Şimdi Ara

İnternet bağlantım sürekli kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Win 7 Ultimate 32 bit işletim sistemine sahiptim.Kullandığım modem AirTies Air 5650 modeli.Bi süre(yaklaşık 10-15gün)önce ethernet girişim bozuldu ve kablo ile internete bağlanamadım bunun üzerine bilgisayarda bi sorun olduğunu düşünüp format attırdım.Win7 Ultimate 64 Bit yüklettim.Ardından yine internetim olmayınca girişlerde sorun olduğunu anladım bunun üzerine TP-LINK in N600 Wireless USB modemini aldım.İnternete bağlanıyorum ama mesela 2-3 sekme açınca,youtube den bişey yüklerken veya League of Legends a patch atarken sınırlı erişim diye internetim kesiliyor.Devre dışı bırakmak için ağ bağlantılarına giriyorum donuyor.Bilgisayarı resetliyince tekrar düzeliyor.Ne yapmam lazım?Teşekkürler.

• internetle alakalı sanırım tam kuramamışlar yada bi sorun var bilgisayarından kaynakladıgını düşünmüyorum
  • USB modemi ben aldım Airties modem ise otomatik kurulumluydu kabloyu taktığın an kuruluyordu.Şu anda tp-link in o usb modemiyle bağlanıyorum içinden driver ve setup ıda çıktıydı cd de kurmuştum ama oda donuyordu bağlantı kopunca ayrıca telefondan bağlanırken hiç sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batarya Records -- 31 Mayıs 2013; 17:35:28 >
  • Wireless simgesinde ünlem cıkıyor ve bağlantı gidiyorsa bilgisayara elle ip vermeyi bir deneyin. Modem arayüzünden de kanal ayarını otomatik yapın. Böylece en az yoğunluk olan kanala geçer ve çevredeki sinyallerden etkilenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynı sorun olmustu kardesim ilk modeme reset attım sonra bilgisyra virüs tarması yaptırıdm modem ara yüzüden ayarını degisteriten sonra bi reset çek sorun kalmaz umarım
  • modem arayüzüne nerden ulaşabilirim acaba 192.168.2.1 mi ?
  • markası nedir modeminin
  • mesela ben ttnet tılıgın modem kulanıyorum bnmki 192.168.1.1
  • airties air5650
  • Bu soruna çözüm bulabilen oldu mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.