Şimdi Ara

internet cafe açacagım lütfen yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen kafandaki özellikleri çıkart fiyat al en ucuz nereden bulabilirsen bana pm ile atarsan aynı ürünleri benim toptancımdan bakarız sana fiyat verebilirim

quote:

Orijinalden alıntı: ugur200249

hangi firmadan alacagıma karar vermedim daha henüz ancak HiqhWoltage hocanın dedigi gibi en ucuz yerlerden parça parça alıp kendim yapmam daha mantıklı olur sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

işlemcide intel tercih etmeni öneririm...sonuçta bu cihazlar uzun süre açık kalacak....amd ler daha ucuza daha iyi performans ama olmadık anlarda donma vs oladabilir...o yüzden intel e7400 den yukarı bütçene göre istediğini alabilirsin.....hiç sanmıyorum sorun çıkacağını....ramların soğutmalı vs kingston olmalı.....bu önemli sürekli çalışan cihazlarda......anakartı da biraz kaliteli olmalı ki sistemi taşısın...gerisini istediğin gibi alabilirsin....öyle oyun oynanacak diye ekran kartı vs o zaman 2 bin lira yı aşar....2 tane ps3 koysan oyun adına yükün çoğunu alır....pc lerde sadece counter gibi online oyunlar oynanır...........

sonuç olarak pc de aşırı üst seviye donanım gereksiz sadece görüntü hoş olsun sorunsuz çalışsın yeter...zaten alacağın orta yollu bir ekran kartı iyi kötü bütün oyunları açar...................................

yorum yapmasaydın daha iyi olurmus kafadan sallama bilgiler

• Sen daha bilirsin tabii ama önce müşteri portfoyunu belirle. Yani genelde kimler geliyor internet cafe ye. Antalya gibi yerde tahmin ediyorum genelde özellikle turistler falan gelir herhalde yurt dışı ile haberleşmek için. Onun için bütün bilgisayarlarda oyun oynanacak gibi düşünme. birkaçını oyun için sağlam tut diğerlerini onboard ekran kartı çift çekirdek yeter bence. Parayı ortamı güzelleştirmek için harca.

Şöyle rahat koltuklar, klimalı ortam, bi de mini buzdolabı, espresso makinesi filan. yazın ev yapımı limonatadan, kışın espresso, capuccino dan kazanırsın parayı.
  • yok aslında turistlerin gelebilecegi bi yere degil genelde normal halkın yaşadıgı bi mahallede açacagım dükkan arıyorum şu an genelde gündüzleri çocuklar akşamları ise yetişkinlerin gelecegi normal bi orta düzey cafe olacak aslında...

ilginiz için tşklr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.