Şimdi Ara

internet cafe açmayı düşünüyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.. Çok yakın bir zamanda internet cafe açmak istiyorum. Sizce ne kadar masraf gider.

İlk etapta 20 adet pc ile iş kurmak istiyorum. Bunların 10 tanesi oyun diğer 10 adedide normal internet keyfi için. Ekran boyutları 18.5 olabilir.
    Mesela oyun için toplamamı yapmalıyım yoksa sıfırdan alıyım.. ( Yatık ince kasa olabilirmi oyun için.)
    Bir internet kafede pc den başka ne gbi malzemelr gerekir.
    20 pc bana nekadara mal olur . Tabiki diğer malzemeler dahil. BÜTÇEM : 17.000 Bu konuda bana yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• 20pc icin 17.000 az bence en azindan 22-23 lazim bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu saatten sonra internet cafe açılmaz arkadaşım..çok çok riskli..

ama açacağın yerde gerçekten para kazanacağım diyorsan ve riske edilecek 20 pc lik cafe için 30-35 bin tl paran varsa bişe diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabaağaçlı21

Selam arkadaşlar.. Çok yakın bir zamanda internet cafe açmak istiyorum. Sizce ne kadar masraf gider.

İlk etapta 20 adet pc ile iş kurmak istiyorum. Bunların 10 tanesi oyun diğer 10 adedide normal internet keyfi için. Ekran boyutları 18.5 olabilir.
    Mesela oyun için toplamamı yapmalıyım yoksa sıfırdan alıyım.. ( Yatık ince kasa olabilirmi oyun için.)
    20 pc bana nekadara mal olur . Tabiki diğer malzemeler dahil. BÜTÇEM : 17.000 Bu konuda bana yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

17000 lira 20 pc için yetersiz bir rakam ayrıca masalar sandalyeler güvenlik kameraları dükkanın kepengi cartu curtu derken paranız yetersiz :s

• ınternet pc ıcın 700-800 lıralık pc yeterlı olur ama oyun ıcın enaz 1300 1400 lıralara cıkman gerekır ayrıca 1 server kuracaksın tum ısletım sıstemlerın ve kafe kontrol yazılımların orjınal olacak yazılım malıyetın olacak guvenlık sıstemı kurmak zorundasın bunun amlıyetı yangın ve havalandırma sıstemlerı malıyetlerı vs derken bu ıs yazdıkları gıbı 20 pclı kafede 35 -40bin lıralara cıkar
  • 17 yetmez. en az 20-30 gerek. belkide daha fazla. pclerin yarı yarı yapma. yapacaksanız 15*18 tanesini oyun yapın. bulunduğunuz yerde bakın internet kafelere varsa kaç kişi oyun oynuyor.

sistem olarak maliyeti düşürmek için apu sistem kurabilirsiniz. ekran kartı olarak ise apu içinde var. bir iki zaman gerek duymazsınız.
    veya formun 2. el bölümünden işlemcilere bakın. ucuz amd-intel işlemcileri var. böyle farklı farklı yapıp fazla maliyetten kurtulabilirsiniz.
    veys bu işi yapan şirketlerden buradan sistem belirleyin ve fiyat isteyin.
  • sana tavsiyem okula , liseye yakın bir yere aç çünkü öyle yerler okuldan kaçan cocuklar için birebir haberlere falan da çıkmıştı sabah 7 de internet kafe açılmadan daha kuyruk olmuştu bursada ancak böyle kazanırsın bu işten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki ikinci el toptan cafe malzemelri var. İçinde sizin dediğiniz gibi herşey mevcut ama ikinci el sonuçta. Mesela bir pc de oyun için ne gibi sistem gerektirir.
  • BU SAATTEN SONRA PEK İNTERNET CAFE GİDMİYO ARTIK AMA İLLA ACICAM DIYOSAN İŞ YAPARIM DIYOSAN SIFIRA GİRME DERİM ZATEN GİRSENDE O PARAYLA 20 ADET MAKINA alamassın.+ allah göstermesin iş yapamadın diyelim fazla bi zarara girmemiş olursun.
    gerçekden açmayı dusunuyosan 2 ci el tertemız makınalar mevcut cafecıyım bende kapatmayı dusunuyorum.ciddi dusunursen pişman olmassın hem senın işin görülür hem benim 20 adet pc var ozelliklerinide yazıyım . online oyunlarda normal oyunlarda sıkıntı yasamassın gayet iyi.

BİLGİSAYARLARIN ÖZELLİKLERİ

___________________________________________________________________________ 6 ADET İŞLEMCİ : İNTEL DUAL-CORE E6700 ANAKARD : Asus P5G41T-M LX RAM : KİNGSTON 2 GB RAM HARDİSK : 500 SAMSUNG EKRAN KARTI : 1GB 9500GT PALİT KASA : SNOPY 24 PİN BLACK MONİTÖR : LCD 19 LG W 1941S KLAVYE MAUS : A4TECH KB-2160+OP620D MOUSE KAMERA : PK-635K A4 TECH MICROFON+TAK ___________________________________________________________________________ 7 DET İŞLEMCİ : İNTEL DUAL-CORE E 5300 ANAKARD : ASUS P5KPL-AM SE RAM : KİNGSTON 2 GB RAM HARDİSK : 500 SAMSUNG EKRAN KARTI : 1GB 9500GT PALİT KASA : SNOPY MONİTÖR : LCD 19 LG W 1941S KLAVYE MAUS : A4TECH KB-2160+OP620D MOUSE KAMERA : PK-635K A4 TECH MICROFON+TAK ___________________________________________________________________________ 7 ADET İŞLEMCİ :İNTEL DUAL-CORE E 5300 ANAKARD : ASUS P5KPL-AM SE RAM : KİNGSTON 2 GB RAM HARDİSK : 160 SAMSUNG EKRAN KARTI : 1GB 9500GT PALİT KASA : SNOPY MONİTÖR : LCD 19 LG W 1941S KLAVYE MAUS : A4TECH KB-2160+OP620D MOUSE KAMERA : PK-635K A4 TECH MICROFON+TAK ___________________________ TOPLAM 20 BİLGİSAYAR

işyeri tel: 0312 621 47 60
    deniz kaya
    masası sandalyesi modemi sivici kabloları herşeyi mevcut.
     internet cafe açmayı düşünüyorum.. internet cafe açmayı düşünüyorum.. internet cafe açmayı düşünüyorum..

• DEVRETTİĞİM İNTERNET KAFEYE AİT OLAN 13 ADET BİLGİSAYAR,24 LÜK SWİÇ,4 LÜ KAMERA SİSTEMİ GECE GÖRÜŞLÜ VE KESİNTİSİZ KAYIT YAPAN-12 MASA SANDALYE-BİLGİSAYAR APARATLARI HEPSİ 8 BİN LİRADIR.SAMSUNG LAZER YAZICI VE TARAYICI,YÖNETİCİ MASASI 1 TEREBAYT BELLEK HEPSİ FİYATA DAHİLDİR.
    BİLGİSAYARLARIN ÖZELLİKLERİ:2 GB RAM KİNGSTON
    1 GB ASUS EKRAN KARTI NDIVIA 9500
    250 GB HARDDİSK
    ASUS PKL-AM-SE ANAKART
    19 İNC LG LCD EKRAN VE BİLGİSAYAR APARATLARI KLAVYE,MAUSE,KAMERA,KULAKLIK SETİ YANLARINDA VERİLECEKTİR.
    BİLGİSAYARLAR OYUNLARIYLA BERABER HAZIR YÜKLÜDÜR.CİDDİ ALICILAR İÇİN İRTİBAT NUMARASI AŞAĞIDADIR.
    İRTİBAT TEL:0542 322 93 22
  • _Kutup_Ayısı_ kullanıcısına yanıt
    DEVRETTİĞİM İNTERNET KAFEYE AİT OLAN 13 ADET BİLGİSAYAR,24 LÜK SWİÇ,4 LÜ KAMERA SİSTEMİ GECE GÖRÜŞLÜ VE KESİNTİSİZ KAYIT YAPAN-12 MASA SANDALYE-BİLGİSAYAR APARATLARI HEPSİ 8 BİN LİRADIR.SAMSUNG LAZER YAZICI VE TARAYICI,YÖNETİCİ MASASI 1 TEREBAYT BELLEK HEPSİ FİYATA DAHİLDİR.
    BİLGİSAYARLARIN ÖZELLİKLERİ:2 GB RAM KİNGSTON
    1 GB ASUS EKRAN KARTI NDIVIA 9500
    250 GB HARDDİSK
    ASUS PKL-AM-SE ANAKART
    19 İNC LG LCD EKRAN VE BİLGİSAYAR APARATLARI KLAVYE,MAUSE,KAMERA,KULAKLIK SETİ YANLARINDA VERİLECEKTİR.
    BİLGİSAYARLAR OYUNLARIYLA BERABER HAZIR YÜKLÜDÜR.CİDDİ ALICILAR İÇİN İRTİBAT NUMARASI AŞAĞIDADIR.
    İRTİBAT TEL:0542 322 93 22
  • quote:

Selam arkadaşlar.. Çok yakın bir zamanda internet cafe açmak istiyorum. Sizce ne kadar masraf gider.

20 pc için bütçe yeterli internet pc si zaten bi 750 falan tutar monitor dahil. sen toptan alıcağın için herhangi bi şekilde anlaşma sağlarsın 600 e falan düşer tanesi. oyun pcsi içinde tanesine 1600 tl monitor dahil bir bütçe ayırsan top*tan fiyatına gene dşecektir.

• Gözünü seveyim 9500GT takma Black Ops 2 oynarken çok kasıyor lowda bile :D
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. İnternet cafe açtım ve bu sabah işe başladım. sisteme yabancıyım bu konudada bana yardımcı olursanız sevinirim. akınsoft programına yabancıyım mesela. ama yapabileceğimi düşünüyorum. Sizden yardım istediğim zaman bana yardımcı olmanızı istiyorum . TEŞEKKÜRLER.
  • kabaağaçlı21 kullanıcısına yanıt
    Bende kim hortlattı bu konuyu diyordum .D hayırlı olsunda arkadaşların dediği gibi riskli ya :( gaming cafe gibi birşey yaparsan tutar bence 20 pc olacağına 10 tane sağlam bilgisayarlar olsun saatini normal kafelerde 1 tl ise sen 2.5 tl filan yaparsın benim görüşüm budur akınsoft filan çok basit ya
  • kabaağaçlı21 kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede açtınız PC özelliklerininiz neler tarifesi kaç s/l

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyarbakırdan aldım gerçekten çok temiz makineler. sekiz aylık falan kullanılmış. Bir arkadaş vesilesiyle aldım burayı. donanımı iyi diyebilirim. Ekran kartı 2 gb 256 bit işletim sistemi İ3 monütör 21.5 inch kasa zaten toplama. Vatan computer den toplanmış ii bir fiyatla sahip olduk cafe ye. Gerçi biraz borç altına girdik ama olsun.
  • 17.000 Tl internet kafe açmak için gerçekten kısıtlı bir bütçe. Umarım bu bütçenin üzerine çıkacak bir yardım görebilirsin çevrenden.
  • 30 000 tl ye mal oldu . 15 000 Borç altına girdik.
    ama makineler daha bir buçuk yıl garantide daha
    açan kişi 60000 masraf etmiş
    faturaları hepsi bende
  • quote:

30 000 tl ye mal oldu . 15 000 Borç altına girdik.
    ama makineler daha bir buçuk yıl garantide daha
    açan kişi 60000 masraf etmiş
    faturaları hepsi bende

Birde ss atarasan seviniriz kardeş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.