Şimdi Ara

İnternet bağlatı hızı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.. Benim 8 mbps ye kadar internetim var ama bir kaç gün önce modemde sadece internet ışığı sönde ve 5 dk sonra geri geldi o günden sonra internet hızım sanki yarı yarıya indi... modem arayüzündeki verileri paylaşacağım 8 mbps ye göre değerlerim normal mi verileri değerlendiriseniz sevinirim ona göre servis sağlayıcısını aramayı düşünüyorum. bu arada ilk konu açışım hatam varsa affola :)
     İnternet bağlatı hızı sorunu İnternet bağlatı hızı sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: DANGEER92

Arkadaşlar öncelikle merhaba.. Benim 8 mbps ye kadar internetim var ama bir kaç gün önce modemde sadece internet ışığı sönde ve 5 dk sonra geri geldi o günden sonra internet hızım sanki yarı yarıya indi... modem arayüzündeki verileri paylaşacağım 8 mbps ye göre değerlerim normal mi verileri değerlendiriseniz sevinirim ona göre servis sağlayıcısını aramayı düşünüyorum. bu arada ilk konu açışım hatam varsa affola :)
     İnternet bağlatı hızı sorunu İnternet bağlatı hızı sorunu

Hızınız 3 mbit akk uygulanıyor sanırım 50 gb gectinizmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Aralık 2015; 5:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilemiyorum geçmiş olabilirim maalesef d smart ın kota sorgulamasına ulaşamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DANGEER92

bilemiyorum geçmiş olabilirim maalesef d smart ın kota sorgulamasına ulaşamıyorum :(

Bende dsmart kullanıyorum kotayada ulaşabiliyorum akn bende islemiyor başka tarayıcı ile deneyin

• Buyur hocam kota bilgileri
     İnternet bağlatı hızı sorunu

• hocam sanırım 50 gb yi tükettiğiniz için hızınız yavaşlatılmış.
  • 3 farklı tarayıcı ile denedim yinede bakamadım neyse artık yeni fatura dönemini bekleyip ona göre hareket ederim... İlginiz için çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.