Şimdi Ara

Laptoptan bağlanınca net kopuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
23.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Evimde Zyxel marka modem var.Hem kablolu hemde kablosuz özelliğe sahip.Ancak laptopumla kablosuz bağlantı yapmaya çalıştığım anda internet kopuyor,sürekli düşüyor.Laptopu kapattığım anda ise eski haline geliyor.Biraz araştırdım ama bulamadım.Çok ilginç bir sorun gerçektende.

• Peki kablolu şekilde sorun çıkartıyormu ?
  • Evet kablolu şekilde de sorun çıkartmakta.
  • Dostum bana kalırsa internet şirketini arayıp bu durum hakkında konuşman oda olmadı yeni bir modem için para harcaman gerekebilir.
  • Evet sorun bilgisayarda değil gibi bence de.
  • Senden ricam ilk önce şöyle birşey yapalım.Nete girdiğin zaman şöyle birşey yap, modemin ışıklarını kontrol et acaba sorun modemmi yada cihazdan kaynaklı bi sorunmu var ilk önce bunu öğrenelim.
  • Arkadaşlar interneti ortak kullanıyoruz.Başka kişilerde nete girince modem kaldırmıyor galiba.Şuanda diğer odadaki laptop ve kullandığım masaüstünde normal şekilde nete giriyoruz.Fakat internete yoğun girilen zamanlarda akşam üzeri 6-7 gibi bu sorunu yaşıyorum genel manada.Biraz bekleyip inceleyecem sürekli aynı şekilde mi tekrar ediyor diye.Bakalım ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload yaparken wifi kopuyor.
    4 yıl önce açıldı
    Dsl sürekli kopuyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uppp
  • bendede 1 laptop bağlanınca kablosuz olarak gitmiyor. Ancak ev arkadaşımda bağlanınca kopuyor net. Yalnız bu sorun sadece bizim evde deil arkadaşlarımızın evinde de oluyor. İkimiz bağlanıca kopuyor net belirli aralıklarla. Sorunun kökeni nedir acaba?
  • sorun bılgısayarda bızım arkadasta da vardı sorun onu pc acılınca ınternet reset atıyordu ben format atınca duzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

sorun bılgısayarda bızım arkadasta da vardı sorun onu pc acılınca ınternet reset atıyordu ben format atınca duzeldi.

2 bilgisayara birden mi format atalım şimdi bitek ikimizinki bağlanınca oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrevural

quote:

sorun bılgısayarda bızım arkadasta da vardı sorun onu pc acılınca ınternet reset atıyordu ben format atınca duzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HQ Member

quote:

Orijinalden alıntı: emrevural

quote:

valla ben oyle duzelttım bı yolunu bulamadım gerisini sen bılırsın

• olmadı ya format atıncada anlamadım. Bizim modem airties rt 206 ama rt 204 yazılımı yüklü ondan mı acaba. yazılımı düzeltmeye çalıştım ama yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuğaşiberepe

Arkadaşlar merhaba.Evimde Zyxel marka modem var.Hem kablolu hemde kablosuz özelliğe sahip.Ancak laptopumla kablosuz bağlantı yapmaya çalıştığım anda internet kopuyor,sürekli düşüyor.Laptopu kapattığım anda ise eski haline geliyor.Biraz araştırdım ama bulamadım.Çok ilginç bir sorun gerçektende.

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Zyxel p660 tw-v2 model modem kullanıyorum. Kendimce problemi şu şekilde çözdüm. Laptoptan bağlanınca dsl ışığı yanıp sönmeye başlıyor internet gidiyor ve bi daha hat sürekli olarak gelmiyor, dsl ışığı sürekli yanmıyor. Bu durumdayken, ev telefonunda herhangi bir yöne doğru arama yapıyorum ve dsl ışığı sabit bi şekilde yanmaya başılyor. Arama yaptıktan yaklaşık 5-6 saniye içerisinde sorun çözülüyor. Önce tesadüf sanmıştım ama her seferinde yapıyorum artık. En azından kesin çözüm bulana kadar idare ediyorum. Sen de deneyip durumu bildirirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbakici -- 6 Eylül 2011; 17:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dbakici

quote:

Orijinalden alıntı: zuğaşiberepe

Arkadaşlar merhaba.Evimde Zyxel marka modem var.Hem kablolu hemde kablosuz özelliğe sahip.Ancak laptopumla kablosuz bağlantı yapmaya çalıştığım anda internet kopuyor,sürekli düşüyor.Laptopu kapattığım anda ise eski haline geliyor.Biraz araştırdım ama bulamadım.Çok ilginç bir sorun gerçektende.

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Zyxel p660 tw-v2 model modem kullanıyorum. Kendimce problemi şu şekilde çözdüm. Laptoptan bağlanınca dsl ışığı yanıp sönmeye başlıyor internet gidiyor ve bi daha hat sürekli olarak gelmiyor, dsl ışığı sürekli yanmıyor. Bu durumdayken, ev telefonunda herhangi bir yöne doğru arama yapıyorum ve dsl ışığı sabit bi şekilde yanmaya başılyor. Arama yaptıktan yaklaşık 5-6 saniye içerisinde sorun çözülüyor. Önce tesadüf sanmıştım ama her seferinde yapıyorum artık. En azından kesin çözüm bulana kadar idare ediyorum. Sen de deneyip durumu bildirirsen sevinirim.

senin sorunun splitter kaynaklı gibi,eğer imkanın varsa aleti değiştir yada telefonu aradan çıkart kabloyu direkt modeme bağla öyle dene.

• tablet pc den bağlanınca modemdeki internet gidiyor tabletten kablosuzu kapatınca internet geri geliyor bana yardım edebilirmisiniz?
  • up, merhaba aynı sorun bende de oluyor. bilgisayardan internete bağlıyken cep telefonumdan ve ya başka bi pc den wirelessa bağlanınca internet bağlantım kopuyor. çözümünü bulabilen var mı?
  • arkadaşlar ip çakışmasını kontrol ettiniz mi aynı sorun bende de oluyor. wifi ye tablet, telefon ve bir pc bağlı durumda sorunsuz calısıyor fakat laptobu actıgımda wifi gidiyor yine geliyor. kesilmeye başlıyor, tablet neredeyse hiç girmiyor. kısacası çarşı karışıyor. şunu denemenizi öneririm
    1 - her cihaza kendiniz bir ip atayın ornegin tablet 192,198,1,3 olsun pc 1,5 olsun diğerleri de 1,7 1,9 1,11 şeklinde girin o şekilde bir deneyin sonuçları karşılastıralım. bende sorun çözüldü. ya da

2 - wifi yansıtıcı alıp hem ağınızı genişletin hem ip çakışmasını azaltın. wifi yansıtıcı router iniz aynı sizin wifi modeminiz gibi davranır aynı SSID, Güvenlik Şifresi, kanal numarası gibi wifi ozelliklerini görüp aynen yansıtır. yani evde aynı modemden iki tane olması gibi olur. cihazlarınız hangi modeme yakınsa ona bağlanır. her modemden ayrı ip haritası alacakları için çakışma ihtimalleri de düşük olacaktır. bu ikinci yolda ip ler otomatik ip olarak kalsınlar. iki yol da sorunumu çözdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç Ercüment -- 22 Mayıs 2014; 12:31:14 >

• evde 3 telefon

1 tane Xiaomi Mi Wifi Repeater

1 tane tablet

wifi'ye bağlı durumdayken laptopun internet bağlantısı ara sıra kopuyor

laptopu yeniden başlattığım zaman internet geliyor ( bazen de gelmiyor tekrar restart yapıyorum gelene kadar)

bazen kopmalar birer dakika ara ile bazen beşer dakika ara ile oluyor.

her gün olmuyor bazen haftada 2-3 kez bazen ayda 1

ttneti aradım klasik çözümler önerdiler kablolu kullanın gibi ama kablo kullanma şansım yok

sadece laptop wifi'den düşüyor ve resimde görüldüğü gibi hiçbir kablosuz ağı görmüyor (normalde 5-10 tane komşulara ait kablosuz ağlar bulunmaktadır)

laptopla ilgili bir sorun mu? nasıl çözebilirim?

Laptoptan bağlanınca net kopuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.