Şimdi Ara

internet cafe açmayı düşünüyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler herkese.
  • Hayirli olsun hocam kartlar tahminimce hd 4850 gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun benim tavsiyem ilk başta saati 1 TL ise çevredeki internet kafelerde sen 50 kuruş yapmalısın,sana bir kazanci bile olmasa bir sure boyle idare et adin duyulana kadar 1.5-2ay. Idare etmeni öneririrm masaların bosalmaz daha sonra bilgisayarlarin gercekten temizse 1 tl -1.5tl ne ise cikarsin belirli bir miktara benim girusum budur.

• Windowslar orjinal olmak zorunda
  • 5-6 ay calistim internet cafede. İsler birkac gun tavan yapiyor sonra birden durgunlasiyor flan zor is. Sabah 8 gece 12 olunca bide insan duman oluyor valla :D

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

ınternet pc ıcın 700-800 lıralık pc yeterlı olur ama oyun ıcın enaz 1300 1400 lıralara cıkman gerekır ayrıca 1 server kuracaksın tum ısletım sıstemlerın ve kafe kontrol yazılımların orjınal olacak yazılım malıyetın olacak guvenlık sıstemı kurmak zorundasın bunun amlıyetı yangın ve havalandırma sıstemlerı malıyetlerı vs derken bu ıs yazdıkları gıbı 20 pclı kafede 35 -40bin lıralara cıkar

internet cafede oynanan en kaliteli oyun neyki 1400 tl diyyigorsunuz kardesim... bizim buralarda internet cafelerde point blank,cs,s4,wolfteam yukludur coluk cocuk oynar...bu oyunlar icinse dusuk segment kartlar yeterlidir.Bu arada cafe acarsan sana onerim uyelik sistemi getir cafene.uye olmak 5 tl olsun ve haftasonu uyelere saati 1 tl iken diger musterilere 1.25 tl yap ve uye cikis yapina dklari kalsin.

yazim yanlislari icin kb mobilden zor oluyor.

kolay gelsn

• varoşlarda cafe işi bitmedi, hala 10 yaşındaki çocuklar internetle cafelerde tanışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 2 Nisan 2014; 23:42:10 >
  • tavsiyeye ihtiyacın olursa beni bulman yeterli.
  • Hayırlı olsun hocam kazancınız bol olması dileğim ile.
  • Arkadaşlar teşekkürler yorumlar için. Öncelikle pc donanımından kısa bahsedeyim.

Ekran kartı hd 6850 dual-x 2GB 256 BİT.

İŞLEMCİ İ3 3.3 GHZ

ram 4 GB

MONİTÖR 21.5 inch

kasa 600 w thermaltake

500 gb hdd

18 masa aynı sistem toplanmış ve daha sekiz aylık

ana masayı söylemeye gerek yok.

Bunlar sadece bilgisayara yapılan masraf. 28000 vatandan alınma.

şimdi ben 7 masa daha eklicem.. monitörleri ikinci el aldım temiz asus.
    kasaları istanbuldan istedim sıfır onlarda fena değil. sadece sisteme bağlanıp windows kurulacak.. valla borç içinde kaldım..

• Kafeye güzel bir tasarım yapsaydın bari Ekstra şeyler satmayı unutma mutlaka içecek tost büsküvi vs.
  • Dediğin doğru ama amcım bira z kendimi toparlamak. Sonra yapabilirim yiyecek işini. Burdaki çocuklar oyundan fırsat bulamıyorki .
    Zaten bugün çok işvar. Elektrikçi çağırdım dün gelsin 7 boş masayı bağlasın sisteme diye adam 600 tl istedi..
    Kafayı nerdeyse yiyecektim.
    masraf 300 tl diyor. BE adam masraf 300 tl diyelim sende 300 tl alıyon bir iş için . Merak ediyorumda bu 18 masayı kaça bağlamış acaba....
  • kabaağaçlı21 kullanıcısına yanıt
    Neyini bağlayacakta adam 600TL para istiyor senden ? Gönder gitsin 100 liralık iş o 7masayı bağlamak.
    Yiyecek içecek için masrafın yok ara cocacolayı getirsin dolabı koysunlar.
  • başkasıylan 320 ye anlaştık.
    Akşam windows kurmak için adam gekecek. Ayrıca cola olayına girmesem ii olacak yoksa altından çıkamam borcun. Şimdilik kahve ve çay getirtecem. Cola işi sonra duruma göre bakarız. Tşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabaağaçlı21

Selam arkadaşlar.. Çok yakın bir zamanda internet cafe açmak istiyorum. Sizce ne kadar masraf gider.

İlk etapta 20 adet pc ile iş kurmak istiyorum. Bunların 10 tanesi oyun diğer 10 adedide normal internet keyfi için. Ekran boyutları 18.5 olabilir.
    Mesela oyun için toplamamı yapmalıyım yoksa sıfırdan alıyım.. ( Yatık ince kasa olabilirmi oyun için.)
    Bir internet kafede pc den başka ne gbi malzemelr gerekir.
    20 pc bana nekadara mal olur . Tabiki diğer malzemeler dahil. BÜTÇEM : 17.000 Bu konuda bana yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu İnternetlik
    INTEL PENTIUM G3220 SOKET 1150 3.0GHZ 3MB CACHE 22NM İŞLEMCI 153 TL
    MSI H81M-P33 INTEL H81 SOKET 1150 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA ANAKART 141 TL
    CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM 95 TL
    TOSHIBA 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB ÖNBELLEK 7200RPM HARDDISK 132 TL
    EVEREST 607T 250W KULPLU SLIMT ATX SİYAH KASA 82 TL
    TOPLAM 603 TL
    AOC 18.5" E970SWN GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 203 TL

Bu Da Oyun İçin
    INTEL PENTIUM G3220 SOKET 1150 3.0GHZ 3MB CACHE 22NM İŞLEMCI 153 TL
    MSI H81M-P33 INTEL H81 SOKET 1150 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA ANAKART 141 TL
    ASUS HD7850 DIRECTCU 1GB GDDR5 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI 378 TL
    CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM 95 TL
    TOSHIBA 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB ÖNBELLEK 7200RPM HARDDISK 132 TL
    EVEREST EAGLE EC337 400W MIDT ATX SİYAH KASA 103 TL
    TOPLAM 1002 TL
    AOC 21.5" E2270SWN GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 284 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CAFEMDEKİ SİTEM KURULUYDU ZATEN. HEM SENİN YAZDIKLARINDA İYİ ÖZELLİKLER. BENİN SİSTEMDE GARANTİ SÜRESİ DEVAM EDİYOR 1.5 SENE
  • Peki yazdığım sisteme göre 27 000 iyi fiyat mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.