorunum yoktu, Telekomun Dns kullanınca mı düzelcek?
    Neyse dedim onuda yazarım sorun olmaz.
    Sen Arıza kaydı al.

Arıza kaydını alırken,
    Kadın not düşüyor Telekomun DNS'yi kullanmayacakmış, Hattı sürekli kopuyor.
    Sanki Dns'yi telekomunki yapsak düzelcek.
    ( kaldıki yaptım 5dk sonra yine koptu net . )

İşten anlamasak bizi salak yerine koyacaklar.
    Arıza kaydı bıraktık el mahkum bekliyoruz 5dk'da bir net kopuyor, Çıldırcam.

Bu mesajı oluşturdum onaylayamadan net tekrar koptu.

• NoEroin N kullanıcısına yanıt
    modem arayuzunden hat degerlerini yazabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

ah bir nette kalıp yazabilsem.

Bu değerlerimi istiyorsunuz?
    Eğer yanlışsa, modemde hangi kısımda yazarsanız o kısımdaki bilgileri yazabilirim.
    ( nette kaldığım süre zarfında :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoEroin -- 19 Ocak 2014; 14:47:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

quote:

ah bir nette kalıp yazabilsem.

Bu değerlerimi istiyorsunuz?
    Eğer yanlışsa, modemde hangi kısımda yazarsanız o kısımdaki bilgileri yazabilirim.
    ( nette kaldığım süre zarfında :D )

hatta sorun yok benimkinden bile iyi kablolari ve splinteri kontrol ettinizmi baska modemle deneme sansiniz oldumu

• quote:

hatta sorun yok benimkinden bile iyi kablolari ve splinteri kontrol ettinizmi baska modemle deneme sansiniz oldumu

Hocam hatta sorun olmadığını bende biliyorum zaten.
    Sokağın başında telekom kutusu var.
    Apartmanlar olduğu için kondu.
    Hat ordan geliyor.

Splitter değiştim arkadaştan alıp, kopmalar devam ediyor.
    Dün Gece 2 saat felan kopmamıştı.
    Gece düzelmiş gibiydi sabah oldu tekrar kopuyor.

Sorunun benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
    Telekomu arayınca zaten EVET hattınız sürekli kopuyor dedi.
    Yani onlarda görüyorlar arızayı.
    Kayıt bıraktık elden birşey gelmiyor malesef.
    Telekomun insafına kaldık.
    Arıza kaydı alındı bekliyoruz.
  • bende de aynı problem var ve şimdi modem olabilir mi diye arkadaşın modemi taktım.. ancak internet olmasına rağmen değerlere bakmak için arayüze girdiğimde bağlantı yok diyor. modemm hizmet programında modemden bilgisayara var ama internete bağlantı yok diyor ancak ben nete girebiliyorum.. bunun nedeni nedir ve bunu nasıl düzeltirim?
    ya disardan eve gelen kabloda sorun var uada splinerdan modeme giden kabloda yada modeminde sorun var ev ici tesisat kac yillik

• quote:

ya disardan eve gelen kabloda sorun var uada splinerdan modeme giden kabloda yada modeminde sorun var ev ici tesisat kac yillik

hocam ev içi tesisat eski ama ben Geçen mart14'te felan 1 yıllık sözleşmeli net aldım.
    Modem telekomun, kabloları sıfır aldım.
    Hiçbir sorun yaşamadım yaklaşık 10-11 Aydır.
    2 Gündür sorun var.

Sizin verdiğiniz cevaplarda Telekomcuların Ezberletilmiş lafları gibi.
    Herşeyi deneyeceğim zaten modemide değiştircem gerekirse ama sanmıyorumki sorun bende.
    Birde şu arıza kaydının sonucunu öğrenelim bakalım o ne olcak.
    bence buyuk ihtimal senin tesisatta yada modemde sonucu buraya yazarsin aynisi benim basimada geldi ondan tesisat eski imis ondan olabilir hemen olacak diye bide yok benimkide eski idi ama 5 sene sorunsuz kullandim 6 ay once kopmaya basladi bende ankastreden splintre kadar 26 metre cat 6 cektim sorun kalmadi hattin temiz ama bir yerlerde oksitlenme kirilma felan olabilir kabloda veya modemde sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 19 Ocak 2014; 15:17:38 >
  • quote:

bence buyuk ihtimal senin tesisatta yada modemde sonucu buraya yazarsin aynisi benim basimada geldi ondan tesisat eski imis ondan olabilir hemen olacak diye bide yok benimkide eski idi ama 5 sene sorunsuz kullandim 6 ay once kopmaya basladi bende ankastreden splintre kadar 26 metre cat 6 cektim sorun kalmadi hattin temiz ama bir yerlerde oksitlenme kirilma felan olabilir kabloda veya modemde sorun olabilir

Telekomun çözümü.

Benim hattımın değerini 4MB'e sabitlemişler.
    Sorun şuki hala netim kopuyor.
    Yarın olsunda tekrar arıza kaydı bırakayım, işlerini adam gibi yapsınlar.
    Hattım 7MB kesintisiz net alırken 4MB e düşürdüler vede hala netim kopuyor.
    Yapacakları iş bukadar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.