Şimdi Ara

Internet browserda yazdırma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bilgisayarda yazici usb uzerinden bağlı ve kurulu DNS ayarlarını değiştirerek üniversitenin adresinden veritabanlarına girerek makale bastırıyorum fakat dünden beri internet explorer veya chrome tarafından açılan pdf dosyalarını bastıramıyorum, yazdırma yapabilmeniz için bir yazici seçmeniz gerekiyor diyor açılan pencerede ve yazici seç simgesine tıkladığım zamanda ise windows yaziciya bağlanamıyor yerel yazdirma biriktiricisi hizmeti çalişmiyor lütfen biriktiriciyi veya yaziciyi yeniden başlatin diyor fakat yeniden başlattığımdada aynı problem devam ediyor. Internet explorer üzerinden bastırma denemesinden önce word üzerinde çıktı alabliyorum fakat ondan sonra yazıcı sorunlu olarak görünüyor.
    Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

• bilgisayarım>Yönet>Hizmetler ve Uygulamalar>Hizmetler>Print spooler veya yazdırma biriktiricisini bulup sağ tiklayarak başlat diyiniz.
  • hiç olmad kaydet masaüstünden yazdır
  • Kmlcck yaptım ama yinede olmadı yazici üzerinde ünlen işareti gösteriyor,bastıramadım,errör maalesef pdf dosyasını kaydedemiyorum sanırım dosyaların koruması var kayda karşı. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.